Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék impotens vagy aszexuális férfiakkal ismerkedni?
Utálom hogy mindig csak megdugni akarnak és azért randizgatnak meg kedveskednek velem, hogy a 4-5. randin benyögjék, hogy ők amúgy nem így gondolták, nem akarnak most nagyon komoly dolgokat, de szexelhetnénk. Nem akarom, hogy valaki ezzel nyúzzon és sürgessen, vag, megpróbáljon manipulálni. Nem akarom, hogy valaki a kapcsolatunkban erőltesse a mélytorkot, az anált meg a fogamzásgátlót.
Társat akarok, aki békénhagy ezekkel a szarokkal és aki mellett nyugodtan lehetek, szép komótosan ismerkedve vele.:(
Persze, persze, jő a szex, de ennyire nem. Így nem. És ha már évek óta nem csináltam, mert egyedül vagyok, egy kapcsolatban is meglennék nélküle, nekem ez nem túl nagy ár azért a nyugalomért cserébe, amit így kaphatok.
Írj rám. .D
Egyik sem vagyok, csak van egy különleges akármim, ami sokaknak nincs... Intelligenciának hívják. Na jó, kettő van... mert még társul hozzá az erkölcs is.
Kérdező! Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de én már 22 éves koromtól tudatosan ilyen férfit kerestem magam mellé. Ugyanezekből az okokból. Az én párom aszexuális, már 5 éve házasok vagyunk.
Mindig is írtóztam az anál, orál, és társaitól mert már annak idején is ez volt alegtöbb férfi elvárása egy kapcsolatban.
Fogamzásgátlót én nem szedhetek Egészségügyi okokból és ez sokaknak nem tetszett.
Van fb-on egy aszex csoport, szerintem lépj be, hátha találsz ott társat.
29n
33
Köszönöm a tanácsot! Meg fogom nézni.:)
Én is csak 21 vagyok, de egyszerűen akárhogy nézem, az aszexuális emberek igényei és életvitele passzol leginkább az enyémhez. Azt hiába mondom, hogy "normális férfit akarok", sokan akarják eladni ezt a maszlagot. Ilyen szempontból egy aszexuális vagy impotens ember sokkal megbízhatóbb, sokkal egyértelműbb, hogy nem lesz szex, nem lesz nyaggatás, nem lesz zsákbamacska, próbálkozás és a többi.
Oké hogy nem akarsz egy pasit szexuálisan "kiszolgálni". (Illetve nem teljesen oké egy érzelmileg stabil, bizalmas intim kapcsolatban, de ezt a részt most ugorjuk.) A lényeg: értem én, hogy neked ez probléma, az okai meg nem rám tartoznak.
NA DE: arra például szintén nincs igényed, hogy TÉGED "szolgáljon ki" valaki, azaz a te érzéki igényeidnek megfeleljen?
33-as válaszoló vagyok.
Impotens fèrfit fiatal kiadásban szinte lehetetlen találni. Tudom, mert réggebben ilyet is kerestem, de csak pár tata jelentkezett.
Aszex férfit könnyebb, bár sok van köztük, aki csak annak vallja magát és mégsem az.
Engem a legtöbb nem aszex jelentkező csak átvert és meg akart változtatni, na meg hogy majd ő segít rajtam (???) Bebizonyítja, hogy a szex jó :/
Ezt a tényt sosem tagadtam, viszont egyszerűen nincs kedvem hozzá, nem találok benne semmi érdekeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!