Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért hisz ennyi pasi a társkeresési piaci értékben, mert könnyebb erre fogni a kudarcát, mint önmagában keresni a hibát?

Figyelt kérdés

Rengetegen vannak akik néhány grafikonra meg egy sztereotípiára próbálják rákenni a sikertelenségüket, miszerint a nők 20-as éveikben igen értékesen és kelendőek és rájuk pályázik minden férfi korosztály, és hogy ez majd később meg fog változni és a férfiak lesznek később az értékesebbek és stb.

És az a legdurvább, hogy ezt nem csak itt gyakorin olvasom rendszeresen, hanem már élőben is a főiskolán, kollégiumban és a régi általános iskolás osztálytalálkozón is találkoztam ilyen mondatokkal, hogy:

-hát igen, a fiatal nőkért nagy harc megy

-bezzeg majd 30 év fölött mi lesz...

-a nőknek ilyen idős korban még könnyű..

-a nők értékét a szépsége és a fiatalsága határozza meg

Ez vagy ezekhez hasonló mondatok, részben vagy egészben, akarva vagy akaratlanul is de elhagyták olyan férfiak száját is, akit eddig normálisnak hittem.

Ilyen nehéz lenne valakinek szembenéznie azzal, hogy ha nincs párkapcsolata azért egyedül ő a felelős, és nem valami kitalált alternatív valóság?

2018. jan. 23. 22:33
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg.
2018. jan. 23. 22:36
 2/40 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem azért van benne igazság. Persze az itt sírókat nem a többi férfi a nők magas elvárásai vagy az ufók akadályozzák a valóságban de ettől még egy idősebb nő kevésbé kelendő és egy fiatal nőre nagy a jelentkezés ha sokat van emberek között. Ahogy abban is van valami hogy ha egy férfi elér egy szintet egzisztenciálisan érettségben tapasztalatban akkor valamivel kelendőbb lesz. De tény hogy az ahogy és amilyen mértében ezt előadják az nettó baromság. Csupán az alapokat ismerem el.
2018. jan. 23. 22:41
 3/40 anonim ***** válasza:
11%
Ezzel a nőket akarják ráébreszteni, hogy oké, most még havaj van meg habzsi-dőzsi a tuti pasikból, de az évek előrehaladtával ez az előnyös helyzet egyre inkább fordul hátrányosba, a férfiak pedig ezzel párhuzamosan elkezdenek a létrán egyre feljebb kapaszkodni. Ez inkább csak aféle figyelmeztetés, hogy ne szálljatok el, mert "jön még a kutyára dér".
2018. jan. 23. 22:41
 4/40 anonim ***** válasza:
8%
A lényeg az, hogy a nők soha semmiért nem felelősek. Ha valami olyat hallasz, ami nem tetszik, az egészen bizonyosan a másik fél hibája. A te világképed úgy tökéletes, ahogy van, nem kell vitára sem bocsátani.
2018. jan. 23. 22:43
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem fekete-fehér. Számos huszonéves nő számára a hasonló korú férfiaknál tényleg vonzóbb egy 30 körüli férfi, aki már túl van a bulikon és a számítógépes játékokon, és rendelkezik némi egzisztenciával. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a huszonéves férfiaknak semi esélyük hasonéó korú nőt találni, és az sem igaz, hogy minden harmincas férfira ragadni fognak a fiatal nők.
2018. jan. 23. 22:44
 6/40 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt amit írsz, másrészt meg azt hiszik, majd 35-45 évesen tapadnak rájuk a nők. Nos, nem.

Harmadrészt az évfolyamtársaim sincsenek oda az idősebb pasikért. Lehet, 1-2 jól szituált 40-es összeszed fiatal barátnőt, de tömegesen nem.

Negyedrészt van benne kis kárörvendés és rosszindulat, hogy bezzeg, 25 után a kutyának sem kelletek. Nem így látom a környezetemben :)

"a nők értékét a szépsége és a fiatalsága határozza meg "

Egy alkalmi dugásban lehet, de a párkapcsolathoz ez rettentő kevés.

2018. jan. 23. 22:47
 7/40 anonim ***** válasza:
17%

Én erre csak annyit írnék, hogy néhány ilyen "namajdénmostmegmondom" nőket raknának egy hónapra férfira bőrbe, apróbb hibákkal de átlagos külsővel. Megnézném, hogy milyen érzés lenne felfogni az agyatokkal, hogy nem kaphatsz meg akárkit mert férfiként már nem a húspiac elv működik, mi nem tudunk úgy válogatni a lehetőségekből mint ti.

Sosem fogjátok megérteni milyen férfiként felszedni egy nőt...

Most jöhet a piros kéz nyomkodása, köszöntem. :)

2018. jan. 23. 22:47
 8/40 anonim ***** válasza:
47%
*Sírva röhög*
2018. jan. 23. 22:54
 9/40 Diavolino44 ***** válasza:
13%

En ertem, hogy ezt nehez elfogadni, meg nem mindenki esik bele a gorbe. De en azt tapasztalom, hogy ez igaz.

30 s a folott, konnyebb ismerkednem, mint 22 evesen. S nem a penz miatt, akkor sem voltam eleresztve penzzel, most meg egyenesen teszek ra barmit is fizetni. Nincs autom, az utolso ket csaj akivel randizgattunk vitt ide-oda a varosban. Meghivnak ebedelni, italra stb. Mar cikinek erzem a helyzetet, hogy alig fizetek valamit.

“Fiatal nokert megy a harc”, s az a korosztaly sokszor meg azt se tudja mit akar igazan. En se tudtam anno, bar nekem nem volt valasztasom.

“30 folott” az egyedulallo no orul annak, ha partner nem alkesz, s 3 ertelmes mondatot ossze tud rakni, ennyi kb eleg is a randihoz. PluSsz jobban tisztaban van a sajat ertekevel.

Nem, nem konnyu egy fiatal nonek sem, szoval ezzel nem ertek egyet, tobb jelentkezo van ez teny, ezert erosebben fog rostalni, s pont emiatt, nehezebb part talania. Mert a sok jelentkezo miatt lehet magasan a lec, s ezt nem sokan ugorjak meg. Aztan persze, a barati tarsasgbol osszejon egy sraccal, aki nem is volt az esete.

“A no erteket a szepsege es fiatalsaga hatarozza meg”, bar ne lenne ez igaz egy jobb vilagban elnenk,.

de amig szexualis izgalom a ferfiaknal a latvanyra indul be, s nem a csendes szereny gizikere aki kicsit el van hizva, s nem tul szep az arca, addig a vilag igy fog mukodni.

Rengeteg lanybaratom van, s a kicsit is csinosak kozul, max az van egyedul, aki akar, vagy 30+ folott is focistakba “szerelmes. S renteg vicces jofej lany van, akinek nincs tul sok jelolt a tarsolyaban, mert mint irtam nem konnyu nekik sem.

2018. jan. 23. 22:56
 10/40 anonim ***** válasza:
74%

Pontosan.

Hasonló eset a "minden nő k...a" hozzáállás ami röviden annyi hogy "a fullos csajok nem akarnak összejönni velem, alább meg nem adok átlagos létemre ezért nyilván minden nő egy szemét dög mert vele egy szintű férfit akar"

A másik ilyen a "a nőknek csak a külső számít" ami szabad fordításban annyit tesz "nem vagyok szép de mellé a személységem is s..r, egy tapló vagyok, bunkó a nőkkel akik ezért elutasítanak, de a kinézetemre fogom és a nőket hibáztatom mert így nem elég hogy nem kell elismernem hogy olyan a probléma amin változtatni tudnék de még az áldozat-kártyát is kijátszhatom"

Na persze a nőknek is megvannak a típusaik.

2018. jan. 23. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!