Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért aggódik ennyire sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért aggódik ennyire sok fiatal férfi, hogy sosem lesz senkijük?

Figyelt kérdés

Már 18-19 évesen is olyanokat írnak, hogy örök magányra vannak ítélve, mert ennyi idősen még nem volt senkijük.

Ellenben ilyen korú lányoktól nem látni ilyesmit, csak 25 körül, akkor is ritka.

Lány létemre nekem sem volt kapcsolatom 18 éves koromig, és csak 19 évesen vesztettem el, mégsem éreztem, hogy most már örök magány a sorom, pedig könnyen elképzelhető lett volna, mivel katasztrofálisan introvertált vagyok, nagyon kis mértékben igénylem a társaságot.

Akkor egyesek miért temetik már magukat 18-20 évesen, és fogalmaznak úgy, hogy "én már 20 évet magányban éltem le, és nem bírom tovább".

Miért magányban?

A többségnek van családja, barátai, onnantól kezdve nem magány, mellesleg engem lányként 12-14 évesen még nem érdekeltek a fiúk (oké, kibeszéltük őket, de senki nem gondolkodott még kapcsolatban, ne adj isten, szexben enyni idősen), és elvileg a fiúk ennyi idősen még inkább "gyerekebbek"

2018. jan. 14. 19:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%

"Lány létemre nekem sem volt kapcsolatom 18 éves koromig, és csak 19 évesen vesztettem el"

Igen, ez a különbség férfi és nő között. Nőként állandóan lihegnek a srácok a nyakadban és szex partnert mindig találhatsz. Míg férfiként, nem tapadnak rád a csajok passzívan, és ha 25 éves korodig úgy élsz, hogy anyukádon kívül más csaj még csak nem is volt hajlandó hozzád érni, az azért lelombozó. Képzeld magad ebbe a helyzetbe, és így látni fogod, miért esnek kétségbe.

2018. jan. 14. 19:24
 2/27 anonim ***** válasza:
57%
Habár én sem értek egyet a hisztis férfiakkal, azért megjegyezném "Lány létemre nekem sem volt kapcsolatom 18 éves koromig, és csak 19 évesen vesztettem el" ezen indoklásodra, hogy ez a te döntésed alapján alakult így valószínűleg, még ők már gondolom korábban akartak volna már szexelni, csak nem volt rá partner.
2018. jan. 14. 19:25
 3/27 anonim ***** válasza:
61%
Első, ezt nem tudom hogy tudtuk ilyen precízen összeegyeztetni :D
2018. jan. 14. 19:25
 4/27 anonim ***** válasza:
45%
Ahelyett, hogy összeszednék magukat itt sírnak. Azt hiszik majd a nők fogják felszedni őket pedig nem így van. A másik dolog amiért ezeket 18-19 éves kiírják a felgyorsúlt élet, gondolok itt arra, hogy aki 16 évesen még szűz az manapság már ciki, 14 évesen a lányok elveszit szüzességét, már az általánosban van barátjuk, a középiskolában szintén sok fiú és lány egynásra talál és a félénkebb vagy kevébé jóképű srácok egyedül vannak olyanokkal körülvéve akik párkapcsolatban élnek és ez zavarja őket. Ez a magyarázat erre
2018. jan. 14. 19:27
 5/27 anonim ***** válasza:
76%
Mire elérik a huszas éveik közepét már nem aggódnak mert megszokják a magányt.
2018. jan. 14. 19:30
 6/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem a provokatív kérdésfeltevést. Kedves kérdező, ezzel szerintem sokak érzelmeibe gázolsz bele itt a gyakorin.
2018. jan. 14. 19:33
 7/27 A kérdező kommentje:

Abszolút nem provokatív a kérdés, és senki érzelmeibe nem állt szándékomban belegázolni.

Csak annyi itt az elkeseredett kérdés ilyen témában, hogy érdekelne már a miértje.

2018. jan. 14. 19:34
 8/27 anonim ***** válasza:
60%

"mivel katasztrofálisan introvertált vagyok, nagyon kis mértékben igénylem a társaságot"

Ami téged nem zavar, az mást még zavarhat, erre nem gondoltál?

2018. jan. 14. 19:35
 9/27 anonim ***** válasza:
15%
Jaa... nagyon egyszerű a miértje. Könnyebb az önsajnálat, mint változtatni.
2018. jan. 14. 19:38
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Én sem értem ezt a 20 évesen 20 év magányt. Ez olyan, mint mikor a 15 évesnek "párja" van.
2018. jan. 14. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!