Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felénk vagyok, bátortalan és visszahúzódó akkor nekem sohasem lehet párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Előfordulhat az, hogy valakinek így is szimpatikus legyek? Sajnos egyáltalán nem tudom kimutatni az érzelmeimet. Teljesen elvesztettem a reményt. 19/F2018. febr. 1. 08:33
11/16 anonim válasza:
Nekem az ilyen pasi nem jön be. Ha látom rajtad hogy nincs önbizalmad csak egy tutyi mutyi gyáva nyuszi vagy eszem ágába sincs veled kezdeni semmit.
12/16 A kérdező kommentje:
Értem.
2018. febr. 1. 14:04
13/16 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor a csajok fognak odamenni hozzád.
Ha nem nézel ki jól, akkor sehogy.
Nem olyan bonyolult ez.
14/16 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem a külsőmmel van baj hanem a fejemben vannak gondok.
2018. febr. 2. 10:49
15/16 A kérdező kommentje:
Hiába közelednének felém a lányok ha nem veszem észre.
2018. febr. 2. 10:50
16/16 anonim válasza:
Hidd el, ha valóban közelednének, akkor azt észre fogod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!