Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemeken lehet ismerkedni, ha nem vagyok egyetemista?
Figyelt kérdés
Ha igen,hogyan?2018. jan. 29. 11:16
41/49 A kérdező kommentje:
Ehyébként meg felszínes csajjal amúgysem kezdek,akit az érdekel csak, kinek van pénze,diploma,égyéb. Azt Én hajítom ki gyorsan.
2018. jan. 29. 14:45
42/49 anonim válasza:
Főleg, hogy egyetemre is a friss husikért mész és külső alapján ülsz lányok mellé. A franc, komolyan csak ennyire telik tőled? Ennyire egy gőgös bohóc vagy?
43/49 A kérdező kommentje:
Nem mondanám frissnek, kb egy korosztály vagyok csak Én dolgozni mentem tanulás helyett! Nem csak a külső számít
2018. jan. 29. 15:20
44/49 anonim válasza:
Nem fog kiderülni? Végighazudsz egy életet? És meg te mondod, hogy felszínes csajok, miközben te akarsz az egyetemen ismerkedni, mert neked az kell?
45/49 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Mert kevés gázabb,lúzerebb és kétségbeesettebb emberfajtát láttam az egyetemi bulikon atomrészeg 40eseknél :D
46/49 anonim válasza:
"Nem fog kiderülni"
Dehogy nem fog. Nagyon hamar.
Még te beszélsz felszínességről, aki hazudozással indít egy kapcsolatot? Te veted más szemére, ha számít valakinek a diploma?
Mi a jó f@ßnak kell neked egyetemista lány, mikor nincs diplomád és nem is jársz egyetemre?
47/49 anonim válasza:
Kérdező,ilyen stílussal örülj,ha valaki megmarad melletted egy hétnél tovább! Lehet,egy egyetemista csajnál szerencséd volt,de attól még ne hőbörögj,ha egy másik azt mondja,hogy ilyen stílussal és beszéddel nála labdába se rúghatsz.
48/49 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, nem kell hazudnom szerintem, ha már összejöttem egy csajjal, mindígy Neki,hogy leszek e egyetemista vagy nem. Amúgy Nem nézek ki Én se rosszul, úgyhogy csak hasonló csajszit keresek. Miért kellene átverni,ha bejönnék Neki,megmondom,hogy csak azért jöttem, mert a téma érdekelt. Ezért nem hinném, hogy probléma lenne belőle.
2018. jan. 29. 20:36
49/49 anonim válasza:
Szerintem csatlakozz valami Facebook-csoporthoz,ahol az egyetemi bulikról tájékozodhatsz. Minden egyetemnek van ilyen és még órára se kell belógni.
Kis házi feladat:nézz utána ennek az idézetnek:
"Minél több a tudás,
Annál kevesebb az egó,
Minél kevesebb a tudás,
Annál több az egó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!