Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen megfontolatlanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen megfontolatlanok a nők ha gyerekvállalásról van szó? Miért van ennyi fiatal egyedülálló anyuka?

Figyelt kérdés

Társkeresőn rengeteg ilyen van, akik 30 alatt egyedül maradtak kisgyerekkel... jó, tudom, tudom hogy a társkeresőkön alapból a szerencsétlenül járt és/vagy gáz vagy csúnya/dagi nők halmozódnak fel, mert a normális nők fiatal korban az életből is bőségesen válogathatnak a jobbnál jobb pasik közül. De akkor is, olyan lehangoló ezt látni, a sok egyedülálló anyát gyerekkel. És nem, gyerekkel már nekem sem kell, szó sem lehet róla.

Miért voltak ilyen felelőtlenek amikor vállalták ezt a gyereket? Miért nem gondoltak arra, hogy a helyi király csávó aki teherbe ejtette őket, valószínűleg nem lesz jó apa, és nem annak való? Ez bizony a nőt is minősíti, nem csak az apát aki otthagyta...

2018. jan. 28. 18:09
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
62%
Miért ilyen görények a pasik, hogy otthagyják a kölyküket mint egy zsák sz..rt? Miért ilyen megfontolatlanok a pasik, hogy nem húznak gumit olyan nővel akitől nem akarnak gyereket? Kell a fran..cnak egy olyan pasi aki már x számú gyereket otthagyott felelőtlenül...Örülnél Te még kérdező egy csinos egyedülálló Anyukának ha szóba állna veled :D
2018. jan. 28. 21:22
 32/43 anonim ***** válasza:
24%

#30, ez az eseteknek kevesebb mint az 5%-a. A legjava konkrétan az, hogy a jópasival felcsináltatta magát a nő, most meg pótapuka balekot keres.

#31, ha szerinted görények vagyunk, senki nem kényszerít, hogy párkapcsolatokat keress. Legyél önérzetes büszke szingli, boldog öregkorod lesz majd Cirmivel és Nyávival.

2018. jan. 28. 21:25
 33/43 anonim ***** válasza:
92%

Én nem mondanám ezt csak a nő gondjának. Hány olyan férfit (férget) ismerek, aki kihajtotta a gyereket a nőből, mert jaj, de akar apa lenni, jaj, de kell az a kisbaba... Aztán beszart a gondolattól és vagy a terhesség alatt, vagy utána lelépett. Most ezzel mit kezdjen a nő? Ha nem egy utolsó szajha, nem hagyja a kórházban azt a babát.

A másik, nem a nők nem szoktak/nem akarnak védekezni. Bár nem sok tapasztalatom van ilyen téren, engem MINDIG a férfiak bszogattak, hogy jaj, nem jó a gumi, jaj, legalább engedjem csak egy kicsit nélküle betenni, jaj, szedjek fogamzásgátlót NEM BZMEG NEM! Úgy gondolom, hogy aki nem fogyatékos, annál a gumi kiszakadása miatt nem csúszhat be baba. Azért, mert tud róla és egyből ügyelet, eseményutáni és ha minden kötél szakad, lehet gondolkodni a művi abortuszon. Le leszek pontozva, én megtenném, mert semmi sem áll készen itt egy egészséges felnőtt felnevelésére, és örülök, hogy erről én dönthetek. Szóval általában két opció van: vagy az ilyen bioszzseni "csak a csúcsát hadd tegyem be" emberek miatt történnek ilyenek, vagy a megszakításos védekezés csodálatos világa üt vissza (ki ilyen segghülye, de komolyan?), vagy a fogamzásgátlót szedik agyatlanul és mivel nincs peteérés, nincs vérzés sem, emiatt fel sem tűnik, ha becsúszott a gyerek, csak akkor, mikor már késő van.

Lényegében a tudatlanság vezet szerintem ide. Majd ha nem a szerelem meg a vágy lenne az első, hanem Béla, leszel szíves a fäszodra gumit húzni és a közelembe nem jönni addig, akkor más lenne a helyzet.

A részegen kefélőkről meg ne is beszéljünk inkább.

2018. jan. 28. 22:51
 34/43 anonim ***** válasza:
4%

Wow... Azért durva, ami néhány válaszoló elborult fejében van.

Enyhe paranoid tünetekre utal, hogy egyeseknél mindenért IS a pasik a hibásak. Az a válaszoló még durvább, aki szerint a helyes, sok nővel lefekvő férfiaknál kevesebb baba csúszik be, mint az évente egy nővel szexelőknél.

Lehet szépíteni a dolgokat, belehet képzelni, hogy folyamatosan a férfiak lépnek le, de a helyzet általában nem ez. Ha tetszik, ha nem, éretlen tinik (igen, huszonéves tinik) össze-vissza dugnak, próbálják megváltani egy gyerekkel a világot és teljesen felelőtlenek. A 21. század egyik legundorítóbb szemlélete, hogy mindenki áldozat. Nem, az egyedülálló anyukák általában NEM áldozatok. A csonka családban felnövő GYERMEKEK az áldozatok. Az ujjal mutogatás helyett vállalni kéne a felelősséget.

2018. jan. 29. 03:09
 35/43 anonim ***** válasza:
19%
Ezért is előnyös a MGTOW életforma. Rájuk legalább már nem lehet ujjal mutogatni, ha kivonultak a párkapcsolati cirkuszból.
2018. jan. 29. 03:20
 36/43 anonim ***** válasza:
87%

Most esett le, hogy azért van nektek olyan képzavar a fejetekben, mert azt hiszitek, hogy rendes pasi = olyan "player", akinek nem sok p.i.na jut az előnytelen külseje miatt. Hát nem nyert..

Őszintén szólva nem tudom, hogy miért olyan hihetetlen, hogy rengeteg pasi nem szeret felelősséget vállalni, mikor minden másnap ír ki ide egy önjelölt jófiú egy olyan kérdést hogy miért hátrány az ostoba nőknél, ha egy férfinak nincs stabil állása/saját lakása/a szüleivel él/nem önálló, és jönnek rá a válaszok tőletek, hogy "azé mert a nők felszínesek és nincs szívük". Szerintetek ezek a "normális pasik", akik szabályosan meg vannak sértődve azon, hogy nekik is nyújtaniuk kell valamit egy nem túl sokat mondó kedves személyiségen kívül, mit csinálnak, ha egyszer találnak párt, és a párjuk teherbe esik? Hát nem fognak kifordulni a saját bőrükből...

Ha meg valaki az "Oh, de akkor ne válasszon olyat a hülye nő, mert így járt" érvvel jön, akkor az innentől ne is sopánkodjon azon, ha a nők céltudatos, magabiztos, életképes férfiakat akarnak. Mert az ezen való sopánkodásból olimpiát lehetne ezen az oldalon rendezni.

Az meg a magyar iskolarendszer totális bukását bizonyítja, hogy logikát találtok abban, hogy 1, pofátlanság a férfiakat hibáztatni azért, hogy otthagynak egy terhes nőt, mert nyilván arról a férfi nem tehet wtf 2, a nőnek jobb emberismerőnek kell lennie mint egy tanult pszichológusnak, hogy átlásson minden egyes férfin, aki csak elkezd neki udvarolni, és kiszűrje, hogy ki fog majd fülét-farkát behúzva lelépni, ha beüt valami nagyobb esemény. Nem mindig a férfiak hibásak mindenben, de ha egy férfi nem vállal felelősséget, azt nem fogjátok a nőkre kenni.

A "dehát a nő dönt, tehát övé minden felelősség innentől mi már nem vagyunk felelősek semmiért a világon" érvre meg annyi, hogy ha megcsal a barátnőtök, akkor gondoljatok vissza rá, hogy ki is kezdett el kezdeményezni az adott nőnél? Ki indította el a kapcsolatot? Lenne kapcsolat, ha nem kezdeményeztél volna?

Maradjunk annyiban, hogy az a balf..sz aki balf..szságokat csinál, nem pedig az, aki nem szerzett diplomát emberismeretből. Bár ez a szemlélet gondolom önmagában férfihibáztatásnak minősül nálatok.

2018. jan. 29. 04:33
 37/43 anonim ***** válasza:
20%

#36: Tudok mit nyújtani, képben vagyok azzal, hogy mennyit melóztam a testemért, milyen családi háttérből jöttem, mennyit szívok az egyetemen. Képben vagyok azzal, hogy pár perces beszélgetés után eddig minden ember megnyílt és a többség olyan dolgokat mondott el, amit még senki másnak. Képben vagyok azzal, hogy a komoly kapcsolataim végén miért én léptem ki a dologból és miért sírnak jó páran még mindig utánam. Azzal is képben vagyok, hogy laza kapcsolatok után szintén miért sírnak utánam. Szóval, igen, tudok mit nyújtani. És ezzel együtt mondom azt, hogy a nők többsége tényleg felszínes. Pont annyira, mint te, aki az alapján levon messzemenő következtetéseket emberekről, hogy épp rossz tapasztalataik vannak. És tudod mi a meglepő? Hogy mélyebb beszélgetések után MINDEN NŐ ISMERŐSÖM azt mondta, hogy igen, a NŐK TÖBBSÉGE FELSZÍNES. Menj, keresd meg ezeket az ismerőseimet és oltsd le őket, hogy ők bizony lúzer férfiak, mert nem illenek a zárt világképedbe.

Egy tényleg céltudatos, komoly nő, aki képben van magával, a társkereséssel, a jövőképpel és hasonlókkal, az tényleg egy olyan férfit választ, aki nem fog pár év után lelépni. Az más kérdés, hogy minden pár bulit megért nő, aki talál egy munkát azt hiszi, hogy ő ez a kategória. Nem. Az átlag magyar ember egy átlagos értelmi színvonalat képvisel. És ha tetszik, ha nem, ez nem túl magas szint. Attól sem lesz magasabb, hogy valaki elkövet egy hibát, aztán mutogat arra, aki átverte.

És ne nyomjunk már olyan bullshiteket, hogy tanult pszichológusnak kell lenni... Nézz már körül akár ezen az oldalon is... Egy csomó nő jó kapcsolatnak tart egy olyan kapcsolatot, ahol naponta verik, megalázzák, leköpik. Józan paraszti ész kell és nem profi pszichológus.

Ha megcsal a barátnőm, akkor elsősorban nem rá fogok mutogatni, hanem magamra. 2 ok miatt. Egyrészt azért, mert az én hibám volt, hogy nem vettem észre semmit abból, ami kialakult. Másrészt azért, mert én voltam az a béna, aki őt választotta.

És de. Ha engem bármikor is megcsalna egy nő, akkor én lennék a blfsz.

2018. jan. 29. 05:03
 38/43 anonim ***** válasza:
27%

" rendes pasi = olyan "player", akinek nem sok p.i.na jut az előnytelen külseje miatt. Hát nem nyert.."

A nagytöbbségnek valóban a külseje miatt nem jut esély se, főleg társkeresőkön. Semmi lehetőséget nem kap arra, hogy a belsőjét kicsit is megmutathassa, következésképpen a külseje miatt nem jut neki 3,14na.

"Őszintén szólva nem tudom, hogy miért olyan hihetetlen, hogy rengeteg pasi nem szeret felelősséget vállalni"

A felelősségvállalással nincs gond. Azzal van a gond, hogy időt, pénzt, energiát fordít egy olyan dologba, ami vagy megtérül, vagy nem. És az esetek 99%-ában nem térül meg. Szerinted a férfiak erőforrásai végtelenek, vagy mi?

Miért vállaljon felelősséget olyasvalamiért, amivel jó eséllyel veszít?

" miért hátrány az ostoba nőknél, ha egy férfinak nincs stabil állása/saját lakása/a szüleivel él/nem önálló, és jönnek rá a válaszok tőletek, hogy "azé mert a nők felszínesek és nincs szívük". Szerintetek ezek a "normális pasik", akik szabályosan meg vannak sértődve azon, hogy nekik is nyújtaniuk kell valamit egy nem túl sokat mondó kedves személyiségen kívül, mit csinálnak, ha egyszer találnak párt, és a párjuk teherbe esik?"

A PÁRkapcsolat olvasatom szerint 2, azaz KÉT emberen múlik. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, kettes voltam matekból, de az marhára nem tisztességes, hogy a csaj a maga részéről semmit nem ad a párkapcsolatba, és elvárja, hogy a pasi csináljon mindent. Együtt, közösen beruházni egy lakásra, az a Sátán műve! Ahh! Minő parázna gondolat! Strapálja magát a pasi, kit érdekel, ha adósságspirálba kerül miattam, oldja meg, ő a férfi...

Az egyenjogúság ilyenkor szépen elmegy nyaralni, és üdül, ugye.

Teherbe esés, jesszus...egy kapcsolat első 4-5 hónapjában ne a teherbeesés legyen már a legnagyobb probléma!

"akkor az innentől ne is sopánkodjon azon, ha a nők céltudatos, magabiztos, életképes férfiakat akarnak."

Semmi gond nincs, nye problemá. De akkor azon se legyen ám sopánkodás, ha a céltudatos, magabiztos, életképes férfi több vasat tart a tűzben, mert esetleg több nőnek is tetszik...

"a nőnek jobb emberismerőnek kell lennie mint egy tanult pszichológusnak, hogy átlásson minden egyes férfin, aki csak elkezd neki udvarolni, és kiszűrje, hogy ki fog majd fülét-farkát behúzva lelépni"

Ööö, már megbocsáss, de nem erről szólna az ismerkedés, a randevúk, a kapcsolat első néhány éve, hogy ki tudja szűrni a nő az ilyet? Vagy manapság csak úgy megy, hogy délután találkozunk, este lefekszünk, holnaptól járunk?

Jó nagyot aludhattam ezekszerint, időközben a józan ész kiment a divatból.

"A "dehát a nő dönt, tehát övé minden felelősség innentől mi már nem vagyunk felelősek semmiért a világon" érvre meg annyi, hogy ha megcsal a barátnőtök, akkor gondoljatok vissza rá, hogy ki is kezdett el kezdeményezni az adott nőnél? Ki indította el a kapcsolatot?"

A megcsaláshoz is 2 ember kell, ugyanúgy, ahogy a párkapcsolathoz. Katót könnyű táncba vinni, ha ő is akarja, értsd: a megcsaláshoz ugyanúgy kell a nő döntése is. Ha úgy dönt, hogy neki jár az élvezet egy idegen pasitól, akkor bizony azt a balhét is ő viszi el.

Itt mellesleg a GYK-n rendszeres: feltipeg a nő, kiírja a kérdést: "a férjem már 3 napja nem ért hozzám, véletlenül lefeküdtem a legjobb barátommal, nem dugott meg, csak egy icipicikét, nem élveztem el háromszor, csak egyszer, ugye ez még nem megcsalás?", és várja a felmentéseket, hogy megsimogassák az okos kis buksi-fejét, hogy "áááá ez dehogy megcsalás, a rohadtszemét impotens férjednek úgy kell, éld ki magad nyugodtan, carpe diem, ügyes voltál, tégy máskor is így"...

"Bár ez a szemlélet gondolom önmagában férfihibáztatásnak minősül nálatok."

Nálatok meg minden kritika nőgyűlület, úgyhogy kvittek vagyunk.

2018. jan. 29. 05:19
 39/43 anonim ***** válasza:
85%

Koránt sem minden kritika nőgyűlölet, csak az általánosítás (minden fiatal anyukát a rosszfiú ejtette és otthagyta) és a felelősség fel nem vállalása. (nő teherbe esik, férfi lelép vagy megcsalja, minden a nő hibája)

Tán kettővel előbb az önimádó válaszoló leírta hogy az általánosítás nem az értelmes ember ismérve majd általánosít. Vicces. Még egyszer utoljára: a kapcsolat két ember dolga. A gyerekcsinálás páros játék. Akit meg ez zavar, ne álljon szóba kisgyerekes anyukával és szevasz.

2018. jan. 29. 05:58
 40/43 anonim ***** válasza:
80%

"#30, ez az eseteknek kevesebb mint az 5%-a. A legjava konkrétan az, hogy a jópasival felcsináltatta magát a nő, most meg pótapuka balekot keres."

Jaj, Mordi/Edgar, már pont gondolkoztam, mi lehet veled. Ezek szerint az orvosok sem tudnak segíteni?

Ha az apáink több, mint 95%-ban jópasik, akkor miért a Megyében élünk? Akkor mindenki sokkal jobban nézne ki, magasabb lenne, helyesebb.

2018. jan. 29. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!