Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz valaha komoly párkapcsolatom, ha súlyos motivációhiányom van minden téren?
Nem hiszem, hogy fontos, hogy a munkád motiváljon. Mármint őszintén, én mindig is arra mentem, hogy sok pénzt keressek, mert lakást akarok, drága holmikat stb. Évek óta olyan munkakörökben dolgozok, amik egyáltalán nem izgatnak, nem motiválnak, nem is érdekelnek, csak jól fizet, én meg tisztességesen megcsinálom a dolgom. És mégis tizedannyira sem vagyok kiégve, mint mások az álomhivatásukban, éhbéren robotolva.
Szerintem a pénztelenség előbb kicsinál, mint egy szimpla munka, amire csak eszközként tekintesz. Úgyhogy mindegy, hogy nem motivál, ha közben van egyéb célod. Nem kell feltétlenül a karrierre kivetíteni az életcélokat. Engem például hidegen hagy.
valószínű nem csak motivációhiányod hanem depresziód is van.
aludj sokat, egyél rendesen, fogy le, mozogj, ha ez sem segít látogass meg valami szakembert ha úgy érzed segítség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!