Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen lehet 16-17 éves barátnőm?
Amúgy hogy gondoltad, betölti a 20-at és dobod? Vagy megismersz egy csini 20-25 éves lányt és véletlenül meglátod fb-n, ahogy fújja el a 25-ös gyertyát és dobod?
Fogyatékos...
Az a baj, hogy ez az ízlés nálad sosem fog megváltozni. Akkor is a 16 éves, éppen hogy legális korosztály után fogsz loholni, ha betöltöd a 60-at.
Hebofíliának hívják ezt a betegséget.
Igen, az, betegség.
Pszichológushoz illik vele fordulni.
Az egy dolog, hogy egy 16 évessel a szex legális, ha beleegyezik. Az a másik, hogy az anyja és az apja ezt mennyire nézi jó szemmel. Lesz olyan párszor, hogy a xart kiveri belőled egy felbőszült apuka, erre azért érdemes készülni.
Azt sem árt tudni, hogy sok tudatlan, buta kis 13 éves már rá van izgulva a kukira, és idősebbnek hazudja magát. Úgyhogy kérj inkább személyit, mielőtt meglepődsz.
Az biztos, hogy kemény életed lesz, több rosszal, mint jóval, és tartós, boldog párkapcsolatra semmi esélyed. A 16-17 gyorsan elszáll.
Kigurultak alólad a kerekek.
Honnan veszed, hogy máshol feszesebbek? Tán jártál mindenhol, gyököt vontál, osztottál, szoroztál?
Mindenhol vannak igényes és kevésbé igényes nők... ha már ennyire ezen szeretnél lovagolni.
Pont a magyar nők azok akik órákat tudnak eltölteni a drogériákban és a plázákban, hogy milyen új krémet és sminkcuccot vegyenek, akárhány évesek is.
Szerintem a feléről meg nem mondanád, hogy közelítenek a 30-hoz.
Én pár hónap múlva leszek 26, ezáltal közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz, és meg nem mondaná rólam senki, hogy nem középiskolás vagyok.
MO-n pedofilnak fognak nézni ezt vicc nélkül mondom.
Fogalmam sincs h a 16 éves nőd (inkább kislány) szülei előtt mit mondanál. De nem hinném h a testi épséged megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!