Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy már itthon is behozhatatlan hátrányból indulok a külföldi pasikhoz képest?
Éltem már külföldön is, ott értelem szerűen a helyi férfiakat preferáltál a balkáni vendégmunkás férfiak helyett az ottani nők. Én ezt meg is értettem, ez természetes.
De most, hogy hazajöttem, Budapesten azt tapasztalom, hogy már itt is annyi a külföldi pasi, aki kizárólag azért jött ide, hogy csajozzon, és azokkal szemben is akkora hátránnyal indulok, ami már behozhatatlan. Egyszerűen itt Budapesten annyira bele van ivódva a lakosság és a nők tudatába, hogy a külföldi az egy isten, annak van pénze, azokkal különleges bánásmódot kell tanúsítani, azoknak ki kell nyalni a seggét, hogy jól érezze itt magát, jöjjön máskor is, hogy az hihetetlen. És a nők is úgy vannak ezzel, ha a pasi külföldi, az már alapból egy olyan férfias érték, olyan magas státusz, hogy onnantól kezdve, már a nő az alárendelt, és a külföldi pasi a főnyeremény ebben a keretben. Míg ha egy magyar pasi próbál csajozni, akkor meg a nő a főnyeremény, a pasi meg csak egy a sok nyomuló közül.
Ezt csak én vettem észre, vagy mások is így látják?
Amit el külföldi pasi tud: van saját albija, ahol egyedül él, nem többedmagával, ergo bármikor feltud vinni csajokat, nem kell anyucin meg apucin keresztül mászni. Tud viselkedni, pontosan úgy tesz, ahogy a legtöbb férfi nem, érdekes dolgokról beszél, mert általában az ilyenek sokat utaznak, sokat láttak. De a nőkhöz is nagyon értenek, kedvesek de nyomulnak annyira, hogy ne lehessen barátkozásnak felfogni. Buliban simán meghív piára, többre is, és nem a macifröccsre meg társaira gondolok.
Ők nem ez a tipikus negatív, minden nő kva stb felfogású tahó, legalábbis a szex erejéig.
Ergo arra a napra, esetleg több napra tiszta mintaférfi, ráadásul bevet egy női szokást is: megsértődik. Egy nőt nem láttam még annyira besértődve, mint néhány balkáni férfit. Viszont emiatt a gyengébb lelkületű nők még inkább belemennek a dolgokba.
Plusz, angol nyelvtanulásnak se rossz.
Utolsóval egyet kell értsek. Már a viselkedés is más,férfias, nem mint a mostani "meleg fiú vagyok" divat.
Lehet elgondolkodni itthon is,hogy ez miért van. És most nem azokra az olcsón adom magam lányokra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!