Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy valaki 30 felett, vezető beosztásban, folyamatosan a 20 év körüli lányokat szedi fel a munkahelyén?
Könnyűvérű lányok, akiken már többen átmentek.
Összejönnétek egy ilyen férfival?
Miert lenne gaz, mindket fel jol jar.
Amugy ez a gyik alszentsege. A valo eletben ez a pasi ugyis talal majd maganak partnert/feleseget. Akinek meg az van tanacsolva, hogy legyel onmagad az meg ide fog jarni sirni az elkovetkezo 10 evben.
De provokativ kerdesre, az elfogadott valasz: nem, a nok megvetik az ilyen ferfiakat (kiveve ha szerelmesek)
# 12
Ha a csávó a tescoban pakolná a babkonzerveket, bottal sem piszkálnák ezek a 20 éves plázaragadozó ribik.
Semmi sincs az ilyen kapcsolatok mögött a nő részéről, sem testi, sem lelki vonzalom. Csupán érdekek. A férfinél maximum az utóbbi van meg. Ez már önmagában gáz. Plusz a munkahelyi hierarchiában elfoglalt helyét használja ki, hogy olyan csajt fogjon, akit dominál ebben hierarchiában, mert máshogy nem tud nőhöz jutni. Ez ráadásul etikátlan is.
Azért, mert nekem az, aki leáll egy ócska ronggyal, ugyanazon a szinten van, mint egy ócska rongy. Ennyi, lényegében.
Tudom, a pasikáknál menő elvileg ez a zsinórban hágás. Nos, engem taszít, ha egy férfi ennyire nem képes szűrni, hogy kibe mártja bele.
#14: Miben jobb az a helyzet, amikor a konzervpakoló srácra azért indulnak rá, mert helyes?
Egy csomó nőnek bejön, ha valaki vezető. Mérnök leszek. Amikor ismerkedés során szóba kerül ez, majdnem minden második nő elkezd jobban érdeklődni. Igazából ez alapján, majdnem minden nő ismerkedése gáz, amit a férfiak kihasználnak.
Ez a férfi szexet akar és szexet kap. Ha vezetőként bejön a nőknek, akkor bejön. Szexet akar, nem kapcsolatot.
#16: "Azért, mert nekem az, aki leáll egy ócska ronggyal, ugyanazon a szinten van, mint egy ócska rongy."
Ha egy nő szeret szexelni, akkor egy ócska rongy?
Írta, hogy könnyűvérű nők, akiken sokan átmentek. Nekem ez rongy.
Én is szeretek szexelni, de nem viszket annyira, hogy bárkinek széttegyem, ráadásul úgy, hogy már köztudatban mozogjon, mekkora egy ribnc vagyok...
Nagyon remélem, Kolléga, hogy nem kell majd magával dolgoznom. Nemhogy randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!