Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vicceket magolok be akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vicceket magolok be akkor humorosabb leszek és sikeresebb leszek a nőknél?

Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 06:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
én csináltam hát barátnőm nincs nem is volt de talán nem is hajtottam annyira
2018. jan. 29. 07:00
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
amúgy a viccek annyi előnyt adnak hogy megtanulsz hátralépni ami vagy jó vagy nem attól függ neked mire van szükséged
2018. jan. 29. 07:02
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Itt van két alap. Ha ezeket eltolod tuti lecsúszik a bugyi!

Két medve megy a sivatagban. Az egyik jobbra a másik barna.

Két kigyó megy a sivatagban. Az egyik jobbra a másik kobra.

Sok sikert!

2018. jan. 29. 07:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A humorosság nem egyenlő a viccmeséléssel...
2018. jan. 29. 07:53
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Akkor már inkább nézz stand up comedy-t, az közelebb áll ahhoz mikor mesélsz valakinek egy vicces sztorit.. de azt se ajánlom bemagolni.
2018. jan. 29. 07:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a vicceket, főleg ismerkedéskor. Negatív üzenete is lehet akár, és én azt hámozzam ki amikor nem is értem az egészet, szóval nálam nem nyerő.

De van akinek bejön. Ha nem vagy vicckedvelő, be ne tanulj egyet sem. Ennek is csak spontán van hatása amúgy.

2018. jan. 29. 07:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A humirhoz intelligencia kell. Lecsapni a magas labdát a megfelelő pillanatban, kihasználni a helyzetkomikum fogalmát.

Így nem vicces leszel, hanem ripacs.

2018. jan. 29. 08:07
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
A humor vagy van, vagy nincs. Nem lehet tanulni. Esetleg fejleszteni. De ez a legnehezebb műfaj: nem megy mindenkinek, és ha erőlteted, akkor az inkább csak kínos helyzetbe fog hozni. Viccet mesélni se tud mindenki. Inkább ne erőlködj.
2018. jan. 29. 09:12
 9/17 anonim ***** válasza:
A viccek bemagolásától nem lesz humorosabb, csak fárasztó. A humorérzék teljesen más.
2018. jan. 29. 10:04
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem így megy!

Vannak akik humorosabb természetűek, és vannak, akik nem. Hiába magolod be, ha lesz egy adott szitu és nem ugrik be, vagy nem pont oda illő vicc.

Egyébként mi nők szeretjük a vicces pasikat! :)

2018. jan. 29. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!