Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen lehet 16-17 éves barátnőm?
" 25 éves lány már annyira asszonyos, annyira lestrapált, annyira kiélt, sőt sokan már ilyen idős nők már leharcoltak is"
Passzold csak át nekem azokat a jányokat, nem kell neked, fújjj! :D
Most komolyan, ember... -.-
Lestrapált, asszonyok, kiért 25 évesek? Ember, te melyik bolygóról jöttél?
27 vagyok, a valaha volt legjobb formámban, legszebben, legsportosabban, és ezzel nagyon nem vagyok egyedül, a közvetlen környezetemben is a többségre igaz. És úgy érzem, ez egyre csak jobb lesz.
16-17 éves koromban kb mindenki elment mellettem az utcán anélkül, hogy észrevett volna. Most megnéznek a férfiak, most vagyok igazi nő, kívül-belül.
Te elég züllött körökben mozoghatsz, ha a környezetedben elő 25 éves nők lestrapáltak.
Ha kisgyerekkel szeretnél élni, nevelni őt, egészségedre! Nőknek ilyen hozzáállással talán úgysem kellenél, csak a naiv kislányoknak.
Hogyne lehetne! Bár személy szerint nem vágynék egy agyilag 14 éves 30 évesre...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!