Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy már itthon is behozhatatlan hátrányból indulok a külföldi pasikhoz képest?
Éltem már külföldön is, ott értelem szerűen a helyi férfiakat preferáltál a balkáni vendégmunkás férfiak helyett az ottani nők. Én ezt meg is értettem, ez természetes.
De most, hogy hazajöttem, Budapesten azt tapasztalom, hogy már itt is annyi a külföldi pasi, aki kizárólag azért jött ide, hogy csajozzon, és azokkal szemben is akkora hátránnyal indulok, ami már behozhatatlan. Egyszerűen itt Budapesten annyira bele van ivódva a lakosság és a nők tudatába, hogy a külföldi az egy isten, annak van pénze, azokkal különleges bánásmódot kell tanúsítani, azoknak ki kell nyalni a seggét, hogy jól érezze itt magát, jöjjön máskor is, hogy az hihetetlen. És a nők is úgy vannak ezzel, ha a pasi külföldi, az már alapból egy olyan férfias érték, olyan magas státusz, hogy onnantól kezdve, már a nő az alárendelt, és a külföldi pasi a főnyeremény ebben a keretben. Míg ha egy magyar pasi próbál csajozni, akkor meg a nő a főnyeremény, a pasi meg csak egy a sok nyomuló közül.
Ezt csak én vettem észre, vagy mások is így látják?
Talán javíts a stílusodon..?
Rinyálni mindenki képes, de egy olyan vonzó személyiséget kialakítani ami bejön a nőknek az már kicsit nagyobb intelligenciát igényel...
Nem tudom melyik kerületben élsz, de a legtöbb külföldi, aki BP-n lakik életvitelszerűen az vagy kínai, vagy vietnami vagy török.
Az európai nők férfiideálja nem egy 170 centis, tört magyart beszélő rizsegér és nem is egy összenőtt szemöldökű, harcsabajszos gyros árus, szóval nem tudom miféle külföldieket vizionálsz, mert azok, akik itt vannak jobbára nem fürdőznek a helyi nők szeretetében.
Ha pedig valóban őket preferálják helyetted, akkor tényleg kib*szott ronda lehetsz és/vagy olyan szinten autista, hogy akkor se érted meg az emberek gondolkodását, ha azok leírják neked egy papírra. Jobban tennéd, ha leszerződnél egy cirkusszal vagy egy állatkerttel, mert ott legalább figyelni fognak rád a nők....
....meg az idomárok is, akik kihajtanak a ketrecedből fellépés előtt.
"Csak én érzem úgy, hogy már itthon is behozhatatlan hátrányból indulok a külföldi pasikhoz képest?" - igen, csak te.
persze, biztos van olyan nő, akinek lecsúszik a bugyija, ha egy angol turista fizet neki egy ezerforintos koktélt, de ha neked ilyen nők a célpontjaid, akkor magadra vess. Kereshetnél normális, tisztességes nőket, de ugye őket nem lehet nyafogással meghódítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!