Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy valaki 30 felett, vezető beosztásban, folyamatosan a 20 év körüli lányokat szedi fel a munkahelyén?
Könnyűvérű lányok, akiken már többen átmentek.
Összejönnétek egy ilyen férfival?
Senki sem lesz attól rongy, hogy a szexuális szokásai eltérnek a tiédtől. Ha egy nő sok férfival akar lefeküdni, akkor sok férfival akar lefeküdni. Ettől még simán lehetnek közben komoly kapcsolatai is és lehet érett gondolkodású.
Én is remélem, hogy nem fogunk együtt dolgozni, mivel jellemzően az ilyen beszűkült szemléletű emberek, akiknél a mérce a saját szokásuk és ilyen lenézően beszélnek másokkal, képtelenek hosszútávon a csapatmunkára.
A randi teljes mértékben esélytelen lenne köztünk. Aki ilyen lenézően beszél másokkal, azt nem tudom igazi nőként kezelni.
"Miben jobb az a helyzet, amikor a konzervpakoló srácra azért indulnak rá, mert helyes? "
Abban jobb, hogy legalább egy olyan pasival szexel, akihez testileg vonzódik. Nem a dollárjelek villognak, nem k_rvulás a cél. Legalább a testi vonzalom őszinte.
"Egy csomó nőnek bejön, ha valaki vezető. Mérnök leszek."
Mérnök az alkalmazott, nem vezető. Meglepő, hogy pont egy férfi áll ki az ilyen nők mellett ezen az oldalon, nem ez a jellemző. Mellesleg semmi vonzó nincs abban, ha valaki vezető, nem lesz tőle helyesebb, intelligensebb. Maximum az egzisztenciája vonzó az erre fogékony nők számára.
"Ha egy nő szeret szexelni, akkor egy ócska rongy?"
Semmi köze ennek a szex szeretetéhez. A kérdésben szereplő lányok k_rvák, a ribik ingyen csinálják. A k_rvák pedig anyagi javakért létesítenek szexuális szolgáltatásokat. EZ a definíciója. Az most mindegy, hogy közvetlen vagy közvetett módon kapják meg.
Az én szememben rongy lesz. Ahogy egy ilyen férfit sem tartok sokra és nem kezdenék vele, ha tudnám ezt róla, mert szégyen. Bár valószínűleg tudni fogom, mivel imádnak hencegni a szégyenükkel, azt hiszik, menő. Egymás között, talán, tiniaggyal.
Te azt kérdezted, mi a gáz ebben. Az, hogy számomra alja, tartás nélküli nőkkel dugnak és ők is ilyen alja, tartás nélküli emberek a szememben. Egyszerűen nem az én világom. Ettől még azzal és úgy csinálhatják, akivel csak akarják.
#22: Külső vs elért eredmények. Az egyik mögött a genetika és a szerencse van, a másik mögött sokszor kőkemény munka. Mindkettő szülhet vonzalmat.
Az, hogy egy nőnek bejön egy plusz elért eredmény, nem lesz feltétlenül krv.
Igen, a mérnökség nem vezető, a köztudatban viszont úgy van, hogy jól keres. Ezért csillannak fel sokszor a szemek.
Félreértés ne essék, nem pártolok semmit, csak elfogadok. Ha megismerek valakit, akkor eszembe nem jutna a szexuális szokásai alapján elítélni. Az a durva, hogy a környezetemben több a megbízható nő ebben a ribinek tartott kategóriában, mint a másikban. Egyszerűen ők egyenesebbek és több dologban számíthatok rájuk. Nem próbálják a kudarcaik után áldozatnak beállítani magukat. Azok a nők, akik lenézik őket, sokszor úgy kapnak vérszemet, mint a 77%-os.
A kérdező sehol sem írta, hogy bármiféle anyagi előnyhöz jutnának a kérdésben szereplő nők.
#23: És mi a helyzet, ha összejössz egy álompasival, akivel már fél éve jártok és kiderül, hogy előtted ilyen volt? Rá is nyomkodod a piros kezecskéket?
# 24
Na jó ez már nagyon erőltetett. Egy jó külső mögött szerinted nincs munka? Vagy egy ápolt, kigyúrt férfit úgy szült meg az anyja? Vagy egy topmodell alkat nőt? Nyilván közrejátszik a genetika, de ha nagyon bele akarunk menni, akkor abban is, hogy ki legyen főnök.
Magyarországon meg pláne vicces azzal példálózni, hogy a vezető beosztás mögött kemény munka van, amikor haverok egymást tolják be a jó pozíciókra.
"Mindkettő szülhet vonzalmat. "
Ja, persze. Logikád szerint egy BMW-re is benedvesednek. Pont olyan hülyeségeket beszélsz, mint a sok nőgyűlölő ezen az oldalon. Egy pozícióra nem lehet felizgulni. :D
"A kérdező sehol sem írta, hogy bármiféle anyagi előnyhöz jutnának a kérdésben szereplő nők."
Mert vajon miért térdelnek be évtizedekkel idősebb pasik elé, akik véletlenül pont a főnökük? Naiv vagy, vagy ennyire hülye?
#24 Nyugi, az ilyen mentalitás kibukik a 2. randin legkésőbb. Akkor meg nem fog érdekelni a cukimuki mosoly, ha mindenben járt már, ami nem bégetett. Vagy még abban is.
Nem, mintha huszonévesként érdekelt lennék a harmincas korosztályban.
#25: Tényleg erőltetett. Főleg úgy, hogy eleve a saját értékrended erőlteted, amikor csak egyszerű kérdéseket és összefüggéseket írok le. Ha eleve ellenszenvvel állsz egy dologhoz, akkor bármit írhatok, nem fog tetszeni.
A jó külső mögött szerinted milyen munka van, ha valaki helyes pofival születik? Hogy nem zabálja magát tele? Mert ez a helyzet.
Az eredmények sokszor több melóba kerülnek, mint a jó kinézet. Egyetemen szívok évek óta. Potyognak ki az emberek és kőkeményen szívok. Ehhez képest fél éve edzek és leadtam pár kilót, vállasodtam, lassan kész a kockahas. Őszintén szólva, nem volt sok meló a dologban. Heti 3x1 óra edzés és egy normális étrend nem nagy meló.
"Ja, persze. Logikád szerint egy BMW-re is benedvesednek. Pont olyan hülyeségeket beszélsz, mint a sok nőgyűlölő ezen az oldalon. Egy pozícióra nem lehet felizgulni. :D "
Ismerek pár olyan nőt, aki közölte, hogy szexi, ha egy férfinak van egy jó autója. Most akkor ezek a nők nőgyűlölők? Lehet álszenteskedni, a státusszimbólumok léteznek. Az elért eredmények is lehetnek vonzóak.
"Mert vajon miért térdelnek be évtizedekkel idősebb pasik elé, akik véletlenül pont a főnökük? Naiv vagy, vagy ennyire hülye?"
Egyik sem, de így tényleg erőltetett a beszélgetés. Leírtam már párszor: Az elért eredmény is vonzó. Miért van az, hogy egy vezető beosztású ember olyan nők körében is sikeres általában, akik nem a beosztottjai?
#26: Ha azt hiszed, hogy második randin kiismersz valakit, akkor gondold újra az életed. Nem feltétlenül bukik ki.
#27: Tőlem nem kéne kunyizni, mert az ismerőseim az egyik legmegbízhatóbb embernek tartanak. Ha mondok valamit, akkor tartom a szavam. Nem is vagyok túl népszerű bizonyos körökben :) Ha kirúgnál, mennék a következő melóra. Gyakornokként is elég keresett az ember, ha tesz érte.
#28: Igen, álmodozom. Mi ezzel a gond? Álmodozom, miközben sorban jönnek az eredmények és az álmaim egy részét már el is értem.
Miért van az, hogyha ezen az oldalon valaki nem közhelyeket pufogtat és normális hangnemben válaszol, nekiesnek az ember torkának? :)
Én nem erőltetek senkire semmilyen értékrendet, nem mondtam semmi olyasmit mondjuk, hogy senki se szexeljen az esküvőig. Szimplán nevén nevezem a dolgokat, aki k_rva, az k_rva. Ennyi. Neked ez nagyon szúrja a szemed, és állandóan félremagyarázol. Innentől kezdve csak te akarod másra erőltetni az értékrended, miszerint pénzért, pozícióért, kocsiért dugni OK, az szín tiszta vonzalom, sőt jobb, ha valakinek a külseje miatt szexelnek, mert több munka van benne. LOL Mert kb. ezt próbálod beadni nekünk órák óta. Élej Vajna Tímea, neki lehet a legőszintébb, szerelmes kapcsolata.
Sem az eredmények sem egy autó nem vált ki szexuális vonzalmat egy nőből, próbálhatod te ezt bármilyen kamu történettel alátámasztani, ez akkor is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!