Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs szerencsém a nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém a nőknél?

Figyelt kérdés
bárhogy próbálkozok semmi sem sikerül magányos vagyok egyedül fogok meg halni és nagyon magam alatt vagyok ez miatt 18/f
2018. jan. 29. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert ez nem szerencse kérdése, hanem a szociális készségeké és az énképé (amiben az is benne foglaltatik, hogy milyennek látod magadat, mint személyiséget).
2018. jan. 29. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, még egy: szerintem azért nincs "szerencséd" a nőknél, mert számodra túl sok múlik ezen. Ha ezt megpróbálod magadban tudatosan ÉRZELMI ÉRTELEMBEN VÉVE megváltoztatni, nem csak megjátszásként, hanem őszintén, akkor valószínűleg változni fog a helyzeted.
2018. jan. 29. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok, elmagyarázom az előző hozzászólásomban írtakat. Szóval: ha úgy állsz hozzá, hogy "ha lesz barátnőm, képes leszek ...-re, jó kedvem lesz" stb. akkor nem lesz barátnőd. Ellenben, ha önerőből kihozod magadból, ami szerinted csak barátnő következtében lehetséges számodra (beleértve azt is, hogy magadtól legyen jó kedved), akkor lesz barátnőd. Világos?
2018. jan. 29. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Te jó ég, el sem hiszem, hogy normális válaszokat olvasok a sok legyélgazdag/mocskosnők típusú trógerkedés helyett...
2018. jan. 29. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég jóképű, vagy elég gazdag nekik.
2018. jan. 29. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Te korodban próbálkozz inkább lányoknál.
2018. jan. 29. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

A csajozáshoz nem szerencse kell, hanem kinézet.

Legalább 180 centi magasság, izmos, arányos test, helyes arc. És akkor még mindig csak ott tartunk, hogy egyáltalán szóba állnak veled. Azért az fontos megjegyezni, hogy ez minden nőnél alap. Tehát a ronda 120 centis 110 kilós csajnak is.

Finoman szólva picit megnőttek az igényeik az elmúlt néhány évben. Határozottan állítom, hogy 7+ évvel ennél sokkal könnyebb volt.

Mondjuk az is igaz, hogy bárhol máshol könnyebb, mint Magyarországon. Én már szinte körbe jártam a fél világot, de nem igen találkoztam a magyar nőknél eltorzultabb értékrendűekkel.

2018. jan. 29. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
A #7 válaszadónak van igaza, zöld pacsit kapott!!! Kérdező, ha elég jóképű vagy, akkor a nők maguk fognak nálad kezdeményezni (átlagpasasnál sohasem teszik, az egyenjogúság ilyenkor ugye nyaralni megy, a hódítás a "férfi dóga"). Ha viszont nem vagy elég jóképű, csinálhatsz bármit, a fejed tetején is ugrálhatsz, akkor sem fogod érdekelni a nőket.
2018. jan. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!