Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy valaki 30 felett, vezető beosztásban, folyamatosan a 20 év körüli lányokat szedi fel a munkahelyén?
Könnyűvérű lányok, akiken már többen átmentek.
Összejönnétek egy ilyen férfival?
#43: Ha itt lettél volna, látnád, hogy tegnap minden válaszom 0%-on volt. Ha átnézel a 2. oldalra, láthatod, hogy nem nekem vannak 100%-ra értékelt válaszaim.
Annyira nem tud érdekelni egy képmutató beszélgetés, ahol hazugnak és retardáltnak állítanak be, a vitakultúra 0, hogy több profilt csináljak pontozgatni.
#45: Attól, hogy nem volt szimpatikus a válaszom és nem értettél egyet, még érveltem.
Ha szerinted vicces, hogy mivel nem értesz meg valamit, vádaskodsz, akkor a vitakultúráról is mást gondolunk.
Ha az ismerőseim közlik az igényüket, akkor szerinted vagy én hazudok vagy ők. Így mégis hogy akarsz vitázni? Nem érv az állításuk? Mitől nagyobb érv az, hogy azt szajkózod, hogy nem láttál még ilyet a környezetedben?
Részemről nem véletlenül offoltam a témát. Az sem véletlen, hogy általában ezt a kategóriát röhögik leginkább körbe az oldalon.
Látszik, hogy egy kis görcs vagy, aki még azt sem tudja feldolgozni, hogy egy internetes vitában alul marad.
Ha állandóan válaszolnék neked, szerintem képes lennél napokig megállás nélkül ide kommentelni a kamu sztorijaidat.
Milyen frusztráció lehet benned, és milyen minimális élettel rendelkezhetsz már :D
Igen, a hozzád hasonlók miatt röhögnek rajta, akik alternatív valóságban élnek.
# 48
Ember, te tényleg beteg vagy. Nagyon el vagy tájolva, "a föld az bizony lapos" kategória az egyedül te vagy itt jelenleg, aki azt bizonygatja oldalak óta, hogy a kocsi miatt lesz szexuálisan vonzó egy férfi.
Nevetség tárgya vagy, vedd már észre magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!