Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha 22 évesen beleszerettem egy 15 éves lányba?
Semennyire.
Csak annyira hogy beleszeretni még egy dolog valakibe, hogy ő mit akar na az itt a kérdés.
Bele lehet szeretne Pamela Anderson 30 évvel ezelőtti fotójába is.
Kegyetlenül gáz, ez még gyerek tudod!
Válts rátekintést az ő érdekében is s sajátodéban is.
Hasonloan jart egy baratom is 10 evvel ezelött. Eselytelennek gondoltam. Aztan megis összejöttek. Ugy gondoltam, ennek hamar vege lesz. Neha kicsit csesztettem is a lanyt, mert annyira nem is vettem komolyan. Aztan feltünt, hogy baratom mennyire fülig szerelmes es elkezdtem öt felteni, hogy a lany összetöri majd a szivet, amikor egyetemre jar majd es uj eletet kezd, uj emberekkel ismerkedik es tudjuk, mennyire eselyes egy elsö szerelmes tavkapcsolat. Ahogyan egyre jobban megismertem a lanyt, egyre nött a szememben. Mar remenykedtem es en is minden tölem telhetöt megtettem, hogy müködjön köztük. A korkülönbsegböl kifolyolag is voltak rögösebb szakaszaik. Amik csak erösitettek köztük a köteleket. Par eve felnött ferfi letemre elbögtem magam az esküvöjükön. Azota is boldogok...
Valaszom: annyira nem gaz, es kicsi ra az esely... de van esely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!