Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti szoktatok személyesen párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok személyesen párt keresni?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy,hol?
2018. jan. 30. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Én anno próbáltam neten, semmi. Azóta csak személyesen...lehet azt mindenhol. Sport, nyelvtanulás, baráti körben, munkahelyen, lakóhelyen, szórakozóhelyen, akár még focimeccsen is...
2018. jan. 30. 09:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag személyesen ismerkedtem eddig, igaz, sosem nyíltan evvel a szándékkal, csak aztán mégis az lett a vége. Sosem indultam még el sehova, direktben párt keresni, valószínű pont ez miatt sikerült mindig ezidáig. Egyetlen egyszer ismerkedtem eddig online, de az sem úgy indult, egy fórumon, bizonyos spéci témában történő beszélgetés(társkeresési szándék nélküli "szakmázás" féle) jutott el végül a találkozásig és egy közel fél éves kapcsolatig, ez pont arra volt elég, hogy megfogadjam soha többé. Igenis kellenek azok a bizonyos első benyomások, döntések, legalábbis nekem, hiszen ebből az egy esetből levont kizárólag rám érvényes tanulságaim azt mutatták, hogy gyaníthatóan személyes találkozás esetén sosem jöttünk volna össze és ez nem véletlen. Nem arról van szó, hogy külsőleg nem jött be, csupán a személyes benyomások, ösztönök, nekem igenis fontosak, az első korlátokat mindig a "gyomrom" dobja, úgy, hogy az okát sem tudom és most már ennyi év spéttel azt is tudom, hogy igenis hallgatnom kell ezekre a jelekre, amikre nincs esélyen online csevejnél, aztán amire személyes találkozóig eljutok, már elcsendesednek bennem ezek az intuíciók , hiszen "olyan jófejnek, meg hasonszőrűnek" tűnik. Hogy hol? Hát nézd, direktben sehol, de ha személyes példákat vársz hol "sikerült" ezidáig, akkor: kiállítás (2 alkalom), koncert, fesztivál, egyéb zenés program (ez a leggyakoribb), de ismerkedtem már véletlenül uszodában is, nem, nem a klasszik strandolásra gondolok( az nekem nem fekszik, gyűlölöm a napot, persze elviselem, mert muszáj), hanem a mai napig heti kétszer úszni járok. Lássuk még mi volt ezen kívül? Beülős hely, ez két alkalommal, mindkét helyen magam voltam azért, mert ismertem a személyzetből valakit, akikhez rendszeresen egyedül is bejártam, de nyilván munkaidőben nem posztoltak mindig mellettem, így azért előfordult, hogy megtaláltak idegenek, vagy én kezdtem beszélgetni másokkal. Ez utóbbit csak akkor, ha a pultnál ültem, asztalnál ülőhöz nem mentem volna oda, az nekem már túl tolakodó és magamból indulok ki értelemszerűen.
2018. jan. 30. 09:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem. Átlagos srácként élőben esélytelen vagyok. Próbálkoztam, de felesleges volt.
2018. jan. 30. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, semmi értelme.
2018. jan. 30. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan ezzel a szándékkal, de igen, előfordult, hgy kezdeményeztem valakinél,mert érdekelt és szerettem volna jobban megismerni.
2018. jan. 30. 17:44
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Én nem szoktam párt keresni. Mármint direktbe. Én nem erőlködöm ilyeneken, ha összefutok olyannal, aki bejön, akkor összefutok, ha nem, akkor nem, én nem értem, miért kell ezt erőltetni.
2018. jan. 30. 17:48
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Srácként azért nem árt erőltetni, mert elég kevés srácot szólít le lány.
2018. jan. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!