Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék impotens vagy aszexuális férfiakkal ismerkedni?
Utálom hogy mindig csak megdugni akarnak és azért randizgatnak meg kedveskednek velem, hogy a 4-5. randin benyögjék, hogy ők amúgy nem így gondolták, nem akarnak most nagyon komoly dolgokat, de szexelhetnénk. Nem akarom, hogy valaki ezzel nyúzzon és sürgessen, vag, megpróbáljon manipulálni. Nem akarom, hogy valaki a kapcsolatunkban erőltesse a mélytorkot, az anált meg a fogamzásgátlót.
Társat akarok, aki békénhagy ezekkel a szarokkal és aki mellett nyugodtan lehetek, szép komótosan ismerkedve vele.:(
Persze, persze, jő a szex, de ennyire nem. Így nem. És ha már évek óta nem csináltam, mert egyedül vagyok, egy kapcsolatban is meglennék nélküle, nekem ez nem túl nagy ár azért a nyugalomért cserébe, amit így kaphatok.
"Kihívás" elfogadva.:D
Miért kellene, hogy impotens vagy aszexuális legyen az illető. Egyik kategóriát sem képviselem, szeretem a szexet, de mégsem ez az elsődleges, pláne egy komoly kapcsolatban.
Volt barátnőmmel távkapcsolatban voltunk (mai napig már csak barátok), sajnos a munkánk végett hetente-2 hetente (ami kevésnek bizonyult) tudtunk találkozni, de mindig probáltunk egy-egy hosszú hétvégét eltölteni. Sokszor főleg mikor 12 órázás után még letapostam 200+ km-ert még jó hogy nem kivántam a szexet, de mégis ha még hulla fáradtan is már azért megérte a leutazást hogy a karjaim közé zárhassam, meg hát a fül dörzsölésért, amit imádtam tőle.
Azt hogy ilyen partnereket fogtál ki az egy dolog, nem lehet ettől még általánosítani. Azt hogy vannak dolgok amiket elvből ellenzel, nem lehet gond, azt hogy nem érti meg a partnered, azzal nem kell foglalkozni és ott kell hagyni a fenébe. Egy jó szexhez mindkét fél kielégültsége fontos, amihez közrejátszik többek között az is hogy nincs erőltetve semmi.
Én ugyan papíron nem vagyok impotens, de amíg nem épülnek ki komolyabb érzeseim a a másik fél iránt nem vagyok képes nemi aktusra. Hozzad hasonlót éltem már át én is, fiú létemre nem mindig akartam a dolgot és ez hosszú távon elég frusztráló tud lenni. Javaslom, hogy keress visszafogotabb vagy érzekenyebb férfiakat, de minden képen tanultakat. És ne add fel, hanem inkabb tanulj a hibáidból. Próbálkozz más helyen keresni vagy csak hadd hogy rád talaljon az "igazi".
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!