Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemeken lehet ismerkedni, ha nem vagyok egyetemista?
Senki nem szereti, ha hülyének nézik, csak tudod, ezt meg lehet fogalmazni emberi hangnemben is.
Pedig kérdező,nagyon is hülye vagy,ha ilyen stílussal egyetemista csajt akarsz fogni. Ha próbálsz is normálisan viselkedni,hamar ki fog lógni a lóláb. Szóval nagyon szerencse kérdése,hogy átmenj a rostán és egy okos ember nem a szerencsére alapozik.
Ez olyan,mintha én osztanám az észt a kvantumfizikáról,bölcsész létemre. Egy szakmabeli egyből levágná,hogy fingom nincs,miről beszélek,csak rizsázok.Mondjuk olyan szinten "érték hozzá",hogy leesne a tantusz annak is,aki szakmán kívüli.
Érdekes, a "Nak" nem kellek,mégis van olyan párom,aki tud normálisan beszélni.Mond neked valamit az a közhely,hogy "madarat tolláról,embert barátjáról"?Pont az a lényege,hogy az ember olyan személyekkel veszi körül magát,akik valamennyire hasonlítanak egymásra.Pl. egy dékán valószínűleg nem jönne ki egy Kőbányait kortyoló,érettségizetlen prolival.
Szóval játszhatod itt az agyadat,csak majd ne qrvázd le a nőket,mert nem kellettél egy tip-top jogász csajnak,akinek olyan igényei lehetnek kívül-belül,amit csak kitalál.
Te fogyatékos... Te kérdezted meg, hogy lehet-e ismerkedni. Mi válaszoltunk, hogy ja, lehet, de baromi fura és a folytatásnál van okod félni, mert ez így tré.
Ha nem veszi be a kis gyomrocskád, felőlem te is fetrenghetsz, akkor is ez az álláspontunk.
Na végre kibújt a szög a zsákból:) Szóval ilyen választékosan beszélnek az egyetemisták! És még az Én stílusomat szidták:))
Röhej,kik járhatnak a te kis úgynevezett "egyetemedre"!
Ember, a stílusodat én "szidtam", tőlem pedig nemigen láthattál káromkodást.
Tényleg borzasztó a stílusod egyébként, és nem csak a szóhasználatodra gondolok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!