Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fertőző, de ronda bőrbetegséggel felejtsem is el a kapcsolatokat?
"Annyira tipikus vagy kérdező."
Hagyjuk már ezt, légyszíves. Akkor az meg annyira tipikus férfi komment, amit te írtál.
Ugyanúgy elolvasok minden véleményt, azt is, aki leírta, hogy a párjának nem okozott gondot a pikkelysömöre; és azt is, aki már 8-szor hozzászólt, holott már a 3. válaszában leírta, hogy pl egy ekcéma nem zavarja...
Nem kell túlragozni, nem a bátorító véleményekre hajtok, érdekelt ennek a dolognak a pszichológiai háttere minimálisan saját tapasztalatok alapján. Tőletek már megkaptam, beláttam, fel lesztek pontozva nyugi, köszi szépen!
"nem a bátorító véleményekre hajtok"
.....hanem?
Mi mást lehet várni egy konkrétumok nélküli kérdéstől?
Csak mert releváns választ, azt nem...
Téged nagyon elvakít az indulat kérdező. :D Szerinted milyen férfi hívja magát lollypopnak - nyalókának?
"Mi a dolog pszichológiai háttere" - hát ez aztán tényleg nagyon bonyolult, alapos kutatás után lehet csak arra rájönni, hogy az embereknek nem tetszik, ami nem szép.
Azt kéne még felfognod azzal a dühös ki agyaddal, hogy látatlanban semmit nem lehet mondani. Engem a barátom elég sok pattanással együtt is elfogadott és tökéletesen semleges neki, hogy egy új módszer miatt ritkultak. Szaladok hozzá dicsekedni, de őt nem érdekli, örül az örömömnek és kész. Ki vagy ezzel segítve? Ha most visszavágnál, hogy a pattanás nem komoly probléma, akkor inkább tartsd meg magadnak.
Most komolyan, miért reagáltok ennyiszer? Tényleg értelmetlen a kérdés, és nyilván jobban tudjátok, hogy mit akarok... Ez itt már csak puszta kötekedés az én hiányosságaim miatt.
Tisztában vagyok a kinézetemmel, nem olyan az önértékelésem sem, hogy idegenektől várjak csupa biztató megjegyzéseket. Bár ezt ugye ti tudjátok jobban, szóval de. :D
"Tisztában vagyok a kinézetemmel, nem olyan az önértékelésem sem, hogy idegenektől várjak csupa biztató megjegyzéseket."
Akkor mi a probléma? Menj randizni.
Nem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!