Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hisz ennyi pasi a társkeresési piaci értékben, mert könnyebb erre fogni a kudarcát, mint önmagában keresni a hibát?
Rengetegen vannak akik néhány grafikonra meg egy sztereotípiára próbálják rákenni a sikertelenségüket, miszerint a nők 20-as éveikben igen értékesen és kelendőek és rájuk pályázik minden férfi korosztály, és hogy ez majd később meg fog változni és a férfiak lesznek később az értékesebbek és stb.
És az a legdurvább, hogy ezt nem csak itt gyakorin olvasom rendszeresen, hanem már élőben is a főiskolán, kollégiumban és a régi általános iskolás osztálytalálkozón is találkoztam ilyen mondatokkal, hogy:
-hát igen, a fiatal nőkért nagy harc megy
-bezzeg majd 30 év fölött mi lesz...
-a nőknek ilyen idős korban még könnyű..
-a nők értékét a szépsége és a fiatalsága határozza meg
Ez vagy ezekhez hasonló mondatok, részben vagy egészben, akarva vagy akaratlanul is de elhagyták olyan férfiak száját is, akit eddig normálisnak hittem.
Ilyen nehéz lenne valakinek szembenéznie azzal, hogy ha nincs párkapcsolata azért egyedül ő a felelős, és nem valami kitalált alternatív valóság?
Kérdező,kifelejtetted a "külföldi pasik még az átlagoska csajokat is elhappolják előlünk" c. strófát. :DDDDD Még az is nagyon népszerű.
Hát igen,egszerűbb,mint belátni,hogy túl kell lépni az otthoni hímsoviniszta mintán,ha egyáltalán van apaminta. Vagy belátni,hogy attól még,hogy anyuci otthon szarrá kényeztet a válás miatti lelkifurdalás végett,nem pótanyát kell keresni,barátnő keresés álcája alatt.
"A fiatalabb férfiak is kelendőbbek mint az idősebbek,nekünk nőknek is jobban tetszenek ám a 25 évesek mint a 40 évesek."
A saját érdeklődési köröd ne húzd rá az átlagra. Egy 40 éves hapsira lassan már a 15 éves lányok is rástartolnak. Egy 25 évesnek viszont ritkán van kiépített egzisztenciája és nagyobb eséllyel keresi még a helyét a világban. Egy 25 évesre elég ritkán startolnak idősebb nők és akik igen, általában csak lazább kapcsolat céljából.
"Kutyának nem kell egy 40 éves hapsi,pláne nem a fiataloknak 😃 Még az ugyanilyen korú ,jó külsejű nők is fiatalabbakat keresnek."
Wow. A saját nemed egy jó nagy részét lekutyáztad. Kérlek, nézz utána az apakomplexusnak és hasonlóknak. Meg nézz utána annak, hogy mennyien érdeklődnek azután, hogy baj e a nagy korkülönbség. Egy magát jól tartó, egzisztenciát kiépített 40 éves férfi kelendő.
#26: Kérlek, menj be egy egyetemre vagy egy olyan munkahelyre, ahol sok a fiatal. Aztán állj be délután a kapuba és nézd meg, hány 25 éves férfira fog várni negyvenes nő... :D
Nem esett még le, hogy azért vagyok képben a 25 évesekkel, mert pont annyi vagyok és a környezetemben a hasonló korosztállyal vagyok kapcsolatban? Néhányan pár éjszakára hoztak össze negyvenes pumákkal szexet, de ennyiben ki is merült a dolog. Ehhez képest egy csomó egyetemista lány csoporttársamra várnak délután autóval a jóval idősebb férfiak.
"Persze,aki 40 évesen 10 évet letagadhat és van pénze nyilván kelendő,ez a 40 -es korosztály 1%-ára igaz.A többi 5-10 évvel idősebbnek néz ki,gyerekeik vannak,max az ugyanilyen nőknél van esélyük."
Miért pont 1%-ra? Mert neked nem ez a korosztály tetszik? Menj le egy kondiba... Egyre több a negyvenes pasi. A legabszurdabb, hogy szerinted a magyar férfiak 99%-ának már gyerekei vannak... :D
"Persze nyilván van olyan 40 éves pasi akit a 16 éves lányok is ágyba vinnének, főleg hírességek akik amellé hogy jól néznek ki, 10-15 évet simán letagadhatnak de ez nem az átlag."
Ahogy az sem, hogy a negyvenes nők egy éretlen 25 évest akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!