Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen halálosan beleszerettem a 47 éves főiskolai tanáromba. Mit tegyek?
"vonzalom kölcsönös lenne szerintem"
Itt a lényeg, szerinted!!!
"A vonzalom kölcsönös lenne szerintem.."
" A korkülönbség sem zavarna egyikünket sem.."
Most ezt nem értem.Azt nem tudod pontosan ,hogy vonzódik-e hozzád,de azt kijelented,hogy korkülönbség őt sem zavarná.
Egyáltalán beszéltetek már vagy csak nézegetitek egymást?
"A vonzalom kölcsönös lenne szerintem..."
álmodik a nyomot, kiscsajszi!
egy 47 éves ffi. talál maga mellé náladnál érettebb, intelligensebb, akár szebb nőt is.
te miért gondolod, hogy méltó párja tudnál lenni?
máshol tart életkorban, képzettségben, tapasztalatban, anyagiakban, mint te.
mi az, amit nem tudna megadni neki egy 30-as, 40-es, vele egy "súlycsoportban" lévő nő?
túlértékeled a fiatalságod erejét és kivetíted rá a saját érzéseidet.
ha szereted, békén hagyod, és nem kavarod a szart, nem kevered őt bajba azzal, h. rácsimpaszkodsz, mert ő megütheti a bokáját, ha veled kezd.
és ha van esze, nem kezd, mert akármikor talál nálad jobbat.
menj pszichológushoz, sztem apakomplexusod van.
Óh hát a főiskolsi tanárok szeretnek kapni egy-egy orális szexet a kis csinos arcocskájú "szerelmes" tanítványaiktól .
Hajrá...
"az igazi és őszinte érzelmeket,"
Azt sem tudod, akar-e egyáltalán tőled valamit. Milyen érzelmekről beszélsz?
Ébredj fel és felejtsd el apucit.
El fog múlni ez a vonzalom a részedről, várj egy kicsit azzal,hogy bármerre is lépnél.
Végzel a sulival, másik közegbe kerülsz és elfelejted Őt. Ha ez nem így történik még mindig lesz időd elgondolkodni mit is tegyél.
Bár ez óriási nagy korkülönbség, nem hiszek abban,hogy hosszútávon működőképes egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!