Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen lehet 16-17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen lehet 16-17 éves barátnőm?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem a nagyon fiatal nők jönnek be, akkor a leggyönyörűbbek a nők. Később már csak egyre rosszabbak lesznek. Egy (társadalom szerint) korban hozzám illő 25 éves lány már annyira asszonyos, annyira lestrapált, annyira kiélt, sőt sokan már ilyen idős nők már leharcoltak is, hogy egyszerűen már nem is vonzóak számomra. A férfiakon pedig pont az ellenkezőjét látom, hogy csak később lesznek "igazi férfiak", tehát ilyen 30-as éveikben a leginkább férfiasak. Nem vagyok kopasz, nincs pocakom, nem is lesz, még mielőtt ezzel jönne valaki. Jogilag és társadalmi megítélés szerint rendben van ez a korkülönbség és, hogy a csaj még papíron fiatalkorú, de már túl van a "beleeegyező" korán?

2018. febr. 11. 15:13
1 2 3
 1/23 Gál Zoé ***** válasza:
77%
Lehet.
2018. febr. 11. 15:15
 2/23 anonim válasza:
18%
Az én párom 27 én pedig 18 :D mégsem becsül meg pedig még budapest utcáin is az autoból fütyülnek utánam 18/L
2018. febr. 11. 15:16
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, nekem is volt csak nem igazán tartósak. Nehéz olyan fiatal lányt találni aki egyszerre megbízható, kellően érett és szeret is.
2018. febr. 11. 15:17
 4/23 anonim válasza:
47%
3. Bárcsak ezt a barátom is észrevenné...
2018. febr. 11. 15:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag lehet, együtt kell majd élni azzal, hogy egy ideig egyes embereknek nem fog tetszeni.
2018. febr. 11. 15:18
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

" 25 éves lány már annyira asszonyos, annyira lestrapált, annyira kiélt, sőt sokan már ilyen idős nők már leharcoltak is"

Passzold csak át nekem azokat a jányokat, nem kell neked, fújjj! :D

Most komolyan, ember... -.-

2018. febr. 11. 15:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar . Viszont a baj akarmennyire is szeret eleri a lanyt azt az eletszakaszt amikor meg is elni akar , vagy nem langol a szerelem es ezt annak tudja be hogy neki mas kell . Mukodhet 2-3 evig de 6 ev utan lapatra tesz . Lealsz vele es elfogadod azt hogy sokaig nem fog tartani akarmennyire is hiszel benne vagy maradsz a kalandozgatasnal.
2018. febr. 11. 15:24
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

Lestrapált, asszonyok, kiért 25 évesek? Ember, te melyik bolygóról jöttél?

27 vagyok, a valaha volt legjobb formámban, legszebben, legsportosabban, és ezzel nagyon nem vagyok egyedül, a közvetlen környezetemben is a többségre igaz. És úgy érzem, ez egyre csak jobb lesz.

16-17 éves koromban kb mindenki elment mellettem az utcán anélkül, hogy észrevett volna. Most megnéznek a férfiak, most vagyok igazi nő, kívül-belül.

Te elég züllött körökben mozoghatsz, ha a környezetedben elő 25 éves nők lestrapáltak.

Ha kisgyerekkel szeretnél élni, nevelni őt, egészségedre! Nőknek ilyen hozzáállással talán úgysem kellenél, csak a naiv kislányoknak.

2018. febr. 11. 15:25
 9/23 A kérdező kommentje:
Sajnos a magyar nők különösen hamar "elhasználódnak", rendkívül hamar öregszenek és megráncosodnak. Még talán egy 25 éves nyugati nő, az feszes, az sportos, az csinos. De itt Magyarországon nagyítóval kell keresni azokat a nőket akik valahogy tartják magukat már ebben a korban sajnos. Ha elmész egy konditerembe 95% férfiakat látsz. A nők itt teljesen úgy érzik, hogy nekik abszolút semmit nem kell tenniük a külsejükért, és ez hamar meg is látszik. Ha pl. elmész egy osztrák konditerembe, ott meg rendesen 50-50% a nemek aránya. Teljesen más a helyzet mint itt.
2018. febr. 11. 15:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne! Bár személy szerint nem vágynék egy agyilag 14 éves 30 évesre...

19L

2018. febr. 11. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!