Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemen tetszik egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen tetszik egy lány, viszont csak pár szót váltottunk. Szerintetek hogyan tudnám elhívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A kérdésben minden benne van. Annyi történt, hogy kértem, hogy küldjön át nekem egy jegyzetet, így fb-n be tudtam jelölni... Ja meg elég sokszor van együtt óránk, de egy teremben vagyunk vagy 200-an...

Szerintetek? Én facebookon nem írnék neki, hanem mindenképpen személyesen kéne valamit...

2018. febr. 5. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egyetemisták miért töketlenek ? Komolyan ne haragudj, de itt teszed fel a kérdést és közben mindennap arra gondolsz, mi lenne ha... Folytatod, igazából annyi lenne a sztori, hogy odamész hozzá, nem kell ürügy nem kell semmi, kérsz egy találkozót..

22/F

2018. febr. 5. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Odamész hozza, megköszönöd, hogy elküldte a jegyzeteket, és megmondod, hogy szeretnéd meghálálni, és örülnél ha megihatnátok egy kávét. Pont. Ha meg nem jössz be akkor keres egy kifogást, ha meg igen, akkor ad majd egy esélyt.
2018. febr. 5. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
De ez nem túl hirtelen? Igazából ez a szóváltás még vizsgaidőszak előtt volt, szóval nem hiszem, hogy nagyon rémlek neki...
2018. febr. 5. 21:39
 4/5 Diavolino44 ***** válasza:
51%

Szerintem jol teszed, hogy nem facebookon hivod el, ezzel (bar kicsit) de noveled az eselyeidet, a sikerre. ;)

Nem kell tul gondolni. Legyel egyszeru, ne hantazz, ne akarj coolnak latszodni, meg ha esetlen vagy, is jobb, mintha megjatszod magad.

Nezd ki mikor, nem veszi korul 53 ember, odamesz, szemebe nezel s mosolyogsz:

Szia, eddig nem sokat beszeltunk, de van egy kulonleges kisugarzasod, amit nem tudok hova tenni ( ehelyett akarmilyen kreativabb bok is megteszi foleg ha szemelyre szabott), Szivesen megismernelek jobban. Igyunk meg a teat szombat vagy vasarnap delutan.

Ennel tobb nem kell.

Sok sikert

2018. febr. 5. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista lányként én ezzel úgy vagyok, hogy ha egy szimpatikusabb csopitársam rám írna vagy elhívna valahova, meglepődnék, de mivel relatíve sok embert ismerek a szakról és azért a híresen suttyókat már tudom, hogy kik, örömmel elmennék vele vagy beszélnék vele és nem venném rossz néven.

Ha meg nem szimpi, akkor lényegtelen, milyen lassan közeledik, akkor sem lesz szimpibb...

Csak magadnak spórolsz időt ezzel.:)

2018. febr. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!