Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen halálosan beleszerettem a 47 éves főiskolai tanáromba. Mit tegyek?
"Hűtsd le magad mami!"
ragyogóan intelligens vagy, éppen egy főiskolai oktatóhoz passzoló IQ-val!
korban nem a mamid, hanem a testvéred lehetnék, és ha az lennék, meg is tépnélek, hogy ilyen hülye vagy, és ilyen dolgokat forgatsz a fejedben!
ahogy egy korábbi válaszoló írta, inkább tanulj, azért mentél főiskolára, nem azért, hogy vmelyik oktatódat elcsábítsd!
"én egy idősebb pasit is meg tudok fogni magamnak"
Az elég lenéző lenne az idősebb férfira nézve. Egy 47 éves férfit nem te fogsz meg, hanem ő téged.:) Ebbe a kapcsolatba igazából csak úgy érdemes belemenned, ha előtte elfogadod a tényt, SEMMI újat nem tudsz neki mutatni, mivel nagyobb köztetek a korkülönbség, mint ahány évet te eddig összesen éltél. Viszont te tényleg felnőhetsz egy ilyen kapcsolatban, szóval csak ismételni tudom magam, ha mindketten benne lennétek, hajrá!
a melleim köszönik, nem lógnak!
és rendkívül ostoba vagy, ha emögött féltékenykedést szimatolsz.
nem veszed észre, mennyire bicskanyitogató, amire készülsz?!
hihetetlenül nagyképű, kevély és végtelenül naiv vagy, ha te ebből ezt szűröd le, és úgy beszélsz erről a szerencsétlen oktatóról, mint egy zsákmányról, amit pusztán azért, mert 22 vagy, megszerzel magadnak, bármi áron.
ez a love story egyelőre csak a te butus fejedben létezik.
és kiakadva azért vagyunk, mert ez nem fair viselkedés!
nem kezdünk ki az oktatónkkal, és fordítva sem oké, nem ájulunk el attól h. 22 évesek vagyunk, mert a te csöcsöd attól még lehet lógos, és az agysejtjeid száma is kevés, a kor önmagában nem érdem.
és továbbra sem értem, miért erőlteted rá magad? mi az, amit egy náladnál érettebbb (agyilag is) nő nem tudna megadni neki?
és azt hiszed, nem vennék a suliban a szájukra, ha végzés után jönne össze veled?
miért akarsz vkit bajba keverni, miért vagy ilyen megszállott?
lefogadom, h. ő semmit nem akar tőled, részedről meg ez egy kétségbeesett kapálózás.
ha nem így lenne, nem a gyakorira írtad volna ki a kérdést, hogy mit tegyél, hanem már együtt lennél vele.
jah, hogy ő azt sem tudja, hogy a világon vagy, és csak a hallgatót látja benned?
jah, én kérek elnézést :))
szóval a reakcióidból is lejön, hogy mennyire szerény értelmi képességekkel rendelkezel.
sosem kezdtem kocsmatöltelékekkel, egy több diplomás, sikeres ember a párom, aki nem alkoholista, és aki után nem én futottam (mint te az oktatód után), hanem fordítva.
én rád miért lennék féltékeny, elmondod?
én nem utazok a te oktatódra, mivel nem is ismerem.
érted? mire lennék féltékeny? hogy eszeveszetten kapálózol egy anonim oldalon egy apádkorú elvált, gyerekes ember után, aki le sem szar? ez szerinted irigylésre méltó?
én inkább szánalmat érzek irántad, mert látszik, hogy szart sem értesz meg abból, amit mondunk, és valami mesevilágban élsz, elvarázsolt, nagyképű hercegnőként, aki biztos benne, hogy megtalálta a hercegét.
jajj, tisztára hülyét csinálsz magadból.
Itt egyedül te csinálsz hülyét magadból, nővérkém! :)
Áruld el hány éves vagy, 30 vagy 40? :O
a szüleim házassága kifejezetten jó, soha nem csalták meg egymást.
még nem vagyok 30 éves, kérdező.
mutasd meg ezeket a kérdés-válaszokat a kedves oktatódnak is, mert ebből egy nagyon "szép" képet kaphat rólad, hogy valójában hol tartasz ész, érettség, erkölcs tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!