Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek imponál, ha több nyelven folyékonyan beszél egy férfi?
Nem igazán érdekel. Az angol annyira alap, a többi meg az ő dolga. Az jobban érdekel, ha a nyelvet, amit gyerekkora hall és tanul írni, nem tud normálisan használni...
Konkrétan egy kezemen meg tudtam számolni eddig, kinek normális a helyesírása és a fogalmazása, pedig sok emberrel ismerkedtem. Nekem ez kincs.
Mikor értik már meg az itteni kérdezők, hogy a szexuális/emocionális vonzalom nem függvény alapján működik?
"Igen, ha folyékonyan beszélek eszperantóul, 12,45 %-kal több esélyem van becsajozni."
Ez csak egy plusz, és nem is elsődleges.
Ha nem szeretem a szagát vagy nem tetszik a keze/szeme/nézése, más témában műveletlen, felőlem holtáig szingli maradhatna, még ha perfektül beszéli a szuahéli, kirgiz vagy a hottentotta nyelvet is.
Nekem nagyon, de persze nem elvárás.
Engem nagyon érdekelnek a nyelvek, nyelvszakokon végeztem, nyelvi területen dolgozom, magam is több nyelvet beszélek folyékonyan.
Mondjuk ma már sok férfinál az is óriási teljesítmény, ha az anyanyelvén tud helyesen írni és kommunikálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!