Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemeken lehet ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemeken lehet ismerkedni, ha nem vagyok egyetemista?

Figyelt kérdés
Ha igen,hogyan?
2018. jan. 29. 11:16
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
5%

Igen, neked pedig teljes mértékben jogod van hozzá, hogy rászólj, átülj máshova, vagy felhívd az oktató figyelmét a zavaró tényezőre.

Csak érted, én pl sehova nem azért megyek, hogy ismerkedjek, akkor ez azt jelenti, hogy bárhol ismerkedni creepy? :D

Amúgy lehet, hogy én vagyok túl jóhiszemű, én úgy tudom ezt elképzelni, hogy pl eleve érdekli az illetőt az adott EA, szóval nem CSAK csajozni ül be...

Persze nincs kizárva, hogy a kérdező valóban egy creepy figura.. de egyetemen ismerkedni, így általánosságban, nem az szerintem, én így értettem.

2018. jan. 29. 12:01
 12/49 A kérdező kommentje:

És mi van,ha azt mondom azért ültem be mert be akarok íratkozni az egyetemre csak megnéztem egy próbaórát? És az nem kamu. De gondolom nem az órán szoktak ismerkedni,hanem a szünetben.Amúgy lehet, hogy érdekel a tárgy is ténylegesen

Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom hogy működik e az ilyesmi,mert nálunk a suliban azért az osztályban feltűnt volna egy "Idegen"

2018. jan. 29. 12:09
 13/49 anonim ***** válasza:
56%

Vannak egyetemi bulik,ott úgyis csak személyit kérnek max.,nem fogja kérdezni senki se a bejáratnál,hogy melyik karra jársz.

Vagy miért akarsz te egyetemista csajt,ha te nem vagy az?Korábban lediplomáztál,de nem kellesz a kortárs nőknek? Netán nagyobbak az igények,mint amit nyújtani tudsz? Ha mondjuk kompenzálsz azzal,hogy sportos vagy és jó a humorod,akkor ok.

2018. jan. 29. 12:10
 14/49 A kérdező kommentje:
Azért,mert úgy hallottam az egyetemen könnyű ismerkedni. Amúgy meg van melóhelyem és ott nem lehet. Újra meg nem járnák középoskolába.
2018. jan. 29. 12:11
 15/49 anonim ***** válasza:
68%

Esetleg járnék,nem járnák.Ilyen beszéddel egy a százhoz az esélye,hogy egy egyetemista nő ne hagyjon ott a francba.

Nem mondom,hogy tökéletes a helyesírásom,de aki ennyire "érettségizetlen fekete" módján beszél nem,hogy angolul,magyarul,az nekem nem parti.

Ezer bocs ezért a lekezelő stílusért,de ilyen stílussal nem,hogy párkapcsolati szinten,haveri szinten se tudok mit kezdeni.

24 éves,anglisztikás nő

2018. jan. 29. 12:17
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyetem nem hasonlít egy középsulira :D előadáson akár több százan is ülnek egy nagy teremben, a kutyának nem tűnik fel +1 ember :D
2018. jan. 29. 12:19
 17/49 A kérdező kommentje:

15# ki a f. Nak kellesz "te"?'

Tudod hány nő van még rajtad kívül.

Amúgy sem szimpatikusak a beképzelt nők.

2018. jan. 29. 12:21
 18/49 anonim ***** válasza:
72%

Huhh kérdező, ezt a stílust tényleg hanyagolhatnád.

Még a "-nák" egy dolog, rossz berögződés, megesik, de ez a hangnem tényleg nem vall intelligens emberre.

A stílus maga az ember.

2018. jan. 29. 12:23
 19/49 A kérdező kommentje:
Nem kell izgulni,amúgy normális a stílusom,csak nem szeretem, ha hülyének néznek.
2018. jan. 29. 12:24
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem szeretjük tudod, ha hülyének néznek. Hozzánk ha bejönne valaki és leülne mellém, lehet, hogy tökjól fogadnám. Nem, nem beszélgetnék vele, mert nem azért vagyok órán, de segítenék neki, ha már azt mondja, hogy próbaórára jött.

De amint megtudom, hogy ez a szeretnék beiratkozni duma kamu, úgy otthagynám a pokolba, tartson bárhol a kapcsolatunk, mint a huzat.

Ismerkedj a saját köreidben, ne játszd az agyad. Bár szerencsémre ahova én járok, 20 lány van kb az évfolyamon, szóval nem is érné meg.

2018. jan. 29. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!