Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék impotens vagy aszexuális férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Utálom hogy mindig csak megdugni akarnak és azért randizgatnak meg kedveskednek velem, hogy a 4-5. randin benyögjék, hogy ők amúgy nem így gondolták, nem akarnak most nagyon komoly dolgokat, de szexelhetnénk. Nem akarom, hogy valaki ezzel nyúzzon és sürgessen, vag, megpróbáljon manipulálni. Nem akarom, hogy valaki a kapcsolatunkban erőltesse a mélytorkot, az anált meg a fogamzásgátlót.

Társat akarok, aki békénhagy ezekkel a szarokkal és aki mellett nyugodtan lehetek, szép komótosan ismerkedve vele.:(

Persze, persze, jő a szex, de ennyire nem. Így nem. És ha már évek óta nem csináltam, mert egyedül vagyok, egy kapcsolatban is meglennék nélküle, nekem ez nem túl nagy ár azért a nyugalomért cserébe, amit így kaphatok.

2018. febr. 7. 18:54
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is ilyet keresek ,de ilyen férfi nincsen! :( 31N
2018. febr. 8. 17:39
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, annyira megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Mikor 13 éves voltam, volt ilyen állkapocs előrehúzó fogszabályzóm, mióta akkor levették, nem tudom nagyra és sokáig nyitva tartani a számat, mert elzsibbad, és kikattan. A (szűz!) barátnőim azzal ijesztgettek már akkor, hogy egyedül halok meg, mert a fiúk mind elvárják a szopást. Én meg azon görcsöltem, hogy hogy magyarázom majd ezt el a jövendőbelimnek. Szerintem ez nem normális, de főleg nem kistiniként.
2018. febr. 8. 17:53
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 éves férfiként gondolkozom hasonlóan. Nem érzem magam aszexuálisnak, de sosem érdekelt a szex, jól meg vagyok nélküle. Amúgy is nehéz ez a társkeresősdi, ilyen feltételekkel meg főleg.

Az, hogy ilyen férfit keresel, valahol érthető.

Azonban írtad, hogy heti 2-3 találkozó, együttélés esetén külön szoba... ez nem hangzik úgy, mint egy átlagos kapcsolat (ha a kérdésben írt kritériumot nem számítjuk).

Ha lenne párom, az összeköltözés után ne külön helyiségben aludjunk már. Az inkább barátságra hajaz, lakótársként teljesen érthető lenne.

FB-n van egy Szexmentes/Aszex társkereső csoport, egy próbát megérhet.

2018. febr. 8. 19:10
 44/49 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem, nem aludnék külön tőle. Úgy akarok külön szobát, hogy el tudjak vonulni kicsit napközben, tudjak egyedül dolgozni, ellenni kicsit a magam világában, ilyesmi. Én nem szeretem, ha valaki folyamatosan a nyakamon van, bármennyire is szerelmes vagyok. Hagyjon teret, hagyjon dolgozni, hagyja, hogy a hobbijaimat, amik nem véletlenül magányos hobbik, egyedül csinálhassam.
2018. febr. 8. 19:29
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Nos Kérdező, így már világos.

Én sem rajongok azért, hogy valaki 0-24-ben állandóan velem legyen, meg naponta harmincszor keressen telefonon/Messengeren/bármin.

Azért az sem hátrány, ha van némi átfedés a hobbik között, ezáltal jól kiegészítve a magányosan végzendő tevékenységeket.

(utolsó voltam)

2018. febr. 8. 19:45
 46/49 anonim ***** válasza:
72%

"Ha lenne párom, az összeköltözés után ne külön helyiségben aludjunk már. Az inkább barátságra hajaz, lakótársként teljesen érthető lenne."

Pedig van, hogy olyan párok, akik szexelnek rendszeresen, külön szobában alszanak horkolás vagy eltérő alvási igények miatt.

2018. febr. 8. 20:28
 47/49 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ezeket kedves kérdező. Esetleg jutottál valamire azóta?
2018. márc. 11. 00:26
 48/49 anonim ***** válasza:
50%
Minek akkor társ ha nem kell szex?
2018. ápr. 27. 18:26
 49/49 anonim ***** válasza:
A szexxel, kölcsönös örömszerzéssel nincsen semmi gond, a természet ilyennek teremtett minket,de a szopással, anállal annál inkább, ezek nem természetes,aberrált dolgok és ezt férfikènt mondom. Persze az emberek egy része ilyen aberrált, de sok férfit ismerek akiknek nem vágya az efféle kúrvás tevékrnységek, sőt kiábrándító lenne számukra, ha életük párja eddig süllyedne.
2022. jan. 9. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!