Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a célravezető, ha a férfi pofátlanul nyomul orrvérzésig minden nőre? Sok ismerősöm minden buliban minden szexre kapható nő nyakában liheg,30 ból 29 elhajtja, de a 30. felveszi és minden buli után szinte más nővel bújuk ágyba.
30-ból 29 elhajtja, vagy 3-ból egy bejön?
Végül is mindegy. Ez úgy hívják hogy abszolút igénytelenség, mindegy csak pi-na legyen.
Nem, ez a rossz taktika. Tudom, mert én is próbáltam, de ennek rengeteg buktatója van:
-egy buliban, még Budapest legnagyobb szórakozóhelyén sincs 10-nél több szabad nő akinél be tudsz egy este alatt próbálkozni, mert minden szabad nőn csüng vagy 3 PUA, és úgy elég nehéz bepróbálkozni
-a nők észreveszik vagy megérzik azt, hogy te minden nőnél bepróbálkozol, és ez egy rendkívül visszataszító dolog egy nő szemében
-nincs olyan ember, akit ne viselne meg 30 visszautasítás egymás után, még a legérzéketlenebb, legflegmább, legprimitívebb embert is megviseli ha ennyire mindenki elküldi a francba, és olyan megcsonkított önbizalommal, leamortizált önértékeléssel már egyre rosszabbak az esélyeid
-ha már rengetegen visszautasítottak, akkor akarva akaratlanul is de egyre csúnyább lányoknál fogsz bepróbálkozni, és a végén eljutsz odáig, hogy egy dagadt bálnával sikerül ágyba bújnod, megint csak nem egy sikerélmény, hogy nálad 3 kategóriával rondább nő jött össze csak
Nincsenek kibúvók tehát. Ha sikeres akarsz lenni a nőknél, akkor egy értékes férfivá kell válnod. Ezt rengetegen meg akarják kerülni, rengetegen a könnyebb és rövidebb utat választanák, de eredménytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!