Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti szoktatok személyesen párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok személyesen párt keresni?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy,hol?
2018. jan. 30. 08:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Én ügyvéd útján.
2018. jan. 30. 08:49
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Én általában mást küldök magam helyett.
2018. jan. 30. 08:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Idióták!
2018. jan. 30. 08:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy behajtó cég, aki intézi nekem személyesen. A kiszemelt lányt körbe kapja 5-6 izomagy, szerinted, vissza utasítja a randit?:)))
2018. jan. 30. 08:55
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Igazad van, "idióták", de erre a kérdésre mit lehet mást válaszolni?
2018. jan. 30. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak a fiúk, így máig kerülöm őket, ahol csak lehet.
2018. jan. 30. 09:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak úgy. Igazából nem keresem, csak van egy jó apropó és akkor odamegyek a többiekhez, pl egyetemen is nagyon sokszor egymásnak segítünk, adunk anyagokat és a közös szívások alkalmával mindig lesz egy új arc, akivel jóban leszek. De van egy csomó rendezvény is, múltkor múzeumok éjszakáján verődtünk össze egy másik bagázzsal, utánuk vittem egy pulcsit, amit elhagytak... De voltam diákmelón, amit úgy hirdettek meg, hogy kis csapatokban kell dolgozni, onnan is ismertem meg egy srácot és egy lányt, igaz, ezek barátságok, de simán lehet ilyen helyeken találni értelmes embert.

De fesztiválon is random emberek szoktak odamenni ugrálni egy nagyobb csapathoz, hozzánk is (voltunk 5-6-an fiúk-lányok) odajött két random ember ugrálni meg virágfüzért ránk aggatni. Aztán kiderült, hogy egy helyen jártunk általánosba és tök jól eldumálgattunk.:D

A lehetőségek mindenhol ott vannak, csak meg kellene már értenetek, hogy az ember nem csajozni/pasizni megy közösségbe. Ha úgy mész, le fognak koptatni, ha nincs senki sarokba szorítva, sokkal jobban működik minden.

2018. jan. 30. 09:10
 8/17 anonim ***** válasza:
45%

Igen. A mosógépben.

Szép reggelt: Zokni

2018. jan. 30. 09:14
 9/17 anonim ***** válasza:

Csak személyesen.

Bárhol.

2018. jan. 30. 09:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez tök vicces, hogy ma már a személyes ismerkedés számít kuriózumnak vagy furának :D
2018. jan. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!