Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért írják itt azt hogy csak a jóképűeknek lehet nője? akik ezt írják elmebetegek vagy trollok?
én se vagyok jóképű de nekem is lehetett volna nőm,
nyilván nem fogok olyanokat belinkelni akik átlagosak de van nőjük mert ha belinkelem őket még én leszek feljelentve.
olyan ökörségeket lehet itt olvasni,pl a gyerekes egyedülálló nők nem kellenek senkinek :D
olyannal még nem találkoztam de biztos igazatok van :D
meg hogy a férfiaknak 40 felett lessz könnyű nőzni :d
ja persze....
pont hogy 22-23 évesen könnyű összejönni egy 19 évessel,az nem vár el semmit
"pont hogy 22-23 évesen könnyű összejönni egy 19 évessel,az nem vár el semmit"
Ebben is van valami, pl. az egyetemi évek alatt könnyű becsajozni, mert akkor a többség még "egyenlő" lényegében (egy-két kiugró esetet leszámítva).
Koleszos, vagy többen bérelnek egy lakást, még nem számít, mit halmozott fel, nem is nagyon tudott. Max. annyit lehet tudni, hogy gépészmérnök lesz, villamosmérnök lesz, közgazdász lesz.
Nem vagyok magas, félénk is vagyok, ha tetszik egy nő és mégis kezdeményeznek.
Túl van ez misztifikálva.
22-23 évesen könnyű felszedni a 19-20 éves csajt?
Pont a legkeresettebbeket, úgy hogy semmid sincs csak egy ronda pofád?
Kérlek meséljetek még!
22-23 évesen könnyű felszedni a 19-20 éves csajt?
Pont a legkeresettebbeket, úgy hogy semmid sincs csak egy ronda pofád?
Kérlek meséljetek még!
ronda vagy?próbálkozz ronda lánynál
De a ronda nonek is magas, helyes pasas kell.
Valahogy a rondakhoz senkise vonzodik. Ez erdekes!
Senki nem írta hogy csak a jóképűeknek lehet nője
A jóképűek viszont bazinagy előnnyel indulnak, tehát nekik úgy 80% esély van rá, hogy lesz nőjük, akkor is ha egyébként ostobák, lusták, vagy gonoszak
Egy átlagos pasasnak meg maximum 10% esélye van
"valamelyik nap láttam a buszmegállóba egy lányt meg egy srácot,kb 16-17 évesek lehettek,tiszta ragya volt az arcuk"
Még véletlenül se lehettek osztálytársak, testvérek, neadj'Isten barátok...neeem, csak szerelemesek lehettek! :D
[szarkazmus riadó!]
"Sok átlagos pár mászkál boldogan a városban, kéz a kézben. Mind színészek, tudod."
Nálatok a Kérdezővel nemzeti sport a csúsztatás?
Attól hogy egy férfi és egy nő együtt mászkál, már automatische szerelmespárokról van szó? :DDDDDDDDDD jaaa értem, ha az érdek megkívánja, akkor igen :DDDDDDDDDDDD
Piros kezet kaptál.
" Aztán tudod, ők a jófiuk, meg azok, akikkel megérné lenni a bunkóbmws helyett..."
Azok után hogy folyamat ócsároljátok meg szűz nyomi lúzerezitek őket, mit vártál? Majd megsimogatják az okos kis buksi-fejedet?
Tudod amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. A piros kezet meg te is kaptad.
"ismerek bo.lond kisegítős férfit van nője,igaz nem topmodell
ismerek drogos gyereket annak is van nője...."
Igen, én meg ismerek valakit aki hallott valakiről aki látott valakit aki olvasott valakiről aki meggazdagodott az MLM-ből. Ilyen szép meséket én is ki tudok találni...
"olyan ökörségeket lehet itt olvasni,pl a gyerekes egyedülálló nők nem kellenek senkinek :D"
Felmész társkeresőre, és bőven találsz. Persze úgyse fogsz, nehogy véletlen kiderüljön, baromságot írtál és meztelen a császár...
"olyannal még nem találkoztam de biztos igazatok van :D "
Én se úsztam még egy medencében rozmárokkal, mégse tagadom a létüket.
"ronda vagy?próbálkozz ronda lánynál"
Aha. Je. És egy ronda lány miért is érné be ronda férfival, amikor megkaphat nála jobbat is?
Nem kell rá válaszolnod, költői kérdés volt.
Ám kérdezőt miért nem lehet lepontozni? Erre most úgy helyből rányomnék pár ezer piros kezet.
Normális fórumokon tiltják a trollokat, itt meg vígan tenyésztik őket. Szép munka, moderátorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!