Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet pár hét alatt normális barátnőt szerezni, ha próbálkozásnál vagy elutasítanak vagy a randira hívásnál nem érnek rá?
Ha jóképű vagy, esetleg sok a pénzed, akkor kb. bárhol sikerülni fog, ahol próbálkozol. Ha nem vagy jóképű,se pedig pénzes,akkor meg pont hiába erőlködsz bárhol is, csak elutasítást fogsz kapni.
Pár hét alatt, ehehe...vannak akiknek 4-5 év kell ahhoz, hogy egy nyomorult kapcsolat összejöjjön. Pár hét alatt te maximum fizetős nénit fogsz lelni.
ilyen rövid idő alatt maximum jó külsővel vagy sok pénzzel
sajnos az utolsó válaszadónak van igaza, ilyen nő nem létezik, keresgélni meg mission impossible
lehet engem is lepontozni, visszakapjátok
pár hét alatt maximum akkor, ha nagyon jóképű vagy, vagy nagyon sok a pénzed
a mai nőket semmi mással nem lehet megfogni sajnos
lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!