Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért aggódik ennyire sok fiatal férfi, hogy sosem lesz senkijük?
Már 18-19 évesen is olyanokat írnak, hogy örök magányra vannak ítélve, mert ennyi idősen még nem volt senkijük.
Ellenben ilyen korú lányoktól nem látni ilyesmit, csak 25 körül, akkor is ritka.
Lány létemre nekem sem volt kapcsolatom 18 éves koromig, és csak 19 évesen vesztettem el, mégsem éreztem, hogy most már örök magány a sorom, pedig könnyen elképzelhető lett volna, mivel katasztrofálisan introvertált vagyok, nagyon kis mértékben igénylem a társaságot.
Akkor egyesek miért temetik már magukat 18-20 évesen, és fogalmaznak úgy, hogy "én már 20 évet magányban éltem le, és nem bírom tovább".
Miért magányban?
A többségnek van családja, barátai, onnantól kezdve nem magány, mellesleg engem lányként 12-14 évesen még nem érdekeltek a fiúk (oké, kibeszéltük őket, de senki nem gondolkodott még kapcsolatban, ne adj isten, szexben enyni idősen), és elvileg a fiúk ennyi idősen még inkább "gyerekebbek"
A mai párkapcsolati piac miatt, Kérdező. Nézd meg bármelyik társkeresőt - bődületes többlet van férfiakból.
De ugyanez van fesztiválokon, bulikon is. Nincs olyan hely, ahol nőtöbbség volna. Mindenütt óriási a konkurencia, és sokan vannak, akik nem tudnak versenyezni náluk jobbakkal. Kb. mintha egy futóversenyen 5 kilométer hátránnyal indulnál...van esélyed a nyerésre? Nincs.
A lányoknak sokkal egyszerűbb a dolga, még akkor is kapsz heti 10 levelet ha egyáltalán fel se töltesz képet se. Egy átlagpasas pedig megír 1000 levelet, és szökőévente egyszer kap választ, hogy "bocsika, nem egymást keressük". Valahogy meg tudom érteni őket hogy ilyen sötéten látják a dolgokat.
#4 válaszadó, egyáltalán nem azzal kezdte egyikük se, hogy itt sírt, de gondolom a kérdések fejlécét nem szoktad elolvasni. Azzal meg mi a gond, hogy a nő is felszedhet pasit? Egyenjogúság van tudtommal, akkor ti is nyugodtan kezdeményezhettek. Máskülönben csak duma az egyenlősdi.
Az a fiatal férfi aki 19-20 évesen sem kell a lányoknak, nem veszik őt észre ott már szerintem is joggal érezheti, hogy gondok vannak.
Gondolj bele egy srác mikor ha nem a 20-as éveiben kellene csajozzon és éljen? 17-18 éves korában még belefér az, hogy nincs barátnő mert még lehet gyerek stb. de ez mondjuk 21 éves korára megváltozik a többségnél. 20 évesen bőven elkezdhet aggódni, ha most nem kell senkinek akkor 25 évesen sem fog. Utána pedig már jön az mikor a nők egyre inkább keresik a biztos háttért.
"Miért magányban?
A többségnek van családja, barátai, onnantól kezdve nem magány"
a magány leginkább TÁRS nélküliség. a családod a párod? a barátaid a párjaid?
Mert a társkeresési paletta alapján ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
Nézd meg bármelyik társkeresőt, úgy tízszer annyi a férfi rajta mint a nő (a női regisztrációk jórésze pedig kamureg, troll vagy üzemeltetői bot).
Néhány szerencsésnek jut nő, a többségnek meg marad az alkalmi, a prosti, vagy az agglegény életmód.
"Ahelyett, hogy összeszednék magukat itt sírnak."
Írd le kérlek a varázsformulát, amivel garantált a siker a lányoknál. És lehetőleg ne azt, hogy legyen a pasas jóképű meg gazdag, eddig én is eljutottam.
"Azt hiszik majd a nők fogják felszedni őket pedig nem így van. "
Nesze neked egyenjogúság!
Még jó, hogy a jóképű, gazdag pasasoknál maguk a nők kezdeményeznek, csak a középszernél játsszák a toronyban ülő királykisasszonyt.
"Jaa... nagyon egyszerű a miértje. Könnyebb az önsajnálat, mint változtatni."
Tőled is jöhet a varázsformula. Aztán lehet pampogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!