Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért mondják a nők hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mondják a nők hogy nem tehetnek róla hogy elutasítanak több száz férfit? ők tették ilyenné az izlésüket vagy a szüleik?

Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 17:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

1. Miért!!

2. A szépség szubjektív, van, akinek ez, van akinek meg az tetszik. Ízlések és pofonok.

3. Honnan tudod, hogy egyes nők kiket utasítanak el?

(Én is elutasítanám az összes mackós, kövér, túlsúlyos illetőt, nem tartom vonzónak őket.)

4. Ne legyél már ilyen álszent, te se jössz össze akárkivel. Neked is van ízlésed, igényed, amit elvársz a másiktól.

2018. jan. 27. 17:58
 2/22 anonim ***** válasza:
70%

Igen a nők, nők, nők, nők és anyukák, anyukák, anyukák.

Mit is csináltak ők?????????

2018. jan. 27. 17:59
 3/22 A kérdező kommentje:
igen,én se jövök össze mindenkivel,de számomra nem 500 nőböl egy jön be,nőknél mi megy,rá írok 500 nőre x év alatt,abból 1 ír vissza,nem tudok vele komunikálni mert ugye hogy tudnék ha előtte nem irtak vissza a nők és én vagyok a hibás,oké :D
2018. jan. 27. 18:00
 4/22 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, hogy te a világ legrondább pasija, akkor meg mit sír a szád, ha senkinek nem jössz be? :D
2018. jan. 27. 18:02
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
A nők több száz férfit visszautasítanak, mégis minden nő kapcsolatban van. Hogyan is jön ez össze????
2018. jan. 27. 18:05
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
A szüleimnek sem tetszett mindenki, amikor fiatalok voltak. Monogám vagyok, és nem akarok hetente új kapcsolatot, szóval hadd válogassam meg, hogy kivel jövök össze, mert akárkivel nem fogok tudni egy fedél alatt élni, de nyugi, te sem.
2018. jan. 27. 18:06
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Mert a nők átlagban jobban néznek ki. Baszzki, itt van pasi, aki fogat sem mos, meg nem vesz naponta tiszta ruhát.
2018. jan. 27. 18:07
 8/22 A kérdező kommentje:

egy biztos,egy nő ha nem nőies,ha depressziós,ha vallásos,ha autista stb stb akkor is lessz fickója

egy lányt mindkét fac fej szülője úgy neveli hogy:te hercegnő vagy

aztán csodálkoznak hogy elszállnak maguktól

2018. jan. 27. 18:08
 9/22 anonim ***** válasza:
52%

most akkor melyik a fő kérdésed?

ha akarsz a másiktól annyit kell adni nem csak annyit jelent a kapcsolat hogy ezt meg ezt megtesze hanem hogy feláldozod amiket szeretsz a másikért és a kapcsolatért mások izlését tilos bírálni

2018. jan. 27. 18:10
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem soha senki nem mondta, hogy hercegnő vagyok. Az ízlést sem lehet belenevelni senkibe. Nem a többiek hibája, ha nem tetszel nekik.
2018. jan. 27. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!