Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz ha 22 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha 22 évesen beleszerettem egy 15 éves lányba?

Figyelt kérdés
másfél éve ismerem a lányt,egy ismerős által haverokodtunk össze,nagyon jó fej,kedves,szép lány,jókat szoktunk beszélgetni neten is,meg akkor is ha össze futunk.Utóbbi napokban jöttem rá hogy én kezdek többet érezni iránta,lehet kicsit maga az érzés hogy fiatalabb és ő meg felnézz rám nem tudom.Volt már barátnőm 2 is.Ők korrombeliek voltak,az első nagyon szeretett,de a labilitása miatt meg is fojtott néha már,a 2. meg rideg volt és az EQ-ja elég alacsony volt.Nem tudom mit tegyek igazából,mert nagyon bírom,iszonyat jókat lehet vele hülyéskedni,nevetni.
2018. jan. 23. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Csak annyira hogy beleszeretni még egy dolog valakibe, hogy ő mit akar na az itt a kérdés.

Bele lehet szeretne Pamela Anderson 30 évvel ezelőtti fotójába is.

2018. jan. 23. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Eléggé.
2018. jan. 23. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nicsak, egy férfi, akinek fontos az EQ... hmmm, ez igen :D
2018. jan. 23. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azzal számolj, hogy 15 évesen nagyon gyerek még. Ez most lehet nem tűnik fel, de majd mikor elkezd "felnőni" fel fog tűnni. Az ember rengeteget változik még ettől a kortól, az élettapasztalatok és a felnőtté válás nagyon nagy hatással van az emberre, ezt tapasztalatból mondom neked. Ebben a korban az a 7 év korkülönbség szerintem sok. Gáznak nem mondanám, mert megeshet az ilyesmi ha tetszik a személyisége, csak ajánlatosnak nem mondanám, hogy komolyabban tervezz vele.
2018. jan. 23. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Kegyetlenül gáz, ez még gyerek tudod!

Válts rátekintést az ő érdekében is s sajátodéban is.

2018. jan. 23. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Hasonloan jart egy baratom is 10 evvel ezelött. Eselytelennek gondoltam. Aztan megis összejöttek. Ugy gondoltam, ennek hamar vege lesz. Neha kicsit csesztettem is a lanyt, mert annyira nem is vettem komolyan. Aztan feltünt, hogy baratom mennyire fülig szerelmes es elkezdtem öt felteni, hogy a lany összetöri majd a szivet, amikor egyetemre jar majd es uj eletet kezd, uj emberekkel ismerkedik es tudjuk, mennyire eselyes egy elsö szerelmes tavkapcsolat. Ahogyan egyre jobban megismertem a lanyt, egyre nött a szememben. Mar remenykedtem es en is minden tölem telhetöt megtettem, hogy müködjön köztük. A korkülönbsegböl kifolyolag is voltak rögösebb szakaszaik. Amik csak erösitettek köztük a köteleket. Par eve felnött ferfi letemre elbögtem magam az esküvöjükön. Azota is boldogok...

Valaszom: annyira nem gaz, es kicsi ra az esely... de van esely!

2018. jan. 23. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 100-ból 1, ami jól végződik ebben az esetben. Ha gyerekesebb típus vagy, akkor működhet. Ha nem, akkor viszont szinte biztos, hogy gondok lesznek, hiszen egy gyerekről beszélünk.
2018. jan. 24. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!