Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondják a nők hogy nem tehetnek róla hogy
elutasítanak több száz férfit? ők tették ilyenné az
izlésüket vagy a szüleik?
"egy lányt mindkét fac fej szülője úgy neveli hogy:te hercegnő vagy " - Engem teljesítménykényszeres szülők neveltek, a hercegnőtől igencsak távol voltam...
2018. jan. 27. 18:11
kérdező azaz 8-as.
egy túrót lesz minden nőnek palija.. :D vannak olyan álnok nők akik mellett a kutya nem marad meg egy percig sem..
valóban hercegnőnek nevelnek sok kislányt, és sokan túltolják ezt, és lenéznek mindenkit, mert elhiszik, hogy többek mint mások, ez nyilván rossz, de erről nem csak a szüleik tehetnek, hanem hozzájárul a média és maga a világ is.
2018. jan. 27. 18:12
13/22 A kérdező kommentje:
egy férfitól elvárják hogy rá ír társkeresőn egy nőre,akkor írjon regényt,mert már unalmas nekik hogy rájuk ír 500 férfi hogy mizu,szegény nők :D
de egyébként a nők is szoktak kezdeményezni,eddig 2 nő irt rám,az eggyik így kezdte:szia,neked mikor volt barátnőd?mert nekem nagyon régen volt barátom,szeretnél megismerni vagy inkább hagyjalak?
azt hiszem ez nemjó szöveg.....vagy igen?ennek ellenére a lány pár hét múlva kapcsolatba volt,úgyanarról a társkeresőről,pedig ott se lehetett jobb szövege.
De ott is én voltam a hibás mert nem jött be a lány,rám ír xx év alatt 1 nő és pont ő nem jön be,de válogatós vagyok. :D
Ahogy te sem mész oda az olyan nőkhöz, akik valamiért nem tetszenek neked, a nőknek sem kell mindenféle pasival összejönniük azért, mert az összes pasi meg van róla győződve, hogy ő egy igazi főnyeremény. Elkeseredetten küzdötök azért, hogy "logikusan gondolkodó" szerepében tüntessétek fel magatokat, de ez az egyszerű koncepció valahogy sosem ér el hozzátok...
2018. jan. 27. 18:32
Azért a kisregény és a mizu között van átmenet is...
2018. jan. 27. 18:35
7-es:elég elszomorító az itthoni tendencia,azt be kell ismerni.Akiknek még rosszabbak az alapok nagy általánosságban,itt Európában,azok a lengyel,cseh,litván,echte francia,echte német és belga pasik-egy pár helyen jártam a világban,onnan szűrtem le-.A vicc,hogy pl. a franciák nagy átlagban mégis fel tudnak öltözni több,mint normálisan és a fürdést leszámítva igényesebbek hazánk fiainál-Tisztelet a kivételnek!-.
2018. jan. 27. 18:40
Ribizligizi mind, Brad Pitt utánzatokat kezesnek.
2018. jan. 27. 19:21
Ha össze is jön veled, akkor is megcsal, hisztis lesz, vagy házisárkány és papucs leszel, majd megrág-kiköp, kezdheted újra. Majd miden 2. házasság válással végződik a nők miatt.
2018. jan. 27. 19:24
Ha napi 100 ilyen kérdést írtok ki, és hisztiztek alatta, akkor is úgy fogom levakarni a nekem nem tetsző férfiakat, mint ahogy a sz.art szokás az ember cipőjéről.
2018. jan. 27. 20:43
Nem értem, mi ez a hiszti? Fogyasztói társadalomban élünk. Jelszó, használod, eldobod. Erre, mindig lehet találni valakit.
2018. jan. 27. 21:47
Kapcsolódó kérdések: