Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nyerő a nőknél ha egy férfi érzelmes, mennyire gáz ha első randin többször elsírom magam az életemen?
Figyelt kérdés
Elég sírós 31 éves pasi vagyok, általában érzelmességem miatt egy randin többször sírok a nőnek, ez nyerő dolog?2018. jan. 25. 19:43
2/13 anonim válasza:
Férfiatlan dolog, így esélyed sem lesz.
3/13 AchromaticSmarties válasza:
Nem érzelmes vagy, hanem ideggyenge.
4/13 anonim válasza:
Ha egy férfi érzelmes, az nyerő, ha az első randin nekem kell vigasztalni pusztán azért, mert mesél az életéről... miről is? az nem túlzottan nyerő. Ettől maximum a tyúkanyó ösztöneim élednek fel, nem a nőiességem.
5/13 anonim válasza:
Ez nem érzelmesség, hanem abnormalitás. Egy idegennek soha ne nyílj meg ennyire. Elásod magad első randin. Más ezt megtenned egy kapcsolatban, az már más megvilágítás.
6/13 anonim válasza:
már csak azt nem értem, hogy kapsz levegőt a sok puncitól
7/13 Diavolino44 válasza:
Szerintem 14 eves lanyt akartal irni, nem ?
Oh my god..
9/13 anonim válasza:
Miért úgy tűnik neked, hogy ez bejön nekik?
10/13 anonim válasza:
Nem kötekedésbõl kérdezem, hanem tényleg nem értem.
Mi tõrténhet elsõ randin amin elsîrod magad?
Elsõ randin kõtetlen, vidám/általános dolgokról beszélgetünk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!