Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora a társadalmi elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a társadalmi elvárás arra vonatkozóan hogy az embernek legyen társa, párja?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

rám mindig furcsán néznek ha azt mondom nincsen senkim.. múltkor is beszólt valaki, hogy "de kéne má, nem??"

néha már hazudni is szoktam csak hogy ne nyomuljon minden szerencsétlen.. olyan mintha egyedül nem is lennék értékes. szeretek szabad lenni

2018. febr. 11. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Én sosem éreztem ezt. Sosem mondta senki, ritkán kérdezik, de ilyen ritkán minden mást is kérdeznek, nem csak ezt. Egyáltalán nem elvárás, legalábbis kulturáltabb körökben, ahol belátják, hogy sokaknak nem erre lett kitalálva az élete, biztosan.
2018. febr. 11. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Az emberek nagytöbbsége akarja, de amikor meg van, akkor meg azon drukkolnak, hogy ne legyen. "Van" logika benne...
2018. febr. 11. 11:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég nagy. Lásd az emberek többsége szerint aki nem kapcsolatos az Elmebeteg, hülye, közveszélyes, antiszoc, meleg, biztos kell neki csak még nem jött rá... és csak egy minimális % szerint magánügy.

Kérdés h ki adja be a derekát, aztán majd 30 felé elválik + egyéb gondok.

Meg az h kinek mire van igénye. V kinek kell, kutya, okostelefon, autó... v kinek nem. Na a kapcsolat is ez.

Csak az a kár h a kapcsfüggök nem hagyják élni a nem kapcsfüggöket. Magyar társadalom és a tolerancia ?

Ja olyan NINCS. Térj el bármivel a többségtől neked véged.

2018. febr. 11. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként ha összehasonlítod a kapcsolatost a nem kapcsolatossal, nem olyan biztos h rosszul jár aki ezt kihagyja. Csak bizonyos %-ban ott van az irigység.

PL Ez a szemét szabadon él saját lakásban azt tehet amit csak akar, utazgathat stb stb.

De mi ezt nem tehetjük meg mer van család, lakáshitel, soha nincs pénz...

Nehogy azt hidd h ez nincs benne. Ennek a szemétnek nem ilyen szar ez nem igazság....

2018. febr. 11. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:
32 éves vagyok de Zolika vagyok mindenhol. Húgom 29múlt őt komoly embernek tartják mert van barátja (pesten nyomorog albérletben a tesóm,hazudja évek óta, hogy nemsokára diplomázik). De jómódu pasija van ismerősök körében elusmertebb mint én. Unokahúgom 1edűl alló anyuka fogott magának egy millás pasit (főnökét). Ő igazi sztár(nagynéném promózta). Másik unikahúgom 23 évesen férjhez ment most jön a baba ő is nagy sztár. Én meg le vagyok nézve a keleti országrészben 120e+ fizetéssel mert nincs senkim.
2018. febr. 13. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 nem azert a kétfillérért, de a korábbi hozzászólásaid alapjá eléggé idiótának tűnsz. Nem azt mondom hogy az vagy, csak annak tűnsz. És sajnos nem a jó értelemben. Én szeretem a jó értelemben vett idiótákat, valószínűleg én is az vagyok, sőt, az egyik barátnőm meg is jegyezte, hogy mikor először találkoztunk, akkor idiótának nézett. Ezzel csak arra akarok kijukadni, hogy ha az amit itt előadsz, az az igazi éned, akkor nem azért néznek le, mert bincs senkid, csak egyszerűen tudják, hogy ez így rendben is van, beleillik a világképbe. :)
2018. febr. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!