Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb 35 éves férfi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb 35 éves férfi miért képzeli azt, hogy ő még nagyban fiatal, és egy 20 éves csaj az pont hozzá illő?

Figyelt kérdés
Az említett korosztályba tartozó férfiak mintegy 90%-a ezt hiszi manapság. Javítsatok ki ha nincs igazam, de én csak ilyeneket ismerek.
2018. febr. 8. 17:43
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
#10 Nem azt mondtam, hanem azt, hogy azok is egzisztenciával rendelkezőnek gondolják magukat, akiknek nincs.
2018. febr. 8. 18:19
 12/49 anonim ***** válasza:

1.) Téged ez miért zavar?

2.) Én sztem egy ilyet sem ismerek. Akkor nem te mozogsz rossz társaságban?

2018. febr. 8. 18:22
 13/49 anonim ***** válasza:
20%

11

Nem ezt írtad,azt írtad,hogy itt minden 40 éves férfi gyártósoron melózik és veri magát az egzisztenciára. Legalább ilyenkor ne kamuzz,amikor ott van 3 sorral feljebb az eredeti...

(hja,az meg csak bónusz,hogy azt gondolod 20 év gyári munkával nem lehet valakinek egzisztenciája)

2018. febr. 8. 18:27
 14/49 A kérdező kommentje:

Nem az egzisztenciáról van szó, a legtöbbnek egyébként még nincsen 35 évesen sem. Legtöbben még anyucival élnek, egy használt régi autóra meg nem lehet azt mondani, hogy "egzisztencia".

De arról van itt szó, az a lényeg, hogy a férfi az 35 éves, de még úgy érzi nincs hová sietnie, még bőven fiatal, és teljesen egykorúnak érzi a 20 éves csajokat. A saját korosztályára meg már úgy tekint, hogy azok már meg vannak bolondulva, már nem olyan fiatalosak, nincs idejük már bulizni meg élni, mert már családot akarnak, ketyeg az órájuk és ezért nem normálisak.

A kor tekintetében miért van ez a kettős mérce?

2018. febr. 8. 18:29
 15/49 anonim ***** válasza:
66%

Igazából tök mindegy, milyen egzisztenciája van, attól még nem lesz feszesebb a bőre és ránctalanabb az arca. Egy huszonéves, normálisan kinéző férfi (szerencsére elég sok ilyen van) mindig vonzóbb lesz, mint egy 40 éves, akárhogyan kinéző.

(Nem, nem érdekel, hogy az adott 40 éves heti 50 órát tölt a kondiban és öt féle arcápoló krémet használ.)

Na meg az elvált, 1-2 gyerekes apukák alapból nem vonzóak.

2018. febr. 8. 18:31
 16/49 anonim ***** válasza:
90%

Mert egy 35 éves férfi még valóban fiatal, ahogy egy 35 éves nő is az. Semmi köze ennek a kapuzárási pánikhoz (az még 15-20 évvel arrébb van). A mai embernek kitolódott a gyermekkora és ezzel együtt a fiatalsága is. Nézz csak meg fényképeket a 100 évvel ezelőtti 30-as férfiakról és nőkről, ma a 45-50 évesek néznek ki úgy.

Mindezzel együtt a kérdés eléggé légből kapott, a legtöbb 35 éves férfi nem hiszi ezt. Persze nyilván vonzónak találja szexuálisan a 20 éves lányokat, de ez csupán ennyi és nem több. Valódi társként nem őket választják. Az viszont igaz, hogy sokan részesítik előnyben a 25 körüli fiatal nőket a 30-asokkal szemben. Ennek pedig több oka is van és ezek közül a "mert a friss húsra mennek" az elképzelésekkel ellentétben csak a lista közepe táján helyezkedik el.

2018. febr. 8. 18:31
 17/49 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon korlátolt vagy kérdező,ahogy az itteni nők is.Még szerencse,hogy az életben nem találkozok ilyenekkel.

Eleve az egzisztencia nem az autó minőségétől függ,látszik fogalmad sincs az életről. A fiatal pipiket meg nem a ráncok érdeklik amikor egy apuka korabeli férfival kezd ki,hanem a karizma,egyéniség,hogy már elért valamit az életben és jól megtudja döngetni az ágyban.Na meg persze a vagyon,de ez nem mindig feltétel,lehet valóban szerelmes is. Mély,ösztönös igény ez sok lánynál,hogy egy tapasztalt,idősebb férfi alá rendelhesse magát,ilyen a biológia,Darwinnál tudsz panasszal élni.

2018. febr. 8. 18:40
 18/49 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, de kifejezetten szórakoztató visszaírni nekik, hogy apából egy is elég, köszönöm.:D

Van pár komplexusos tinipunci, aki bírja ezeket, de normális ember a korosztályában keres. Ha 30-as tyúk leszek és netalán még akkor is szingli, én sem fogok vágyni totál más életszakaszban élő (számomra) kisfiúkra, mert normális ember érzi, hogy hol tart az életben, mi úgymond a feladata és a szerepe és szereti, elfogadja a korral járó változásokat. Most sem vágyom 15 évesekre, pedig 15 évesen arra vágytam. Kinőttem azt a korosztályt és normális ember, aki nem arra vágyik, hogy csak dugjon valakivel és eltartson valakit, vagy villogjon vele, nem fog vágyni egy hiszonévesre, ha ő maga nem huszonéves. Persze, kinek mi.

21N

2018. febr. 8. 18:45
 19/49 anonim ***** válasza:
48%

#15: Ez a nőkre is igaz:

Igazából tök mindegy, milyen egzisztenciája van, attól még nem lesz feszesebb a bőre és ránctalanabb az arca. Egy huszonéves, normálisan kinéző nő (szerencsére elég sok ilyen van) mindig vonzóbb lesz, mint egy 40 éves, akárhogyan kinéző.

(Nem, nem érdekel, hogy az adott 40 éves heti 50 órát tölt a kondiban és öt féle arcápoló krémet használ.)

Ugye így már nem is olyan jó olvasni? Huszonévesen még így gondolod, 10 év múlva pedig a pasik lesznek a szemetek, mert nem a 3 diplomás 30-as, 40-es üzletasszonyra mozdulnak rá, hanem a 25 éves bolti eladó csajra.

2018. febr. 8. 18:46
 20/49 anonim ***** válasza:
42%

17# Nyilván jobban tudod, mi jön be a huszonéves lányoknak, mint a huszonéves lányok maguk ;) A legtöbb esetben szimplán azért vonzódnak az idősebbekhez, mert tévesen érettebbnek képzelik magukat és emellé "kötelező" a 40-es pasi, akinek meg tök mindegy, hogy egy egyszerű lányka, dugni jó vele meg olyan kis aranyos, vidám, újraélheti vele a fiatalkorát. Meg a pénz miatt, ha van.

De egyébként abszolút semmi előnye nincs egy 40 körüli férfinek. Dugni azért a 20-30 közöttiek jó része is tud normálisan, vagy ha mégsem, majd belejön, de egy 40 éves férfinak az ágybeli tudására eleve kíváncsi se vagyok, mert rosszul vagyok már a gondolattól is, hogy az öreg teste izzadjon felettem.

2018. febr. 8. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!