Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb 35 éves férfi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb 35 éves férfi miért képzeli azt, hogy ő még nagyban fiatal, és egy 20 éves csaj az pont hozzá illő?

Figyelt kérdés
Az említett korosztályba tartozó férfiak mintegy 90%-a ezt hiszi manapság. Javítsatok ki ha nincs igazam, de én csak ilyeneket ismerek.
2018. febr. 8. 17:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
32%

Ha megtehetnéd, hogy választhatsz egy friss, hamvas 20 éves muff és egy 35 kivénhedt, házsártos nő között, akkor melyiket választanád.

Mi emberek gyarló és egyszerű lények vagyunk. A férfiakat a nő szépsége, a nőket pedig a férfi rendelkezésre álló erőforrásai vonzzák. Ennyi a képlet.

Ha férfiként megteheted, hogy a szép és fiatal nőt válaszd, akkor minek fogadnád el a nála 15 évvel fiatalabb és sokkal kevésbé szebb nőt?

A férfiak úgy öregednek, mint a bor, a nők pedig úgy, mint a tej. A nők a maximumról indulnak és ahogy a tej is fokozatosan veszít az élvezeti értékéből az idő múlásával, úgy a nők is hamar "megromlanak", a modern kor stresszes és rohanó életmódja pedig ezt még pluszba fel is gyorsítja, a legtöbb nő 35 éves korára pedig megsavanyodik, mint a műszerfalon hagyott UHT tej. Ezzel szemben egy férfi szőlőlé szintről indul, senki figyelmét nem kelti fel, mert nem rendelkezik olyan értékekkel, amik vonzanák a nők figyelmét, azonban az idő múlásával, ahogy a férfi szép lassan építi fel az egzisztenciális hátterét, úgy egyre inkább érik és finomabbá válik, mígnem a harmincas éveire már megteheti azt, hogy ő dönti el melyik nőt akarja, nem pedig fordítva, ahogy azt a nők a húszas éveikben teszik.

Ez van bogaram, ha nem tetszik, akkor irány Észak-Korea, ott minden férfi és nő csóró meg ronda.

2018. febr. 8. 18:53
 22/49 anonim ***** válasza:
46%

19: Na, ezeket a "férfiakat" nézem én szarba.

Akinél mellettem labdába rúghat egy buta kis lotyó, akinek minden tehetsége a szopótudása és a fiatalsága, ami el fog múlni, az a férfi a szememben nem férfi.

Ismerek olyat, aki igényesebben választ párt és nem ilyen farokvezérelten. És bizony lekoptatja az ilyen ribiket, hogy cicuka, az én nejem két gyereket felnevelt és jelenleg a doktoriját csinálja (most mondtam valamit), miből gondolod, hogy mellette pl kíváncsi vagyok rád?

Na, ilyen ember kell nekem is. És nem is hinnéd, milyen sok az ilyen ember. Na nem magadfajta kéjenc prolik közt, ahogy azzal sem értek egyet, hogy egy harmincasnak a huszas a szebb és a vonzóbb feltétlen, sokkal inkább a hasonló...

A ráncok pedig nem teszik elég rondává az embert ahhoz, hogy egy vele egykorút akinek hasonlóan kezd aszódni a teste, ne vonzzon. Bár 35 körül aligha beszélhetünk túl sok ráncról. Kövér, ápolatlan, retkesnyakú, zsíroshajú és rohadtfogú meg minden korosztályban van és nem törvényszerű, hogy a korral jár.

2018. febr. 8. 18:56
 23/49 anonim ***** válasza:
27%
Minderinek az elérhető legjobb kell. Kor, Külső, Egzisztencia...szubjektív szempontjai szerint. F v N tök mind 1.
2018. febr. 8. 18:57
 24/49 anonim ***** válasza:
14%

ma 18:53

Mekkora komment! Tökéletes hasonlatok. Ment is a zöld kéz!

(Lányok tanuljatok biológiát,humánetológiát meg főleg,különben a végtelenségig értetlenkedve fogtok állni a jelenség előtt)

2018. febr. 8. 18:58
 25/49 anonim ***** válasza:
64%

# 20 Egy 40 éves öreg? Hol tartunk...

Én nem vagyok csak 26, de azért ez már nekem is sok. 40 évesen az ember ereje teljében van. Érdekes gondolkodása van itt pár emberkének...

2018. febr. 8. 18:58
 26/49 anonim ***** válasza:
40%
Hogy reménykedik a sok qrvaronda élettelen aggszűz, istenem.:'D Ezt olvasni is vicces.
2018. febr. 8. 19:00
 27/49 anonim ***** válasza:
76%
Nekem még nem tűnt fel ez a jelenség,és az sem hogy a férfiak a korral csak egyre jobbak lesznek,igazság szerint hamarabb megcsúnyulnak mint a nők,ezt mindenki tudja aki jár emberek közé.
2018. febr. 8. 19:04
 28/49 anonim ***** válasza:
61%

De vajon hol vannak akkor az erős, intelligens, határozott férfiak? Akinek nem az a kihívás, hogy 40-50 évesen irányítani, manipulálni tudjanak pár fiatal, buta lánykát, akik őket tekintik az atyaúristennek. Komolyan ennyire gyengék, unintelligensek és határozatlanok lennének a férfiak?

Hogy tudna valaki tisztelni egy ilyen férfit, akinek ez az összes, amit fel tud mutatni kapcsolati téren, hogy ahogyan itt valamelyik ilyen díszpéldány írta, maga alá tudja rendelni a megvezethető, naiv lányokat?

Elvárjátok a tiszteletet, meg hogy a nők férfinak tekintsenek titeket. Akkor viselkedjetek is úgy. Nem vagytok elég férfiak ahhoz, hogy nőkkel kezdjetek, ezért próbálkoztok éretlen, tapasztalatlan, tájékozatlan lányokkal. Én nem tudok felnézni az ilyen férfiakra, akik szándékosan, állandó jelleggel csak ilyen lányokra vadásznak.

Huszonéves vagyok én is, de ilyennel szerintem a tanult, művelt huszonévesek sem kezdenek, csak akik rá vannak szorulva a pénzükre ezeknek a „férfiaknak”.

2018. febr. 8. 19:16
 29/49 anonim ***** válasza:
64%

Anyádról is így vélekedsz?

" kivénhedt, házsártos nő"

" nők pedig úgy, mint a tej."

Jobb, ha nem ismerkedsz, a magadfajta h..lye gyerekek meg se érdemlik a női nemet.

Láttál te már fiatalos sportos 35 és afölötti nőt?

Kétlem.

Vannak olyan nők, akikről azt se tudod, hogy hány évesek, akár több tíz évet is letagadhatnának. És nem azért mert plasztikáztatja magát, hanem azért, mert egészségtudatosan él és sokat mozog, nem stresszeli agyon magát...stb.

2018. febr. 8. 19:41
 30/49 anonim ***** válasza:
91%

hát nem tudom. 33 éves férfi vagyok, sok mindennek érzem magam, öregnek nem (nem is úgy nézek ki). Valahogy zsigerileg nem hajtanék (ha épp nem szakítás utáni, most kicsit jobb egyedül szünetben lennék) 20 éves csajokra. Nem azért, mert én húde öreg vagyok 33 évesen egy húszéveshez (17-18-hoz igen, de egy második-harmadikos egyetemistához? nem hinném), hanem mert egyszerűen máshol tartunk az életben. Ebben nyilván van némi önzés: ő rádöbbenhet öt év múlva 25-26 évesen, hogy élni akar, menni, külföldön tanulni, dolgozni, utazni, tapasztalni, mással lenni - nekem viszont erre nincs időm, mert akkor már 38 leszek. Persze szerelemben nincs helye észérveknek, de ha már tapasztaltál ezt-azt, akkor sajnos de :)

Szóval ami engem illet, azt mondom, hogy 26-tól felfelé "csorgatom a nyálam", vagy nem tudom hogy kell gyéká nyelven mondani, mert olyan párt szeretnék (egyszer majd, ha újra készen állok), akivel lehet hosszútávon tervezni.

(halkan csak úgy hozzáteszem, hogy amúgy is azt gondolnám, hogy a 10 év korkülönbség az ami még csisszesen belefér, de az is csak akkor, amikor már 25-35, nem pedig 20-30)

2018. febr. 8. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!