Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék impotens vagy aszexuális férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Utálom hogy mindig csak megdugni akarnak és azért randizgatnak meg kedveskednek velem, hogy a 4-5. randin benyögjék, hogy ők amúgy nem így gondolták, nem akarnak most nagyon komoly dolgokat, de szexelhetnénk. Nem akarom, hogy valaki ezzel nyúzzon és sürgessen, vag, megpróbáljon manipulálni. Nem akarom, hogy valaki a kapcsolatunkban erőltesse a mélytorkot, az anált meg a fogamzásgátlót.

Társat akarok, aki békénhagy ezekkel a szarokkal és aki mellett nyugodtan lehetek, szép komótosan ismerkedve vele.:(

Persze, persze, jő a szex, de ennyire nem. Így nem. És ha már évek óta nem csináltam, mert egyedül vagyok, egy kapcsolatban is meglennék nélküle, nekem ez nem túl nagy ár azért a nyugalomért cserébe, amit így kaphatok.

2018. febr. 7. 18:54
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
26%

Akkor gyere össze impotens férfivel, ha nem dobod ki évek után, mert elkezd hiányozni a szex.

Én most kb azt érzem, hogy el vagy keseredve és most elég lenne egy impotens férfi is, csak ne akarjon dugni hanem csak szeretni...

Vagy minimálisan aszexuális vagy, de akkor végülis tényleg mindegy.

Itt az oldalon volt egy kérdés talán tegnap, vagy tegnap előtt, ott egy impotens férfi kérdezte meg, hogy valakinek ez elfogadható-e.

Írj rá, mert most van esélye.

2018. febr. 7. 19:35
 12/49 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem egyenlőre ne ismerkedj férfiakkal, aztán majd meglátod, hátha változik a véleményed.

Számomra olyan mintha óriási csalódások után az összes férfira haragudnál.

2018. febr. 7. 19:36
 13/49 A kérdező kommentje:
Nekem nem.
2018. febr. 7. 19:37
 14/49 A kérdező kommentje:

Nem haragszom senkire. Csak hagyjanak békén az ilyen igényeikkel. Látványosan nem ugyanarra vágyunk.

Egyébként igen, érzem, hogy aszexuális vagyok kicsit, sosem volt ez nekem olyan fontos vagy olyan nagy dolog... Most 4 éve, hogy egyedül vagyok, de meg sem kottyan. Csak a szerelem hiányzik kicsit. Kidobni meg nyilván nem dobnék egy ilyen embert.:)

2018. febr. 7. 19:41
 15/49 anonim ***** válasza:
58%
találsz csak idősebb korosztályba,ha neked az jó.
2018. febr. 7. 19:46
 16/49 anonim ***** válasza:
82%

Megértelek, pont nemrég válaszoltam be egy kérdés alá, hogy szerintem aszexuális férfival lenne igazi élet. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9129..

Ezt meg ma láttam, és annyira undorodom.

2018. febr. 7. 19:51
 17/49 anonim ***** válasza:
10%

Impotenseket drága menő villantós autókban keresd, és bár impotensek, de nem aszexuálisok, hiszen impotenciájuk miatt csak beteg szexxel tudnak kielégülni.

Olyan potens férfi van, aki szexuális, de mégsem beteg. Engem pl soha sem érdekelt az anál, se az arcra, szájba spriccelés, csak a normál, gyengéd, változatos szex. A fogamzásgátló minden szexet szerető férfinek alap, hiszen a szex érzése csak úgy az igazi, ha nincs egy vegyvédelmi felszerelés útban, és ezt bizony a nők is érzik. Na meg a mai fogamzásgátlók már alig okoznak mellékhatásokat, és sajnos a férfiaknál működő gátlást még nem találták fel, csak a véglegest (elköttetés).

2018. febr. 7. 19:55
 18/49 A kérdező kommentje:
Ja, ezt láttam. Nekem ez inkább szomorú.:( Olyan, mintha nem is lennék jó az ágyban, csak azért mert ezekben nem vagyok benne... Mindenki csalódik, mikor megtudja... Mindegy, majd talán valakinek az én kínálatom is megtetszik.:)
2018. febr. 7. 19:56
 19/49 anonim ***** válasza:
86%

"fogamzásgátló minden szexet szerető férfinek alap"

Pontosan, aki a szexet szereti, annak ez a fontos, aki meg a barátnőjét, annak az egészsége.

2018. febr. 7. 19:56
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha megígíred,hogy minimum 1 évig nem akarsz rám mászni ismerkedhetünk ;)
2018. febr. 7. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!