Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek adjak a rokonok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak a rokonok véleményére? Vagy csak rúgnak még ők is belém egyet?

Figyelt kérdés

Röviden minden rokonom a családi összejöveteleken a csajokról kérdezget.Még a durván kritikusak se veszik észre milyen csúf és szerencsétlen vagyok. Vagy nem is vagyok az?

Rokonok: nagymamáim, az ők nagyon elfogultak csak 20%ban adok a szavukra ebben a témában.

Keresztapukám anyukája pótnagymamám (röviden kicsi koromban sokat lógtam náluk amikor a testvérem született,kereszt szüleimmel együtt éltek ) És kereszt szüleim nos az ő szavukra adok is még talán kevésbé elfogultak.

Apa testvéreinek a házastársai és unokatestvéreim valamint házastársaik. Miattuk írtam ki a kérdést.

Ők is elfogúltak szerintetek?

Én csúnyának tartom magam, e mellett koromhoz képest főleg anyagilag nagyon szerencsétlen de mást téren is. 31évesen mamahotelezek, autóm sincs a fizetésem alacsony, a munkahelyem (tgk sofőr) egy autóbaleset okozása miatt megingott!

Ezt ők mind látják,tudják.

Minden karácsonyi összejövetelen nincs min csámcsogni mint a 6+2 unoka és másik oldalról rokon gyerekek szerelmi életén.(25-35 köztiek vagyunk) Bár 2+1 unoka házas, 2 eljegyezve, húgomnak van komoly barátja én vagyok a kis szingli (32 éves). Nem tudom megállni,hogy ne szóljak hozzá a témához. Na ilyenkor a bélyeg visszanyal...jön az "és te?????? " kérdés utána a letolás hogy nem ismerkedem nem csajozok.

Csajoznék én de amikor elhiszem hogy érek valamit kb 50 ből 2 nő áll szóba velem az egyik elutasít rögtön a másik, pedig lassan épít le.

Van egy nagynénim. 54éves, elég divatos és korához képest jól néz ki. Nos sokáig nem kellett dolgoznia.

Mindig is jómódúak voltak, kicsit rangosabb és pénzes baráti körrel. Van két lánya mind a két lány nagyon szép és nagyon szerencsésen mentek férjhez. Az egyik egy bank hálózat igazgatójához a másik egy pénzes vállalkozóhoz. Nagyon kritikus nő. Ő is bátorít. Vagyis nem tudom vagy bátorít vagy jól szórakozik azon hogy nekem sose lesz.

Na igen az biztos,hogy vannak ilyen emberek, barátom barátainak a barátai ....akikkel összekeveredek egy egy buliban (legénybúcsú) letolnak,hogy miért nem fektetek le topp kategóriás lányokat.Azért gondolom ők csak szórakoznak rajtam. Pl szórakozóhelyen lány fenekére teszik a kezem....

#agglegény #rokonság #kellemetlenkérdés #karácsonyiösszejövetel
2017. dec. 31. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te már iszogattál picit, jól gondolom? Nem baj, B.Ú.É.K., barátom! :D
2017. dec. 31. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Kit érdekel ki-mit mond..

Haverom barinője amikor erről témázgattunk, beszólt, hogy miért nem elégszem meg egy 4-5-ös csajjal, mert én 7 alá nem adom.

Voltam már csúnyácskább lánnyal, pár napos kavargatás erejéig, de nem túlzok, ha azt mondom, szinte mindig 7-8-9-es lánykákkal voltam.

Sok haverom azért magyarázott, miért nem megyek oda egy random discoban valami idiota szétsminkelt, k*rvás lánykához, aki egyébként abban a szettben, a maga kategóriájában tényleg jó, de totál nem az eseteim az olyanok, sőt, szerintem én sem az övék.

A lényeg, hogy totál mindegy, ki mit mond, magadnak kell megfelelj, nem azért szerzel barinőt, mert másnak akarsz vele "menőzni", ezt egy értelmes(ebb) ember 16-18 éves koráig kinövi, ha olyan életstílust folytat.. Én sem fűzök már lánykát, csak azért, mert menő, sőt, szinte kritérium, hogy fb-n se legyen többszáz lájk a képein.

A családod nem elfogult, hanem teljesen máshogy lát téged, mint egy idegen/csaj/haver, vagy akárki. Az, hogy szerintük helyes vagy, semmit nem jelent, éppúgy, mint az sem, hogy te csúnyának gondolod magad.

Hitesd el az emberekkel, hogy te igenis jól nézel ki, add magad, légy elég rámenős, nah meg ha jó szöveggel mész oda valakihez, szerintem értékelni fogják. :)

2017. dec. 31. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyes nem nem ittam.
2017. dec. 31. 18:06
 4/7 A kérdező kommentje:

2es a válaszod, második fele nagyon hasznos volt.

Akarnék én barátnőt esküvőt. Csak a lányok nem akarnak engem. Vagyis anyagilag annyira padlón vagyok,hogy egy korom beli hölgy alap igényeit se tudnám fedezni. Erre meg uszít mindenki mint egy kutyát,hogy szerezzek valakit. Mondjuk ha olyan akkor hátam mögött nyelvükre veszik,pont aki legjobban kérdezi mikor lesz valakim ő biztos kritizálná.

2017. dec. 31. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ideje lenne leválni anyuról apuról meg a családról.Agyilag mindenképp.
2018. jan. 1. 08:02
 6/7 at__us ***** válasza:

Szerintem ne stresszeld túl a dolgot.

Ők azt gondolnak amit akarnak te neg azt csinálsz amit TE akarsz! :)

Volt egy időszak amikor én is beleestem ebbe a hibába és adtam mindenki véleményére, de rájöttem hogy ki kell lépnem ebböl a marionett bábú és legfőképp az áldozat szerepből! ( néha persze vissza vissza köszön viselkedés formáknál kicsit de kiírthatò)

Rokonok, hát igen, nehéz tészta, de velük szemben is ki kell mondani ha mást nem akkor csak magadban hogy nem érdekel mit mondanak hanem az hogy te mit szeretnél!

Pénzügyek: Manapság nem csak a már 30-as de a 20-as éveik elején járò nőknek is elég komoly igényeik vannak mind érzelmi mind anyagi téren, de utòbbiaknak még mindig kevesebb.

Azt modom így látatlanba hogy előszőr szarj le mindent azt második lépésként anyagilag tedd rendbe magad ( ne számítson mennyi ideig tart, lényeg hogy talpra állj!) ( javaslom készíts tervet még ha nem is mindig úgy alakul akkor is segít)

Harmadik lépésként meg szedj össze valami nőt korod-(5-10) év körül.

Én legalábbis ezt tennmém..

De ne feledd ez a te életed! ;)

2018. jan. 2. 09:31
 7/7 at__us ***** válasza:
24/F
2018. jan. 2. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!