Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen halálosan beleszerettem a 47 éves főiskolai tanáromba. Mit tegyek?
Ha te lennél a fiú, akkor már mindenki bíztatna, hogy hajrá.
Nyugodj meg! Még mindig kettős mérce van.
A fiú ebben az esetben "überkirály", a lány pedig egy mocskos ribi, aki csak a pénzre hajt.
"Jaj de ostobák a válaszolók! Szégyen!"
úgy gondolod, hogy mi vagyunk az ostobák? és még véletlenül sem te, aki egy 25 évvel idősebb férfira ácsingózik, akit szarba akarsz belerángatni, aki bajba kerülhet a munkahelyén a magadfajták miatt?
nézzél már utána, hogy az intézmény tiltja z ilyen jellegű kapcsolatokat!
20 év múlva meg majd te is telebőgnéd a médiát, hogy zaklatott, mi? vagy akár most is, ha lepattint, simán bosszúból.
szégyen inkább te vagy, és nem mi.
azért bele ne halj ebbe a nagy szerelembe! :)
Ott a pont 14!
Inkább tanulj! Elvégre azért vagy ott nem? Bár lehet valami "szalámiegyetemet" végzel, ha ilyenekre van időd..
"Nyilván addig nem akarok nyílt kapcsolatot vele, nem akarom bajba keverni."
szóval titkos liezont akarsz, ha nyíltat még nem is tavaszig, mert viszket a nunid, ugye?
és a tavaz még messze van, végezni pedig nyáron fogsz, nem tavasszal, én is jártam fősulira, hallgatói jogviszonyod nem tavasszal ér véget, kiscsillag.
és azért mert végzel jövő nyáron, a kérdésem még mindig releváns: miből gondolod, hogy te vagy a megfelelő partner ehhez a férfihoz, miből gondolod, hogy neki nálad kéne lehorgonyoznia, miért nem szállsz le róla?
a hozzád hasonló kis pitsák mitől vannak mégis így eltelve maguktól? és miért nem a saját korosztályukból, vagy a harmincas srácok között keresgélnek?
Tanárral/oktatóddal sose kezdj. Rajongj érte, de magadban. Utánna csak neked lesz összetörve a piciszíved.
(Belezúgtam, incifoncit még talán most is, de akkor is a tanárom, ja az esetünkben tényleg volt kémia, és már szabad volt a pálya mégis max a tanárom, pont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!