Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen lehet 16-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen lehet 16-17 éves barátnőm?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem a nagyon fiatal nők jönnek be, akkor a leggyönyörűbbek a nők. Később már csak egyre rosszabbak lesznek. Egy (társadalom szerint) korban hozzám illő 25 éves lány már annyira asszonyos, annyira lestrapált, annyira kiélt, sőt sokan már ilyen idős nők már leharcoltak is, hogy egyszerűen már nem is vonzóak számomra. A férfiakon pedig pont az ellenkezőjét látom, hogy csak később lesznek "igazi férfiak", tehát ilyen 30-as éveikben a leginkább férfiasak. Nem vagyok kopasz, nincs pocakom, nem is lesz, még mielőtt ezzel jönne valaki. Jogilag és társadalmi megítélés szerint rendben van ez a korkülönbség és, hogy a csaj még papíron fiatalkorú, de már túl van a "beleeegyező" korán?

2018. febr. 11. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj Portugáliába. Az elég nyugatra van, valószínűleg ott a legfeszesebbek “a nők”. Ügye - hamár fogalomként használod... :DDD
2018. febr. 11. 15:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy hogy gondoltad, betölti a 20-at és dobod? Vagy megismersz egy csini 20-25 éves lányt és véletlenül meglátod fb-n, ahogy fújja el a 25-ös gyertyát és dobod?

Fogyatékos...

2018. febr. 11. 15:45
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magyarnok nagyresze 15 eves koruktol 25-6 eves kprukig majdnem minden hetvegente bulizni , inni jarnak es 10 ev utan a sok mekis kaja meg az italok melett a drog hasznalat ki kesziti oket ez bizony az arcokon is meglatszik. A huszon eves nok nagyreszenek amugy is apa komplexusa van , ok kozel 40 - es ferfiakkal kezdenek mi huszon eves ferfiak meg akkor kivel kezdjunk.. Mindenkinek sajat joga kivel kezd persze azert torvenyesseg hatarain belul . De szamomra egeszsegesbnek tunik az ha egy valoban fiatal ferfi , fiatalabb lanyt valaszt , meg egy kozep koru ferfi mar a sajat lanyat valasztja parnak ami betegesebb .
2018. febr. 11. 15:57
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Ez volt a nap vicce! :D :D méghogy elhasználtak... Talán nem a diszkócicák között kéne csajozni haver. Azok tényleg lestrappáltak a sok szolitól, vakolattól. 31 èvesen sokkal jobban nézek ki, mint fiatalabb koromba.
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj, hogy ez az ízlés nálad sosem fog megváltozni. Akkor is a 16 éves, éppen hogy legális korosztály után fogsz loholni, ha betöltöd a 60-at.

Hebofíliának hívják ezt a betegséget.

Igen, az, betegség.

Pszichológushoz illik vele fordulni.

Az egy dolog, hogy egy 16 évessel a szex legális, ha beleegyezik. Az a másik, hogy az anyja és az apja ezt mennyire nézi jó szemmel. Lesz olyan párszor, hogy a xart kiveri belőled egy felbőszült apuka, erre azért érdemes készülni.

Azt sem árt tudni, hogy sok tudatlan, buta kis 13 éves már rá van izgulva a kukira, és idősebbnek hazudja magát. Úgyhogy kérj inkább személyit, mielőtt meglepődsz.

Az biztos, hogy kemény életed lesz, több rosszal, mint jóval, és tartós, boldog párkapcsolatra semmi esélyed. A 16-17 gyorsan elszáll.

16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kigurultak alólad a kerekek.

Honnan veszed, hogy máshol feszesebbek? Tán jártál mindenhol, gyököt vontál, osztottál, szoroztál?

Mindenhol vannak igényes és kevésbé igényes nők... ha már ennyire ezen szeretnél lovagolni.

Pont a magyar nők azok akik órákat tudnak eltölteni a drogériákban és a plázákban, hogy milyen új krémet és sminkcuccot vegyenek, akárhány évesek is.

Szerintem a feléről meg nem mondanád, hogy közelítenek a 30-hoz.

Én pár hónap múlva leszek 26, ezáltal közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz, és meg nem mondaná rólam senki, hogy nem középiskolás vagyok.

2018. febr. 11. 16:35
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Na na. Hany huszon eves nonek van huszon eves hapsija?? Itt vagyok 25 eves soha nem nyomult ram hozzam hasonlo koru no . Jol tudjuk a huszoneves csajnak az egzisztencias 30+ pasi kell.
2018. febr. 11. 16:45
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a jóképű, fiatal kell, aki pont annyira fiatal, amilyen én vagyok. Pénzem nekem is van, lesz is. Nem szopok ronda fhaszt, sem vénebbet a kelleténél, hogy pénzem legyen.
2018. febr. 11. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

MO-n pedofilnak fognak nézni ezt vicc nélkül mondom.

Fogalmam sincs h a 16 éves nőd (inkább kislány) szülei előtt mit mondanál. De nem hinném h a testi épséged megmarad.

2018. febr. 11. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem vagy pedofil akkor elmegy. Egyébként meg nem.
2018. febr. 11. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!