Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemeken lehet ismerkedni, ha nem vagyok egyetemista?
Miért lenne creepy?
Mint írtam: nyilvánosak. Vagy szerinted múzeumba menni is creepy, ha nem dolgozol ott? :D
Ültem már be egyetemi órára amihez amúgy nem volt közöm (ugyan nem ismerkedési szándékkal), senkinek nem volt velem baja.
Kérdező:
Gondolod hogy nem terelődik a szó kb 1 percen belül a tanulmányokra, ha szóba elegyedtek?
Kiderül, ez holtbiztos.
4:pl elkezdesz ismerkedni és megkérdezi, melyik szakra jársz. Vagy hazudni fogsz végig egy kapcsolatban?
5: creepy,mert én azért járok egyetemre, mert tanulni akarok
És? :D attól még másnak is joga van bemenni oda...
7:persze, ha tanulni akar. De ez gáz, hogy csajozni akar. Ha bemegyek egy órára, tanulni akarok, ha valaki beszélne hozzám, átülnék máshova.
Másik kérdés, hogy neki miért az egyetemista lányok kellenek? Pont a férfiak sírnak itt mindig, hogy az egyetemista lányok miért nem ismerkednek nem diplomással, de aztán kibújik a szög a zsákból, hogy a férfiak is egyetemista lányokkal akarnának ismerkedni, most akkor ez hogy is van?
"Hogy derül ki?"
Talán hazudni akarsz? Az első kérdések között lesz, hova jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!