Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért írják itt azt hogy csak a jóképűeknek lehet nője? akik ezt írják elmebetegek vagy trollok?
én se vagyok jóképű de nekem is lehetett volna nőm,
nyilván nem fogok olyanokat belinkelni akik átlagosak de van nőjük mert ha belinkelem őket még én leszek feljelentve.
Ez mind szép és jó, de hogy jön ide?
A kérdező megkérdezte, hogy "Mért írják itt azt hogy csak a jóképűeknek lehet nője?"
Erre ketten is odaböfögték, hogy "nem ezt írják".
Pedig de. Ennyi.
Én egyetértek azzal, amit írtál, mindazonáltal semmi köze ehhez a kérdéshez.
Dehogy csak a jóképűeknek! Ezt el ne hidd már, Kérdező!
Vőlegényem sem jóképű a szó klasszikus értelmében. Magas, vékony, szemüveges, ápolt, ennyi. És nekem ő a minden (mert emellett okos, kedves, szellemes, romantikus, nagylelkű, nagyvonalú és imád.)
Kellene amúgy a francnak Brad Pitt.
Amúgy a családunkban van egy csajnak feltűnően jóképű férje. Persze irigység tárgya volt, amikor összejöttek. Csakhogy most negyven felé ballagnak (egyidősek), a pasi most is ugyanolyan jóképű. A nő pedig két gyerek után már nem az a topmodell, aki volt.
Sok a kísértés az ilyen palinak, akarna a franc idegeskedni:)
14-nek: szerintem úgy érthette, hogy az utcán is látni átlagos pasikat csinos, vagy átlagos lánnyal, tehát NŐVEL.
Itt meg valóban a többség azt sulykolja, hogy ha nem vagy Antonio Banderas, akkor ugorj a gyorsvonat elé.
ismerek bo.lond kisegítős férfit van nője,igaz nem topmodell
ismerek drogos gyereket annak is van nője....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!