Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb 35 éves férfi miért képzeli azt, hogy ő még nagyban fiatal, és egy 20 éves csaj az pont hozzá illő?
#22: Egy kísérlet volt, látom be is talált. :D
Arra egy szót sem írtál, hogy az eredeti (19-es) hozzászólásba ugyanez volt leírva, csak a nemek lettek felcserélve. Tehát az elfogadható számodra?
"Akinél mellettem labdába rúghat egy buta kis lotyó, akinek minden tehetsége a szopótudása és a fiatalsága, ami el fog múlni, az a férfi a szememben nem férfi."
Ez ott bukott, hogy feltételezed arról a huszonéves lányról, hogy csak a "szopótudása és a fiatalsága" az összes tehetsége. Vagy te itt tartottál huszonévesen?
"Ismerek olyat, aki igényesebben választ párt és nem ilyen farokvezérelten. És bizony lekoptatja az ilyen ribiket, hogy cicuka, az én nejem két gyereket felnevelt és jelenleg a doktoriját csinálja (most mondtam valamit), miből gondolod, hogy mellette pl kíváncsi vagyok rád?"
Bizony, vannak ilyenek és ez így van jól.
"Na, ilyen ember kell nekem is. És nem is hinnéd, milyen sok az ilyen ember"
Elhiszem, hogy sok ilyen van, azt is, hogy neked ilyen kell. Illetve gondolom már meg is találtad és ott van melletted. Mert ha a nagy választék ellenére nem így lenne, akkor még azt gondolnám, hogy valamit rosszul csinálsz.
"Na nem magadfajta kéjenc prolik közt"
Semmit nem tudsz rólam, de már ítélkezni próbálsz, ez azért nem vall túl magas intelligenciára.
"... ahogy azzal sem értek egyet, hogy egy harmincasnak a huszas a szebb és a vonzóbb feltétlen, sokkal inkább a hasonló..."
Na ebben viszont egyetértünk. Hasonló pedig lehet 20-as, 30-as, sőt akár egy fiatalos 40-es is. Nem is írtam ennek az ellenkezőjét.
29#
Húha, látom sikerült rálépnem egy hiú, harmincas nő tyúkszemére:D
Tudod, az, hogy nem lehet megállapítani egy nő életkorát ránézésre csak egy urban legend, amit az önértékelési zavaros nők terjesztenek magukról, hogy jobban érezzék magukat. A szem, száj és orr környéki ráncokat, illetve a halánték, a homlok és a nyak ereit nézve simán be lehet lőni 2-3 éves hibahatárral egy nő életkorát, feltéve ha nem ment át előtte plasztikai műtéteken, ami azért nem egy hú de jellemző dolog az átlagra. Az, hogy vannak olyan nők, mondjuk ezerből egy tucat, akiken nem működik ez, még nem azt jelenti, hogy az összes trampli fellélegezhet és évtizedeket tagadhat le a korából. Felteszem te is azok közé tartozol, akikről könnyű megállapítani, hogy hány évet rágott le az idő vasfoga és a kiakadásodból ítélve te is a harmincas korosztályt képviseled, közülük is azokat, akiket frusztrál, hogy a gonosz férfiak nem a ráncos seggedet kergetik, hanem a friss muffokat.
Amikor azt mondom, hogy a nők úgy érnek, mint a tej, az nem úgy kell érteni, hogy egy bizonyos pont után túró lesz belőlük és kenyérre lehet kenni őket, látszik, hogy a metaforikus értelmezés nem az erősséged. A tejes pérhuzam azt jelenti, hogy egy nő, amikor először elkezdi őt érdekelni a párkeresés, akkor fiatalon még 100%-on van, a szépségének hála képes bevonzani a legtöbb férfi figyelmét és kedvére válogathat belőlük. Csakhogy, amíg a tej egy idő után elkezd megromlani, úgy egy nő szépsége is szép lassan elkezd elhalványulni, egyre kevesebb és kevesebb férfi figyelmét tudja felkelteni, mígnem a harmincas éveire eljut oda, hogy már csak a legalja, legelkeseredettebb férfiak keresik őt. Evolúciós szempontból azért fontos ez, mert egy nő fiatalon a legtermékenyebb és minekutána fiatalon a legerősebb a vonzereje, így a legtermékenyebb korszakában képes bevonzani a legtöbb férfit, akik közül kiválaszthatja a legjobbat, ha viszont ezzel később próbálkozik, akkor már nem biztos, hogy horogra akad a legjobb, mert a vonzereje az idő múlásával csökken.
A boros metafora nem a férfiak külső vonzerejének a növekedését jelenti, hanem azoknak a javaknak a felhalmozását, ami által kelendő lesz a nők számára. Mivel a legtöbb férfi nulláról indul (se ház, se jó munkahely, se semmi megbecsülés), így fiatalon nem képes olyan szinten bevonzani a nők figyelmét, mint később, amikor már rendelkezni fog ezekkel az erőforrásokkal és képes lesz a "minőségi" nő figyelmének a felkeltésére, akik, mint azt fentebb taglaltam, a huszonéves nők, nem pedig a 35 évesek. Mivel a férfiak nagy része jellemzően a harmincas éveire éri el a zenitet társadalmi hierarchiában, így ebben a szakaszban a legesélyesebbek a legjobb nők, vagyis a húszasok bevonzására.
Állatok vagyunk csillagom, tetszik vagy sem és mint minden állat viselkedését, a miénket is meg lehet magyarázni. Bocs, ha ezzel lerombolom a rózsaszín felhőbe csomagolt varázslatos világodat, de ez a rideg valóság.
Te jöttél egy bolti eladó fiatal lánnyal. Bocs, de egy ilyen nő egy kétgyermekes családanya mellett, aki ráadásul kitanulta és dolgozta a belét is, egy senki. Huszonéves vagyok, nincs miről beszélni, nekem is egy szaros alapszakos diplomám van, meg egy jogsim, minimális élettapasztalattal és önállósággal. Semmit nem tudok, amit egy érett nő ne tudna, főleg ne egy anya, vagy egy magasan képzett ember, pedig úgy gondolom, a szorgalmammal már én is bőven lepipáltam a bolti eladót, meg a korombeliek elég nagy hányadát és nem azért, mert van diplomám.
Azt pedig kifejezetten szánalmasnak tartom, hogy valakinek van pofája rám startolni egy olyan nő mellett, aki odaadta az életét az illetőnek jóformán, mikor családot vállalt vele. De egy ilyen nő nélkül is szánalmas, mikor kivénhedt farkak kutatnak friss punci után. Nekem ez nem felnőtt férfire vall, csak egy kétségbeesett, az életét irányítani képtelen csődtömeg segélykiáltására, aki nem bírja elfogadni, hogy bizony neki is ketyeg az óra.
Bármennyire is fáj, fiatal nőként mondom, aki még nem érzi annak az általatok sokat emlegetett órának a kattogását, hogy pontosan úgy romlik a férfi vonzereje, mint a nőké, ahogy öregszik. Ha nem jobban, ugyanis a női hiúság gyakran jobban teljesít a korral szemben és a nők nagyon sokat megtesznek azért általában, hogy csinosak és fiatalosak maradjanak. Többet, mint a férfiak, akik többnyire abban a szánalmas kis álomvilágban élnek, hogy ők majd jobban festenek a korral. Higgyétek el, egy huszonéves szemében, aki nem szorul mások pénzére és akit nem molesztált vagy hagyott ott az apja, ti is ugyanolyan taszítóak vagytok nekünk, fiataloknak. De még a korotokbelieknek is, mert mint mondtam, hajlamosak vagytok jobban elhanyagolni magatokat és az már a komoly eredmény, ha nem mentek fogorvoshoz úgy, hogy hetente 1x mostok fogat, meg hasonló aberrált elképzelések. Nem röhög, volt, aki ezzel vágott fel. Meg hogy nem fullad ki a lépcsőn felfelé 10 év tunyulás után 35 évesen. Bravó. Kösz, inkább keresek egy korombelit, akit arra szocializálok, ha velem marad, hogy tartsa magát jól, ahogy én is teszem.
A 30-40-es nőket meg megbecsülhetnétek. Pár "van gyerekem, már tehénné hízhatok" kategóriás zsíros hajú férfinőtől eltekintve nagyon szépek, csinosak, igényesek és rengeteget tesznek azért, hogy helytálljanak anyaként, a munkahelyükön és csinosak maradjanak. Illatosak, jól öltözöttek, szép a frizurájuk általában, szépek a fogaik, akár eredeti, akár mű, van rajtuk esetleg egy kis ránc, de krémezik magukat, figyelnek magukra... Legalábbis én ilyen 30-40-es, de még 50-es korosztályt ismerek. Igazi nagyasszonyos, dívás megjelenésük van a kis szürke hapsijuk mellett... És tudjátok, előbb másznék rájuk hetero nőként, mint a korukbeli pasikra. Szóval le lehet állni és vissza lehet venni, leszállva a földre.
27 éves egészséges sportos életmódot folytató nő vagyok. Nem őszülök, nincs rajtam ránc. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, 8 órát alszom naponta, nem élek stresszben, nem sminkelem magam.
Senki meg nem mondaná a koromat. :)
"Állatok vagyunk.."
Lehet, hogy te állat vagy, de én és nagyon sokan nem vagyunk azok. Tudod mi a különbség az ember és az állat között? Az, hogy az ember tud viselkedni, uralkodni magán, tud uralkodni az ösztönein, az állat pedig csak ösztönösen cselekszik.
30-as vagyok.
Az ilyen kérdéseknél mindig ugyanaz a probléma jön elő. Az általánosítás. Pedig ha van téma, ahol ez nagyon nem jó módszer, akkor az ez. Elég, ha a saját baráti társaságomban körül nézek. Van egy páros ahol a lány idősebb (34 éves, a párja 27). Teljesen lényegtelen a korkülönbségük, egyedül a gyerekvállalást kell előrébb hozni egy picit, de abban nincs fennakadás, egyetértenek.
Egy másik barátom (33) összejött egy 20 éves lánnyal még évekkel ezelőtt. Senki sem hitte el, hogy létezik ilyen érett gondolkodású 20 éves, s lám... több, mint négy éve együtt, teljes harmóniában. Szakításom után (11 évig azt hittem, hogy megtaláltam a másik felem, aztán hetek alatt kiderült, hogy mekkorát tévedtem) úgy alakult az életem, hogy korombeli lányok vesznek körül (teljesen véletlenül). De 32-33 évesen is szépek, igényesek, bájosak. Bármelyikkel el tudnám képzelni a jövőm a koruk miatt, eszembe nem jutna hogy inkább egy húszévesre pörgök, mert az feszesebb. (a barátaim, szóval velük azért kizárt). Ugyanakkor az is könnyen lehet, hogy jövőre találkozom egy 24 évessel, akivel elcsavarjuk egymás fejét. Ismerek olyan huszonéves lányokat, akik csúnyábbak, mint a 33-35 évesek.
Amúgy egységesen igaz az, hogy alapvetően a 35+-os emberek nagyon meg tudnak csúnyulni, öregedni. Férfiak, nők egyaránt. A kérdés, hogy valaki tesz-e magáért, ad-e magára. Ennyi a titok, nem a neme.
Amúgy itt valaki írta, hogy a férfiak a harmincas éveikre érik el a zenitjüket egzisztenciálisan, stb. Nem tudom, sokadszor látom ezt leírva, nem tudom merrefelé élnek akik ezt írják, de én hosszú évek óta azt tapasztalom, hogy ez a zenit inkább 40-45 körül jön el, a férfiak akkora érnek be egzisztenciálisan. Harmincpáréves ismerőseim közül (pedig van egy pár tucat), még senkiről nem mondható ez el. Az, hogy keresnek 3-400 ezer forintot, az ugye nem ez a szint, mielőtt még félreértenénk egymást.
Furcsa, kifacsart dolgokat hordtál össze, de inkább rád hagyom. :)
Olvass be annak, akit érdekel, csak ha lehet, legközelebb a mostanival ellentétben kicsit kevésbé pongyola, elrugaszkodott módon. A fele nem volt az általad összehordottakból abban, amit írtam. De egészségedre. Te Szerencsére nem a korod miatt nem kellesz majd normális embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!