Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 évesen halálosan beleszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen halálosan beleszerettem a 47 éves főiskolai tanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A vonzalom kölcsönös lenne szerintem, hiszen jelenleg elvált a feleségétől, a gyereke pedig az anyjánál lakik, és csak 2 hetente van vele hétvégenként. A korkülönbség sem zavarna egyikünket sem. De mit mondjak így a szüleimnek, a barátnőimnek, és a társadalomnak aki képtelen megérteni az igazi és őszinte érzelmeket, mert a legtöbb ember annyira felszínes ebben az országban, hogy tuti a korkülönbségbe kötnének bele, ha együtt mutatkoznánk.
2017. nov. 11. 16:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

67% túl fiatal, hagyd.

Majd ha hülyét csinál magából rájön😶

Kérdező, te meg ha ennyire oda meg vissza vagy érte írj neki-kérj hozzá konzultációt, kérd a segítségét, káprásztasd el a tudásoddal, vessd be női bájaid izlésesen, azt vagy bejön vagy nem.

2017. nov. 11. 19:29
 32/43 anonim ***** válasza:

igazad van, hagyom.

de megbocsáss, azzal nem értek egyet, amire biztatod, hogy konzultáció címszó alatt csábítgassa meg hatást gyakoroljon rá.

miért kell kínos helyzetbe hozni egy oktatót, miért kell kompromittálni?

szerintem ha akart volna tőle vmit, már lépett volna ez a férfi, hiszen a kérdező már végzős.

nem akar, és nem is kell ingerelni, meg a szarba belevinni.

inkább becsülni kéne azokat a férfiakat, akik nem élnek vissza a lányokkal.

2017. nov. 11. 19:33
 33/43 A kérdező kommentje:
Szerintem ez már a klimax a 67%-osnál :D
2017. nov. 11. 19:38
 34/43 anonim ***** válasza:
49%

felénk ezt tisztességnek és gerincességnek hívják.

mondom, szánalomra méltó vagy.

és buta!

2017. nov. 11. 19:40
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a választ várja a kérdező.

Ha 47évesen egy 22éves fruska így utánna fordul, akkor nem ő lenne az első kiscsibe, aki próbára teszi az idegeit. És simán helyére teszi a kishölgyet😉 hidd el. A végén az oktató max a fejét fogja, hogy még egy érett diplomást nevelt ki az intézményük, és egy pillanatig sem kerül kényelmetlen helyzetbe.

(Tudom, tapasztalat, milyen amikor a szájukra vesznek, hogy az oktatóddal kavarsz, pedig nem(simán barátod/ismerösöd), és rémkellemetlen, ezt csak akkor érti meg, ha ebbe belekerül, fájdalmas tanuló pénz lesz neki, ha nem ébred fel időben)

2017. nov. 11. 20:01
 36/43 anonim ***** válasza:
ment a zöld pacsi, egyetértek...
2017. nov. 11. 20:02
 37/43 anonim ***** válasza:
31%

+ a korfasizmus, ami kitűnik a kérdező megjegyzéseiből.

hogy tudniillik, ha vki. elmúlt 30 csakis lógó mellű, klimaxos lehet.

de mondom, önmagában a kor nem érdem.

egy 30+ mellei sem törvényszerűen lógósabbak, mint egy 22 évesé.

plusz a pasiknak van egy olyan csoportja, akik többet várnak el a partnerüktől, minthogy jól feszüljön a mellükön a trikó, és esetleg beszélgetni is szeretnek, értelmesen.

2017. nov. 11. 20:09
 38/43 anonim ***** válasza:

Ezen én már fel se akadtam, 31évesen😉

Ha látna sárgulna😉 Engedd el.

2017. nov. 11. 20:23
 39/43 anonim ***** válasza:

“A testvérem lehetnél? Igen? Fogadok, hogy 30 fölötti vagy lógó mellekkel. Ezért vagy féltékeny arra, hogy én egy idősebb pasit is meg tudok fogni magamnak.”

Hehe.

A negyven felé közeledő, sportos pasiként is hehe ez a komment.

Tudod, volt egy haverom, aki mindig ilyen 18-19 éves csitrikkel szaladgált. Irogyeltem érte, amíg egyszer nem töltöttem egy-két alkalommal nem töltöttem hosszabb időt velük. Borzalom volt. Oké, a melle a többségüknek még feszült (bár ne tudd meg, hány fiatal csaj van lerobbanva teljesen, mert a cigi-buli-pia-nosport megviseli gyorsan a testet, és hány harmincas bombázó van mindenfelé, azok a lányok akik ugyanis éppen nem menők, mert nem csapják szét magukat 10 év múlva azok lesznek, mert meg mindig vonzóak, fiatalosak).

Mi volt velük a baj? Borzasztó kommunikáció. Nevetséges problémák. Teljesen eltérő élet szakasz, miatt fel sem fogja, hogy minek mi a súlya (persze lehet, hogy én sem fogom fel, hogy X bekövette Y-t az instán az mekkora dolog, de nem is érdekel). Unalmas iskolai történetek a legjobb barátaival történtekről. Egy felnőtt társaságban mindegyik próbálta bizonyítani, hogy ő nem éretlen diáklány, hanem a egy közülünk, ami általában kabaré jelenetek tömkelegéhez vezetett.

ui: van persze kivétel. Én is ismertem meg pont itt 19 éves lányt, akiről végig azt gondoltam min. 28-29 éves nő, nagyon érett, értelmes volt (téged ez a veszély nem fenyeget, a hozzászólásaid alapján senki nem gondolna felnőttnek, ez ugyanis a tini közvélekedéssel ellenben nem azt jelenti, hogy betöltötted a 18-at, hanem azt, hogy éredten gondolkozol, felnőtt élet szakaszba értél, tudod mit jelent a felelősség etc).

2017. nov. 12. 08:51
 40/43 anonim ***** válasza:

Még sosem voltál szerelmes.

Miért kéne mondj bármit is?

Csak ti ketten vagytok kettőtök kapcsolatában.

2017. nov. 12. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!