Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen mi a tinder?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen mi a tinder? Csak itthon működik másképp?

Figyelt kérdés
Mikor megjelent a tinder, volt parkapcsolatom, de hallottam róla hogy ez egy forradalmi app, ami csak szexre megy. Gondoltam kiprobalom, ha egyszer nem lesz barátnőm es mivel most már nincs par hónapja, most eszembe jutott es le is toltottem. 1 hete használom. Ezalatt volt nagyjából 40 match-em. Ebbol hany ment kizarolag szexre? Nulla.... Az első napon rengeteg nő adatlapjan feltűnt a "NO ONS" a bemutatkozasban. Mondom ez meg mit jelent? Aztan nemi gondolkodas után, a gyenge angolommal is leesett.Szoval.. A lenyeg, hogy ugyanolyan tarskeresonek hasznaljak mint a badoot es a tobbieket, csak gondolom ez most "fancybb" itthon. Kíváncsi lennék, hogy van-e ország ahol ezt ugy hasznaljak, amire ki lett talalva? Vagy tudtok ilyen oldalt, ami igy mukodik? Nem arra gondolok, hogy rairok a nőre, hogy szia, dugunk? Én ugy kepzeltem el ezt a tindert, hogy szinte kizarolag a kulsore megy. Megtetszik a masik, kapcsolatot nem akarsz, de jo lenne vele szexelni egyet. Előtte beszelgettek picit, hogy ne egy teljesen idiotaval fekudj ossze es ennyi.

2018. febr. 9. 07:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
Nálam nem. Nálam ezért a gyökérségért, amit túl sokan űznek.
2018. febr. 9. 13:33
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Annyi, hogy a kétségbeesett nők, aki kapcsolatot keresnek próbálkoznak még itt is a szexet kereső padik között. Hát hátha. És aztán írnak ide, hogy átvert csak szexre kellettem :D
2018. febr. 9. 16:05
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert én is azt hittem, hogy max erre, futó kalnadokra jó, de egyre több ismerősöm használja ( én töb éve kapcsolatban vagyok), és kiderült, hogy sokan inkább tényleg társkeresés célra.

3 barátnőm is használja, ebből az egyik csak szórakozik.

A 2, aki meg kapcsolat céljából van/volt fenn, nem voltak túl jó tapasztalatai.

A tinderen tehát még mindig könnyebb szaxkapcsolatot találni, mint "rendeset" ( bár azt mindig nehezebb ugye)

Másrészt a tinder alapvetően nem szexpartner kereső, rosszul van a fejedben.

Persze "dating app" vagy "hookup app", ergo tökéletes kalandokhoz is persze,- ki mire szeretné használni. De alapvetően nem szexpartnerkereső.

Arra célszerű hazsnálni, amire készült: ismerkedésre.

Mivel kényelmes és egyszerű használni, sokan fenn vannak, így kb a legnépszerűbb társkereső paltform is.

Én ebben egyébként nem látok problémát...

2018. febr. 9. 16:25
 24/30 A kérdező kommentje:
#16 [link] Nem értem miert kell elenk fantazia ahhoz, hogy egy olyan app jojjon letre, ahova csak kalandot keresők regisztralnak.. Aki a rosszlanyok.hu-t ajanlja, nem tudom komolyan venni, inkabb csak megkoszonom hogy egy ferfit felvilagositott, hogy letezik prostitúció. :)
2018. febr. 10. 10:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

#24 Miről beszélünk? Kalandot keresni és szexet nem ugyanaz, direkt fogalmaztál ilyen burkoltan, hogy kevésbé legyen abszurd hangzatú kérdés?

Nekem eszembe se ötlött, hogy szex-app, ezt gyakorin hallottam először:)) rengeteg ismerősöm is regisztrálva van, akikről tudom, hogy nem arra mennek. Élénk fantázia ahhoz kell, hogy valaki azt higgye, hogy ilyen sok felhasználó csak arra használja, tehát ha csak szex app lenne, akkor nem lenne ennyire népszerű.

Már leírták, van aki szerint a badoo megy szexre, tehát igazából tökmindegy, mindenki másra használja.

[link]

Amúgy, amikor meghallottam, hogy szex-app, akkor arra gondoltam, hogy mutasson már valaki egy másik app-ot, amire regisztrálva is vannak és normális ismerkedős/társkeresős platform. (ekkor probáltam a badoo-t, ami elméletileg nem az, mégis mást tapasztaltam a felhasználóktól, a tindernél is roszabb) Tehát nem azzal a tudattal tindereztem, hogy szexet akarnék, egyszerűen azért, mert népszerű aplikáció, ahol eddig sikerült jó ismerettségre is szert tennem, tehát én ennek fényében ítélem meg, tapasztalat alapján, és nem az alapjàn, hogy mit ír a 444.

2018. febr. 10. 12:03
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

#24 Gondoltam, hogy ismered a prostitució fogalmát, viszont az ilyesmit feltételezem szégyelled. A kérdésben leírtak alapján a szándékod megfelel az ilyesminek. Lehet próbálkozni, talán ráakadsz hasonló szándékú nőre, de ne úgy fogd fel, hogy bárkitől várhatsz ilyesmit, csak mert olvastál valamit 444-en.

Sok oldal van, amit nem arra használnak, amire ki lett találva. Pl. a facebook is úgy van hirdetve, hogy az emberi kapcsolatok és barátságok platformja, mégis sokan javarészt hírekre, média tartalmak böngészésére használják. A gyakori sem arra lett kitalálva, hogy ismerkedjünk, vagy blog-szerűen leírjuk az életünket itt, mégis sokan arra használják.

2018. febr. 10. 12:16
 27/30 A kérdező kommentje:
#26 Nagyon durván el vagy tévedve. Nem tudom eldonteni, hogy trollkodsz- e vagy sem. Prostituciot szegyellni? Mi van?! :D És nem veszem keszpenznek a 444-et távolról sem, megnyugodhatsz, de egy biztos. Azt már eszrevettem itt a gyakorin (tisztelet a kivetelnek), hogy imadnak a valaszolok fentről leereszkedni a buta, proli kerdezokhoz es azonnal kioktatni, felcimkezni, szanalmasan felszines módon. :/ Most már tudom, hogy a tinder is ugyanolyan mint az osszes tobbi tarskereso app. Sajnos tovabbra sincs uj a nap alatt..
2018. febr. 10. 23:50
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
#27 Inkább te trollkodsz, fogalmam sincs, mi bajod, nem címkéztelek fel, stb. amiket felsoroltál, tehát te is el vagy tévedve és valamit félreértelmezel, csak ennyit tudok erre mondani.
2018. febr. 11. 00:35
 29/30 A kérdező kommentje:
Kivancsian várom a következő úttörő tarskereso app-ot, mert sajnos a tinder nem az es teljesen fuggetlenul attol, hogy milyen iranyban mutatna ujat. Sokan ( szandekosan) felreertik. Nem az "ingyen szexet" siratom a tinderrel kapcsolatban, hanem hogy ez sem mas semmiben mint a tobbi.
2018. febr. 11. 00:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Abban más mint a többi, hogy nem tudsz mindenkire ráírogatni, csak akkor ha te is tetszel a nőnek. Én használom és jó tapasztalataim vannak.
2018. febr. 20. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!