Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mi a tinder? Csak itthon működik másképp?
A Tinder a női egó etetőszéke.
Több ezer férfi figyelmének a középpontjába kerülhetnek azáltal, hogy felraknak magukról egy szanaszét filterezett képet meg egy 6 szavas bemutatkozó szöveget. A női egó elsődleges tápanyaga a figyelem, a Tinder pedig tökéletes felületet biztosít arra, hogy a nők megkaphassák ezt rengeteg férfi részéről napi szinten. Azt meg felejtsük el, hogy a nők azért regisztrálnak fel oda, mert kapcsolatot keresnek, mert ez épp akkora hazugság, mint amikor egy trófeavadász azzal mossa a kezeit, hogy ő csak a túlszaporodott állományt ritkítja. Persze vannak őszinte nők, akik kerek perec kimondják, hogy ők csak dugni akarnak vagy csak azt akarják, hogy férfiak ajnározzák őket, őket még valamelyest becsülni is tudom, mert legalább őszinték a szándékaikat illetően, de amikor egy csaj azt írja ki, hogy őt csak a komoly párkapcsolat érdekli épp annyira hiteltelenül hat, mint amikor egy alkesz azt mondja, hogy azért iszik sok bort, mert sommelier-nek tanul. Ugyanez a tendencia jellemző az összes társkeresőre, oda is azért regisztrál fel a legtöbb nő, hogy részesülhessen a férfiak figyelmében, a Tinder csupán annyiban különbözik ezektől, hogy ez nem titkolja, hogy nem célja a párkeresés, persze elő lehet hozni a fehér hollókat és azt kiabálni, hogy DEHÁT VANNAK OJANOK, AKIK IGENIS PÁRT AKARNAK OTTAN KERESNI SZÓVA NINCSEN IGAZAD, de a kivételtől még nem szűnik meg a szabály.
#8 es #11 igazatok van..
Az a baj, hogy itt sokan felreertik a problemamat. Semmi gond azzal, ha ez is ugyanolyan "komoly kapcsolatos" sablon lett mint a többi, csak akkor ne hazudjon magáról mást, mert igy tok ugyanaz mint a tobbi, csak most ez a trendi. Igazabol nem is nagyon tudna mukodni egy ilyen, hosszutavon, mert ha ki is lehetne szurni hogy ki az a ki kalandot keres, akkor 95-5 aranyban lennenek ferfiak es nők, ami hamar bedolne..
#15 Egyem meg a szíved:)) Én fordítva tapasztalom, kivétel az aki kapcsolatot keres, azért van fenn, hogy érdeklődjön komolyan egy nő iránt, a durva többség csak felszínes, érdektelen beszélgetéssel jön, mintha unalmába használná az app-ot, legalábbis nem tudom mit várna az, aki ilyen semmitmondóan beszélget az ellenkezőnemmel, tehát a többség nem komolyanvehető, de szerencsére vannak kivételek.
A leírásodra már megadták a választ, amiről beszélsz, az prosti oldalak, nem társkereső app. Szerintem azért sincs “szex-app-nak” reklámozva, mert az elég olcsón hangzana, nem gondolod? Szerinted ki használná? Nagyon kevesen. Kicsit gondolkozz logikusan, a tindernek nagyon sok felhasználója van(ismerőseim nagy része is regizett), már ha a környékeden is keresgélsz pár km-ig, akkor is sok lányt dob be, szerinted ők mindannyian azért vannak fenn, mert ilyen intenzíven k*rásva vágynak? Lehet hogy azt hiszed, hogy igen, de akkor elég élénk a fantáziád.
Viccesnek tartom, aki a badoo-ról is ezt mondja, mert ott elvileg betudod jelölni, hogy milyen szándékkal használod!!!!! Én be is jelöltem, hogy csak ismerkedés/barátkozás céljából, volt ott több opció is. Ennekellenére kapom a szexuálisan érdeklödő üzeneteket, én meg ráförmedtem, hogy nem vette figyelembe, hogy barátkozás cél áll a profilomon??? És jött azzal, hogy a badoo szexre megy. Na ja, ezt kimondja? Nekem több opciót dobott ki arra, hogy mire szeretném használni, de amint látod, gyakorlatban ezek értelmüket vesztették:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!