Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy valaki 30 felett, vezető beosztásban, folyamatosan a 20 év körüli lányokat szedi fel a munkahelyén?

Figyelt kérdés

Könnyűvérű lányok, akiken már többen átmentek.

Összejönnétek egy ilyen férfival?

2018. jan. 30. 17:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
51%

#28: Attól, hogy nem értesz egy érvelést, nem látsz meg összefüggéseket, majd ezek után degradálod a másik felet, nem én leszek retardált és logikátlan.

#29: "Sem az eredmények sem egy autó nem vált ki szexuális vonzalmat egy nőből, próbálhatod te ezt bármilyen kamu történettel alátámasztani, ez akkor is így van."

Így miről is beszélünk? Pont erről írtam az előbb... Ha nem a közhelyeket pufogtatom, akkor egyből csak kamu sztorit nyomhatok.

Durva, hogy retardáltnak lettem titulálva és hazugnak, mert mást mertem tapasztalni és nem közhelyeket nyomtam. Miről is beszélünk?

2018. jan. 30. 20:33
 32/61 anonim ***** válasza:
25%

# 31

Közhelyeket egyedül te írogatsz, a nők a jó kocsira meg főnökökre ugranak. Mintha balázskát olvasnám, a másik gyk lúzert, komolyan. Kezdem egyébként azt hinni, hogy csak valami troll vagy. Nem hiszem, hogy egy mérnöknek ennyi esze lenne.

2018. jan. 30. 20:37
 33/61 anonim ***** válasza:
51%
#32: Írtam már: Nők mondták nekem. Akkor ők most átvágtak? :D
2018. jan. 30. 20:39
 34/61 anonim ***** válasza:
0%

Igen, átvágtak. Fizikai képtelenség szexuális vonzalmat érezni egy pasi iránt a kocsija miatt. Az egzisztencia lehet benne vonzó maximum.

Amúgy sem mondtak ilyen neked nők, csak hazudozol. Ne égesd magad tovább.

2018. jan. 30. 20:41
 35/61 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, mert nagyjából egy 8 éves gyerek fejlődési szakaszának megfelelő az az érvelés, mikor a "valaki mondta" és a "láttam" egyenlő a valósággal. Szeretnék valami számomra is kézzel foghatóbb alátámasztást ennek a dolognak, mivel én meg egészen mást látok. Elfogadom, ha ez van, de kérek egy rendes, objektívabb indoklást, ami alapján én is beláthatom, hogy ez nem egy szánalmas kitalált, légbőlkapott maszlag. Hogy hogyan, azt oldd meg, ha már előhozakodtál ilyesmivel. Lehetőleg ne "férfihang" kategóriás hivatkozásokkal.
2018. jan. 30. 20:45
 36/61 anonim ***** válasza:
38%

#34: Az autó nem az egzisztencia része? Hmm, de. Az autó nem lehet státusszimbólum? Hmm, de.

Ez a hazudozol elég gáz.

#35: Kérlek, mondd el, hogy bizonyítsam, amit eleve nem fogadsz el. Kaposváron lakom. Ha gondolod, eljöhetsz és beszélhetsz azokkal az ismerőseimmel, akik ilyenekben támasztottak alá.

Visszafele is él a dolog: Cáfold meg az állításaim. Ne légbőlkapott maszlaggal meg azzal, hogy retardáltnak nevezel, mint egy ovis.

2018. jan. 30. 21:02
 37/61 anonim ***** válasza:
Nekem nem érdekem veled foglalkozni ilyen szempontból. Innen nézve egy invalid lekicsinylő ostobaság minden szavad ezen az oldalon, szóval nem szánnék erre időt. Múltkor pont neked ecseteltem azt is, hogy miért nem számít a genetika annyira, mint hinnéd. Azt sem vetted be. Nem foglalkozom retardokkal.
2018. jan. 30. 21:05
 38/61 anonim ***** válasza:
38%

#37: Mégis foglalkozol. Annál a beszélgetésnél, amikor belefutottál abba, hogy cáfoltam az állításaid, elkezdtél leminősíteni.

Aki nem ért veled egyet, az nálad idővel retardált lesz. Közben a másik féltől kőkemény bizonyítékot vársz el, de semmi cáfolatot nem tudsz felmutatni.

2018. jan. 30. 21:11
 39/61 anonim ***** válasza:
42%

Keresd elő, hogy ott mivel minősítettelek le. Azért, mert az elfuserált gondolkodásmódod miatt sajnállak vagy retardnak hívlak? Nem hiszem. Nem a világ a hülye, ha 4 felhasználó mondja egyszerre neked szép vagy kevésbé szép szóval, hogy amit mondasz, az irreleváns és a fejedben létezik csak. És nem hiába tudjuk ennyien saját példával alátámasztani az ellenkezőjét annak, amit te a fejedbe veszel. Ezen nincs mit indokolni. Te vagy egy nagyon beteg közegben élsz, vagy nagyon betegesen szűröd az információt és kapcsolod össze az eseményeket a kis buksidban.

Azáltal pedig, hogy folyamatosan kibújsz a direkt válasz alól és a saját szavaimat dobálod csak nekem, igazolod azt, hogy valójában fegyvertelen vagy és csak hadonászol a levegőben. Ha ez számodra érthetetlen, olvass vissza vagy hidd el annak a pár másik (és egyre gyarapodó számú) embernek, aki itt az oldalon próbálja még a te baromságaidat visszarántani a realitás talajára, amíg meg nem unja.

Van szemem a beteg emberekhez, sajna. Ez minden, csak nem normális és nem a többség tévedése, hanem a tipikus hárító, gyermeki magatartás.

2018. jan. 30. 21:21
 40/61 anonim ***** válasza:

# 36

"Az autó nem az egzisztencia része? "

Igen, és? Látom te még azt sem érted, amit írok :DD

2018. jan. 30. 21:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!