Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok srácnak, sokszor ilyen nem is jóképűeknek, olyan könnyen jönnek a lányok és a szexkapcsolatok, míg egy rendes, jó fiúsabb srácnak meg semmi sem jön össze?
ma 16:22
Ez kedves volt, igazán kedves. 130-as IQ-m van és éltanuló voltam a suliban. :)
Az a baj,hogy te nem tartod magad sokra,nincs elég onbizalmad,gátlásos vagy,ezért ezt sugallod a kornyezeted felé,és így ok sem fognak sokra tarani.
Tanuld meg becsulni onmagad,legyél határozott,magabiztos,és ezt mutasd a kornyezetednek.
A lányok a határozottságot kedvelik.
ma 01:21
Hát persze, mikor középsuliban is csak kinevettek, meg lenéztek, nyílván a külsőm miatt. Szerinted miért is én lennék a hibás? A lányok értékeltek le engem, de persze, mindig a fiúk a hibásak. -.-"
Tudod hány pasit ismerek,aki a mai szépségideál alapján csúnyának mondható?És mégis ezerrel dugják a csajokat.Mert tuják,hogy nem mindig a kulso számít,hanem a lehengerlo személyiséggel le lehet venni a lábukról a noket.
De neked hiába beszél az ember.Mindig csak a saját sz.rságaidat szajkózod.Nem látod meg magad korul,amit kéne.Levethetnéd már a szemellenzot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!